Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am achitat toate salariile, cei care ati avut amenzi neachitate v-am scazut din salariu. Bratu, iti voi da salariul cand ma intorc. Probabil voi finaliza impreuna cu emptY emisiunile si vom incepe sa le sustinem. De astazi, noul responsabil cu posturile din topicul de discutii este Zww, vei incepe sa monitorizezi activitatea in acest topic incepand cu ziua de maine, 11.11.2012. Cei de rank 2+, chiar si cei de rank 1, va rog sa ii ajutati pe cei noi sa se acomodeze si le explicati toate nelamuririle. Eu ma intorc maine, nu stiu la ce ora, sunt plecat cu familia intr-o mini-vacanta, nu voi ajunge la sedinta, ascultati de membrii rank 4+ si sa nu vad posturi. Ciao :*!

Distracţie plăcută vere.

*Salut, am revenit şi eu de la antrenament. Ce invârtiţi? Şi că tot veni vorba, bun venit celor noi.

Distracţie plăcută vere.

*Salut, am revenit şi eu de la antrenament. Ce invârtiţi? Şi că tot veni vorba, bun venit celor noi.

Invartim o roata si o tigara.. Tu ce mai faci?

Ma duc sa fumez si sa beau o cafea.

In 10 minute intalnirea in HQ. Ne vedem acolo.

S-a terminat sedinta. Ma duc sa fumez o tigara si dupa plec la club.. Bafta. Ne auzim mai tarziu.

Salut!

Acum am ajuns si eu acasa de la un spectacol de teatru cu Liviu Varciu, Ioan Isaiu si Ionela Nedelea. Cea mai tare comedie vazuta vreodata la teatru. :)):))

Voi ce mai faceti? Cum a fost sedinta?

Sedinta a fost ca de fiecare data. Pacat ca nu ai fost.. Eu am plecat la club.. Ne auzim mai tarziu.. Bafta..

Rank 3, in sfarsit, acum pot sa fac si eu live-uri.

Am plecat la somn, noapte buna!

Ohoo, bravo fratica, bafta la live-uri!

* Neatza colegi.... Ce somn am in mine.... Am fost la club aseara.. Distractie.. :X Bafta! :O JD rank 4 ?! Bravo !

Edited by The Anonim

Salutare, am revenit şi eu de la meci. Cred că a fost cel mai prost meci al carierei mele de fotbal :|, jucători nesimţiţi si arbitrul la fel...Numai pot de picioare dar am câştigat cu 2-1.

* Voi, ce faceţi? Că tot veni vorba, succes în continuare Think & WeezeL!

N'seara :> Eu sunt la un prieten, e ziua lui nana :D In noaptea asta fara disco :(( ! O seara buna colegi... ;)

Salutare, am revenit şi eu de la meci. Cred că a fost cel mai prost meci al carierei mele de fotbal :|, jucători nesimţiţi si arbitrul la fel...Numai pot de picioare dar am câştigat cu 2-1.

* Voi, ce faceţi? Că tot veni vorba, succes în continuare Think & WeezeL!

Bravo ^^^ Succes WeezeL & Think ... :( Edited by The Anonim

N'seara :> Eu sunt la un prieten, e ziua lui nana :D In noaptea asta fara disco :(( ! O seara buna colegi... ;) Bravo ^^^ Succes WeezeL & Think ... :(

Felicitari ca ati castigat.. Lasa ca nu mori o seara fara disco....

Bafta in continuare Think.. Si nu uita WeezeL.... Mereu o sa ramanem prieteni.. Oriunde am fi...

Am plecat sa ma uit la X Factor si dupa ma bag la somn. Sunt rupt :(

Vorbim maine, noapte buna ! :)

Eu acum joc putin poker si dupa intru in game... Bafta toti si noapte buna la toti cei care s-au culcat.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic