Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce faceti? Eu sunt pe autostrada si e bezna? :)) sunt super obosit, dar e ok ca e saptamana liceului si nu facem ore, doar activitati. Ne auzim mai pe seara:*

Ce bine de tine. :)) Eu am luni si teza la informatica si 4 teste. Imi vine rau doar cand ma gandesc. :(

Ce bine de tine. :)) Eu am luni si teza la informatica si 4 teste. Imi vine rau doar cand ma gandesc. :(

Da, numai cand ma gandesc imi vine rau :)). Bine macar ca am scapat de teze...

Ce faceti? Eu sunt pe autostrada si e bezna? :)) sunt super obosit, dar e ok ca e saptamana liceului si nu facem ore, doar activitati. Ne auzim mai pe seara:*

Ce bine de tine.. Eu saptamana asta cred ca am in fiecare zi cate 2, 3 teste.. Sper sa le trec pe toate...

Acuma m-am intors si eu de la meci, super atmosfera, am avut galerie tare, urlau vuvuzelele :))).

In primul set ne-au batut cu 25-19. In al doilea set ne-au condus cu 22-16 si am intors la 22-23 si i-am batut. Pana la urma i-am batut cu 3-1. :D

Maine ar trebui sa apara articol in ziar, de va voi da un link sa ma vedeti :)))

Nu stiu daca intru in joc, maine am teza, chiar daca voi fi, voi fi AFK

De cat timp joci volley?

Mars ma, n-aveai ce face? =)))))))

@Krysty, eu ti-am zis ca esti muiere.

Fac volei de performanta din clasa a 8-a, adica de 4 ani :D Voi faceti vreun sport?

Handbal de plăcere. :D

Acum am ajuns de la antrenament. Sunt rupt de oboseală, de aceea nu cred că mai rezist până la 21. :))

Ne auzim în joc.

*p.s.: Deidara on Google: https://www.google.r...hF5HKsgaT44HwBg

**p.s.: Bine ați venit cei noi!

Edited by Deidara

Handbal de plăcere. :D

Acum am ajuns de la antrenament. Sunt rupt de oboseală, de aceea nu cred că mai rezist până la 21. :))

Ne auzim în joc.

*p.s.: Deidara on Google: https://www.google.r...hF5HKsgaT44HwBg

**p.s.: Bine ați venit cei noi!

Fac si eu handbal, dar nu de performanta :D

Fac si eu handbal, dar nu de performanta :D

Păi nici eu nu fac de performanță, ci de plăcere. De trei luni am înființat o echipă reprezentativă comunei de unde sunt și suntem în AMH, divizia B. Pe lângă asta de băieți mai avem și una de fete, dar acolo e mult de muncă că ele sunt mici, între 14-18 ani. De la băieți eu sunt cel mai mic de 19 ani. Oricum, toată crema din treaba asta este la mixt. De mai bine de un an a ajuns handbal mixt amatori și în România și sunt foarte multe turnee în toată țara.

Apropo, dați și voi un like aici, vă rog! :D

http://www.facebook.com/H.Dobroesti?fref=ts

Si eu fac sport de performanta Aruncatul cu privirea...

Este foarte greu.. Si mai fac un sport....... Aruncatul grijilor in spatele parintilor....

Bun venit celor noi.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic