Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata. Am plecat si eu la liceu... Din pacate, nu cred ca va ninge, cel putin nu in Bucuresti. :( Abia astept zapada. Tot ce imi doresc e sa prind ceva zapada si inainte sa vina vacanta, deoarece e mare distractie la scoala, mai ales pentru fete. :))

Foarte adevarat =))

Nu mai ies fetele la fumat iarna :))

Eu mai stau cam 30 de minute in joc si plec la scoala..

Adevarul este ca un craciun fara zapada este ca un Mercedes-Benz fara sigla in fata. Intotdeauna am urat craciunurile in care nu era zapada..

Din pacate, aici nu ninge deloc, iar oamenii nu se bucura de craciun asa cum o facem noi. Cu toate ca aceasta sarbatoare ii este dedicata lui Iisus Cristos, nimeni nu tine cont de asta (nici in Romania, nici in America, dar in America e chiar mai rau decat in Romania dat fiind faptul ca o mare parte din americani sunt ateisti).

Adevarul este ca un craciun fara zapada este ca un Mercedes-Benz fara sigla in fata. Intotdeauna am urat craciunurile in care nu era zapada..

Din pacate, aici nu ninge deloc, iar oamenii nu se bucura de craciun asa cum o facem noi. Cu toate ca aceasta sarbatoare ii este dedicata lui Iisus Cristos, nimeni nu tine cont de asta (nici in Romania, nici in America, dar in America e chiar mai rau decat in Romania dat fiind faptul ca o mare parte din americani sunt ateisti).

OOOOOO, mdy e ateu =)))

---------

http://www.youtube.com/watch?v=azzs8_Yz82I

S-a rezolvat problema.

In atentia membrilor factiunii

V-am spus la sedinta ceva de o activitate cu celelalte factiuni. Acum, va dau detaliile, intrati aici: http://forum.b-zone.ro/topic/78866-news-reporter-anunuri-importante/page__st__20

Absenta va fi sanctionata cu faction warn si nu cu avertisment verbal.

@Daca aveti intrebari, trimiteti-mi un PM sau postati aici, la discutii.

Edited by emptYmdY

OOOOOO, mdy e ateu =)))

---------

http://www.youtube.com/watch?v=azzs8_Yz82I

S-a rezolvat problema.

Am eu un coleg de clasa care a luat 4 la religie pentru ca nu a adus un referat... Iar dirigul cand s-a uitat in catalog a zis

"Ce dracu ma. Esti ateist? Cum sa ai 4 la religie? Nu stii inge ingerasul meu?"

Yee, la mine in Craiova ninge la voi? Ce tare sper ca o sa avem zapada de sarbatori.

La mine a fulguit putin de dimineata, iar acum e frig.. Sper ca pe seara sa ninga.....

Yee, la mine in Craiova ninge la voi? Ce tare sper ca o sa avem zapada de sarbatori.

Salutare! Si la Tg-Jiu a nins mult, dar incepe sa se topeasca. Anul asta e primul an in care ninge asa devreme, cred ca o sa avem niste sarbatori cu multa zapada. :)

Bună ziua. Abia aștept activitatea cu celelalte facțiuni. Sper să ne distrăm de minune :X

O sa ne distram, chiar daca va fi lag.

*Nu vreau sa va vad ca dati /q imediat dupa terminarea war-ului impotriva mafiilor. Daca ati venit la inceput, stati pana la sfarsit.

O sa ne distram, chiar daca va fi lag.

*Nu vreau sa va vad ca dati /q imediat dupa terminarea war-ului impotriva mafiilor. Daca ati venit la inceput, stati pana la sfarsit.

Si daca am venit de la jumate?

Si daca am venit de la jumate?

Tot stai pana la sfarsit.

*Nu mai incerca sa ma iei la posturi, fraiere :))

Știe cineva un mod de iarnă bun? Am nevoie doar de zăpadă nu și ninsoare dar nu pot găsi nicăieri unul bun..

Vezi la categoria sever-ului de movie.. acolo sunt destule moduri.

In atentia membrilor factiunii

V-am spus la sedinta ceva de o activitate cu celelalte factiuni. Acum, va dau detaliile, intrati aici: http://forum.b-zone....te/page__st__20

Absenta va fi sanctionata cu faction warn si nu cu avertisment verbal.

@Daca aveti intrebari, trimiteti-mi un PM sau postati aici, la discutii.

Eu am meci la handbal de la 18:45 și nu știu sigur dacă ajung de la înceut, plus că știi problema mea cum că primesc crash-uri când e lag și când explodează mașinile lângă mine. :))

Din păcate, Bucureștiul e ud ca femeia excitată. Sper să se răcească timpul să ningă și aici.

Salut, acum am venit de la scoala, am dat si teza la istorie, m-ai am la romana si am terminat.

mai* se scrie corect. Folosești „m-ai” atunci când „m-” este pronume personal, caz acuzativ, formă neaccentuată și „ai” face parte, împreună cu verbul de lângă, din modul indicativ, timp perfect compus.

Îmi pare rău că nu pot ajunge. Sper să termin meciul repede și să ajung rapid acasă, chiar pare interesant.

*Vă fac la posturi, stați liniștiți amândoi.

Eu am cam racit, sunt deprimat de vremea de rahat care e afara, a nins bine dar nu e destul de frig. Daca as avea note destule sa imi incheie mediile nu m-as mai duce...

emptY and his girlfriend:

V2

Eu am cam racit, sunt deprimat de vremea de rahat care e afara, a nins bine dar nu e destul de frig. Daca as avea note destule sa imi incheie mediile nu m-as mai duce...

emptY and his girlfriend:

V2

A două o știu dintr-o piesă de-a lui Guess Who. :))

Dar ce ai cu emptY? De ce el și prietena lui? :))

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic