Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

neata lume

astazi am o veste buna si una rea...

cea buna este ca voi sta mai mult azi si maine... ma refer ON

cea rea este ca am reusit din "prostie" sa imi sparg caputu meu drag si frumos...

acuma doctorita a spus sa stau 2 zile acas... si pe joi sa ma duc la scoala...

acuma astept sa vad ce ii si cum va decurge totul.

Subiect de discutie:

Ce parere aveti de noul iPhone 5?

deoarece as dori sa imi cumpar unul si nu stiu ce sa fac ... daca este o alegere buna sau una rea

neata lume

astazi am o veste buna si una rea...

cea buna este ca voi sta mai mult azi si maine... ma refer ON

cea rea este ca am reusit din "prostie" sa imi sparg caputu meu drag si frumos...

acuma doctorita a spus sa stau 2 zile acas... si pe joi sa ma duc la scoala...

acuma astept sa vad ce ii si cum va decurge totul.

Subiect de discutie:

Ce parere aveti de noul iPhone 5?

deoarece as dori sa imi cumpar unul si nu stiu ce sa fac ... daca este o alegere buna sau una rea

CUMPARAL, daca vrei poti sa imi iei si mie :)))nu ma supar

*Neata all!! Naspa zi....subiect de discutie: Daca vi s-ar oferi o sansa de a pleca in strainatate la facultate dar singurul lucru care va tine in Romania este iubita voastra, care se presupune ca o iubiti foarte foarte mult. Ce a-ti alege?( tine-ti cont de faptul ca ea nu poate sa va urmeze si plecand acolo practic renuntati la ea, si este o relatie de vreo cativa mai multi ani :)) nu de 2 luni(mai sentimenatl eu de felul meu))

* Nu radeti, tratati cu seriozitate aceasta situatie!!

Edited by RazviTnx

CUMPARAL, daca vrei poti sa imi iei si mie :)))nu ma supar

*Neata all!! Naspa zi....subiect de discutie: Daca vi s-ar oferi o sansa de a pleca in strainatate la facultate dar singurul lucru care va tine in Romania este iubita voastra, care se presupune ca o iubiti foarte foarte mult. Ce a-ti alege?( tine-ti cont de faptul ca ea nu poate sa va urmeze si plecand acolo practic renuntati la ea, si este o relatie de vreo cativa mai multi ani :)) nu de 2 luni(mai sentimenatl eu de felul meu))

* Nu radeti, tratati cu seriozitate aceasta situatie!!

Sincer? Am fost pus in aceasta situatie. Sunt cu o fata de 4 ani, iar acum un an a trebuit sa plec in Italia la scoala. Am facut tot posibilul ca eu sa nu raman in Italia. Am stat acolo un semetru de clasa a 10a si dupa am revenit in tara fara ca ea sa stie nimic. S-a bucurat foarte mult cand m-a vazut la poarta ei. Ea stia ca eu sunt inca in Italia..Salutare tuturor.

Sincer? Am fost pus in aceasta situatie. Sunt cu o fata de 4 ani, iar acum un an a trebuit sa plec in Italia la scoala. Am facut tot posibilul ca eu sa nu raman in Italia. Am stat acolo un semetru de clasa a 10a si dupa am revenit in tara fara ca ea sa stie nimic. S-a bucurat foarte mult cand m-a vazut la poarta ei. Ea stia ca eu sunt inca in Italia..Salutare tuturor.

SIncer? sunt in aceasi situatie..mama vrea sa merg in Austria la faculatatea de arhitectura si eu vreau la bucuresti..nu i-am spus de ce tin neaparat sa ma duc la bucuresti :)) dar nu pot sa o las...pentru ca nu pot :))) si pot fi acceptat in Austria si acum ma gandesc cum sa fac sa nu fiu acceptat:)).. Sunt constient ca ar fi foarte bine pentru cariera mea sa ma duc in Austria, dar ma gandesc si la EA!!!

Edited by RazviTnx

SIncer? sunt in aceasi situatie..mama vrea sa merg in Austria la faculatatea de arhitectura si eu vreau la bucuresti..nu i-am spus de ce tin neaparat sa ma duc la bucuresti :)) dar nu pot sa o las...pentru ca nu pot :))) si pot fi acceptat in Austria si acum ma gandesc cum sa fac sa nu fiu acceptat:)).. Sunt constient ca ar fi foarte bine pentru cariera mea sa ma duc in Austria, dar ma gandesc si la EA!!!

Totusi la mine este o relatie de 4 ani.. Am trecut cu prin ea cu bine si cu rau... Dar nu pot sa o las..... Dar daca te iubeste asa tare va asteptat sa te intorci tu de la facultate si o sa traiti fericiti pana la adanci batraneti.

pff subiectul despre care vrei sa discutam este unu foarte greu...

stiu deoarece am trecut prin asta si am trecut si cu bine si cu rau...

daca NU mergi ramai cu prietena dar pierzi o scoala "buna" ( scoala ajuta in viitor)

daca PLECI pierzi gagica dar ramai cu scoala...(asta nu prea ajuca ca iti pierzi dragostea)

eu te sfatuiesc sa faci ce iti zice inima...

stai lejer flexat si gandestete la care ti mai mult

si alege

Totusi la mine este o relatie de 4 ani.. Am trecut cu prin ea cu bine si cu rau... Dar nu pot sa o las..... Dar daca te iubeste asa tare va asteptat sa te intorci tu de la facultate si o sa traiti fericiti pana la adanci batraneti.

Sincer? Nu cred in chestia asta, si ea inca nu stie ca trebuie sa plec in Austria, nu am avut curajul sa ii spun..si eu stau cu ea de 2 ani jumate...

Sincer? Nu cred in chestia asta, si ea inca nu stie ca trebuie sa plec in Austria, nu am avut curajul sa ii spun..si eu stau cu ea de 2 ani jumate...

Ar trebuii sa iti faci curaj si sa ii zici. Sa ii spui, ca sa vezi cum reactioneaza. Daca o sa ii spui pe suta de metri ea nu o sa aiba timp sa reactioneze.

Si dupa reactia ei vei vedea daca vrea sa continue cu tine sau nu.

Salutare, acum am ajuns si eu acasa. Ma pun sa mananc si intru dupaia in game :*.

Care parte din "E ultimul avertisment. Daca nu terminati cu posturile idioate incep sa va sanctionez." nu o intelesasi :)))??

Salutare baieti.

Astazi avem parte de cateva meciuri in Champions League.

Faction Event: Castiga pariul cu Hogan. Ghiceste cele 4 pronosticuri la cele 4 meciuri alese de Hogan si poti castiga 300.000$.

Cine credeti ca va castiga dintre(argumentati raspunsurile):

• Spartak - Barcelona
  • Galatasaray - Manchester United
  • Juventus - Chelsea
  • CFR Cluj - Braga

Model de participare:

Nickname:

Rank:

Pronosticuri:

Exemplu de participare:

Nickname: Hogan

Rank: 3

Pronosticuri:

Spartak - Barcleona = 2

Galatasaray - Manchester United = x2

Juventus - Chelsea = 1

CFR Cluj - Braga = 1

Nickname: BuRn4YoU

Rank: 1

Pronosticuri:

Spartak - Barcleona =Barcleona castiga 100%

Galatasaray - Manchester United = Galatasaray are posibiliatatea de a castiga dar pariez pe Manchester United

Juventus - Chelsea = Va fi un meci foarte frumos si foarte strans drept sa zic cu chiu cu vai pariez pe Chelsea

CFR Cluj - Braga = Succes ROMANIA succes CFR Cluj.

Nickname: uSp_14

Rank: 1

Pronosticuri:

Spartak - Barcleona = 2

Galatasaray - Manchester United = 2

Juventus - Chelsea = 2

CFR Cluj - Braga = 1

Edited by uSp

Nickname: RazviTnx

Rank: 3

Pronosticuri:

Spartak - Barcleona = 2

Galatasaray - Manchester United = 2

Juventus - Chelsea = x

CFR Cluj - Braga = 2

Pierzi cu Braga, îţi garantez.

Salut, am revenit şi eu de la şcoală, ce repede a trecut ziua, din fericire. Mă duc să mănânc ceva apoi să mă pregătesc pentru antrenament.

Buna ziua/seara tuturor membrilor, liderului si subliderului acestei factiuni. Doresc sa va anunt ca am intocmit o lista cu cei care au ajutat factiunea Mayor si pe toti primarii B-Zone, in activitatile lor ale caror nume merita un loc de onoare. Daca doriti sa vedeti aceasta lista (care urmeaza sa mai fie putin ajustata), daca doriti sa lasati un mesaj acestor jucatori sau daca doriti pur si simplu sa lasati o vorba buna, puteti sa intrati aici: http://forum.b-zone.ro/topic/103351-lista-de-onoare/ . Va urez o zi/seara placuta in continuare. Mayor Kanye.

Cum inca nu am fost demis, imi rezerv dreptul de a mai posta aici. Va multumesc pentru tot. Am petrecut cateva saptamani impreuna si nu cred ca m-ati cunoscut cu adevarat. Oricum, nu asta conteaza. Dupa cum stiti emptY_mdY a luat decizia de a ma demite din News Reporter. Nu stie ce face..

Va doresc mult succes in continuare. Poate voi reveni daca mi se va mai acorda o sansa. Va pup! :*

Cum inca nu am fost demis, imi rezerv dreptul de a mai posta aici. Va multumesc pentru tot. Am petrecut cateva saptamani impreuna si nu cred ca m-ati cunoscut cu adevarat. Oricum, nu asta conteaza. Dupa cum stiti emptY_mdY a luat decizia de a ma demite din News Reporter. Nu stie ce face..

Va doresc mult succes in continuare. Poate voi reveni daca mi se va mai acorda o sansa. Va pup! :*

Ba da, stie ce face, ai fost extrem de inactiv, mai ai si tupeul sa mai pui alta cerere de 12 zile. Multa bafta in continuare!

Nickname: BmwX5

Rank: 4

Pronosticuri:

Spartak - Barcelona = 2

Galatasaray - Manchester United = x2

Juventus - Chelsea = x2

CFR Cluj - Braga = 1x

Abia ce am venit si eu de la scoala..

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic