Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

4. In viteaza a 5-a

Scopul acestei emisiuni este despre a discuta si aduce informatii utile despre vehiculele din San Andreas (masini, motoare, aparate zburatoare, barci etc.). Aici aveti cateva website-uri utile de unde puteti lua informatii despre fiecare vehicul, pentru a-l putea prezenta. Veti spune detalii tehnice, estetica masinii, popularitate, pret, istorie, pret la Dealership (daca exista), culori disponibile, etc. Dupa ce ati facut asta, trebuie sa invitati in emisiune pe cineva care detine vehiculul respectiv pentru a-i cere parerea personala si pentru a spune publicului ce crede despre ea.

Unde-s site-urile?

Mă duc la culcare. Nu mai e treabă aici.

emptY se laudă degeaba.

Noapte bună!

Ne auzim miercuri la 23. :))

Asta ii ziceam si eu pe mess..

Noapte buna every 1!

Am adormit ma obositilor. Sunt racit si nu aveam chef sa stau cu voi la discutii.

Mamă, cum a ieșit! Am aruncat și un lighean de apă peste că se înfundase tot. =))

Am plecat la somn. Bună dimineața, somnoroșilor!

Pot să pun o poză la imagini cu tine? :))

Întâi vreau acordul. :D

Poti.

[/font][/color]

Unde-s site-urile?

Nu sunt terminate emisiunile.. dar poti sa gasesti si tu site-uri, nu trebuie sa iti dau eu mura-n gura (ca sa nu fac alta comparatie).

Saptamana asta voi adauga sanctiuni la regulament pentru asta http://forum.b-zone.ro/topic/100292-news-reporter-responsabilitati-si-organizare/ . Puneti-va pe treaba sau sunteti sanctionati!

@News Reporter recruteaza intre 3 si 6 jucatori. Cititi cu mare atentie ce este mai scris si luati la cunostinta inainte de a aplica.

Empty, da edit si scrie corect. Tu ceri exprimare corecta si chiar tu nu o faci.

@News Reporter recruteaza intre 3 si 6 jucatori. Cititi cu mare atentie ce este mai scris si luati la cunostinta inainte de a aplica.

Empty, da edit si scrie corect. Tu ceri exprimare corecta si chiar tu nu o faci.

Hahaha, am inversat doua cuvinte si am omis unul, dar nu am facut nicio greseala gramaticala.

*Ma bag la culcare, ciao.

Hahaha, am inversat doua cuvinte si am omis unul, dar nu am facut nicio greseala gramaticala.

*Ma bag la culcare, ciao.

Ok. Noapte buna.. Ne auzim mai pe seara.... Somn usor..

EmptY se culca, eu plec la scoala, bafta NR grija cu /news-urile.

Mai intai trebuie sa dau zapada..

Bafta la zapada.. Eu abia ce am dat-o.

Deidara vezi ca am dat pachetul si banii lui adrian28.. Se ocupa inca din acest moment.

Pf... am ajuns acasa, in final.

Am plecat de la ultimele 3 ore, in fine, am luat 10 la engleza pe un proiect ... cam atat.

" Simularea " pe care am dat-o astazi la mate era defapt un concurs, ala de la com ... com .. ceva cu com :| . ( Simulare =/ concurs ) :| .

In fine, nevermind ...

Ma duc sa beau o ciocolata calda ( :X ) pentru ca, in final, a nins si la mine, si e suppy uppy duppy frumos afara :> .

Ne vedem peste 2-3 ore. Salut!

Pf... am ajuns acasa, in final.

Am plecat de la ultimele 3 ore, in fine, am luat 10 la engleza pe un proiect ... cam atat.

" Simularea " pe care am dat-o astazi la mate era defapt un concurs, ala de la com ... com .. ceva cu com :| . ( Simulare =/ concurs ) :| .

In fine, nevermind ...

Ma duc sa beau o ciocolata calda ( :X ) pentru ca, in final, a nins si la mine, si e suppy uppy duppy frumos afara :> .

Ne vedem peste 2-3 ore. Salut!

LA mine a nins toata noaptea.. Are cam 60 de cm zapda...

LA mine a nins toata noaptea.. Are cam 60 de cm zapda...

:| 60 cm? La mine au fost dezapezite ( partial ) unele drumuri, dar ... nu stiu, are cam 40 de cm zapada.

Se merge greu, abia am reusit sa chiulesc ... m-a prins gardianul, m-a vazut amarat, inzapezit, si m-a lasat sa plec >:) .

In fine, iti doresc o zi in care sa te poti bucura de zapada cu lopata in mana! ;):))

:| 60 cm? La mine au fost dezapezite ( partial ) unele drumuri, dar ... nu stiu, are cam 40 de cm zapada.

Se merge greu, abia am reusit sa chiulesc ... m-a prins gardianul, m-a vazut amarat, inzapezit, si m-a lasat sa plec >:) .

In fine, iti doresc o zi in care sa te poti bucura de zapada cu lopata in mana! ;):))

Deja m-am bucurat de ea cu lopata in mana.. Dar trebuie sa plec la scoala si am 2 ascultari astazi... Asa ca, nu cred ca va fi o zis chiar placuta..

Buna dimineata, nu demult m-am trezit si eu. Am inceput stagiul de practica si trebe sa merg de la ora 2 la 4.

Deja pentru mine e vacanta :))

Bravo tie.. Eu cand fac practica, fa intr-un magazin. Gen Kaufland sau Billa.. Si na.. Trebuie sa merg la practica..

Deja m-am bucurat de ea cu lopata in mana.. Dar trebuie sa plec la scoala si am 2 ascultari astazi... Asa ca, nu cred ca va fi o zis chiar placuta..

Lasa ma, o sa fie. Poate, cine stie, din cauza zapezii o sa cada acoperisul scolii si va trimite acasa ... zic si eu.

*Nu e imposibil sa facem 1100 pagini pana de revelion. Ar insemna aproape 4 pagini pe zi, ceea ce nu e irealizabil.

*Nu e imposibil sa facem 1100 pagini pana de revelion. Ar insemna aproape 4 pagini pe zi, ceea ce nu e irealizabil.

qFg0s.jpg

Lasa ma, o sa fie. Poate, cine stie, din cauza zapezii o sa cada acoperisul scolii si va trimite acasa ... zic si eu.

[/b][/size]

[/b][/size]

[/b][/size]

[/b][/size]

qFg0s.jpg

Nu vreau sa cada acoperisul, pentru ca eu invat la ultimul etaj.... Cat despre cele 1100 pagini, o sa fie si mai multe..

Edit: Am plecat la scoala.. Ne auzim mai spre seara.. La simulare..

Edited by Vlad09

Nu vreau sa cada acoperisul, pentru ca eu invat la ultimul etaj....

=))))))))))))))))))) Asta e, pe timp de criza suferim cu totii... cred ... In fine, dupa ce o sa iesi de la reanimare ( daca iesi ), peste 6 luni - 12 luni - 24 luni, sa-ti amintesti cat de bine a fost ca nu te-a mai ascultat la alea 2 materii. :>

Cat despre cele 1100 pagini, o sa fie si mai multe..

Edit: Am plecat la scoala.. Ne auzim mai spre seara.. La simulare..

Facem, facem ...

Bafta la scoala! >:) .

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic