Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bună dimineaţa NR! Săptămâna asta nu voi putea fi activ aproape deloc. Doar pe serverul ăsta iau crash şi sunt plecat în fiecare zi. Cred că nici raportul nu îl voi putea îndeplini...

Am terminat si probele la Olimpiada.

Ma duc la culcare.

*Craciun fericit tuturor. Sper ca mosu' v-a adus tot ce v-ati dorit!

Și eu sper să primești exact ce voiai, adică cu ce te lăudai.

Să vedem câte din alea îți aduce. :))

Noapte bună!

Va salut din Italia..... Craciun fericit tuturor alaturi de cei dragi si de cine iubiti.

Mez ba, congratz. Paste fericit si tie ma. Cum e acolo? :>

Am terminat si probele la Olimpiada.

Ma duc la culcare.

*Craciun fericit tuturor. Sper ca mosu' v-a adus tot ce v-ati dorit!

1. Bun, abia astept olimpiada.

2. a) Parintii mei lucreaza in invatamant. b) Am 15 ani. a+b => N-am primit nimic :( .

Va urez o vacanta cat mai linistita si un Craciun fericit!

Mez ba, congratz. Paste fericit si tie ma. Cum e acolo? :>

1. Bun, abia astept olimpiada.

2. a) Parintii mei lucreaza in invatamant. b) Am 15 ani. a+b => N-am primit nimic :( .

Va urez o vacanta cat mai linistita si un Craciun fericit!

Și care-i legătura că ai tăi lucrează în învățământ și moș Crăciun? :))

:| Ba, te rog, in viata ta sa nu-ti treaca prin cap sa ajungi politist. TE ROOOOOOOOOOG.

Invatamantul din Romania = salarii de rahat. Mos Craciun depinde de bani. ( :O ) Cand, subit, parintii tai n-au bani, brusc nu mai vine Mosu'. Got it? Adica, nu-mi pare rau, n-am de ce. Nu imi doresc nimic, oricum. Plus ca abia am reusit sa-mi cumpar Guitar Hero, am strans bani din Ianuarie pentru el, deci chiar nu mai am ce-mi dori. Si nu te gandi ca n-am o imaginatie bogata, am, doar ca nu vad ce mi-ar trebui acum. O cafea ... wtf ba, e ceva sub brad, brb.

EDIT: Mda, fail, era un glob cazut :| .

Edited by BTD DanielBoyd

:| Ba, te rog, in viata ta sa nu-ti treaca prin cap sa ajungi politist. TE ROOOOOOOOOOG.

Invatamantul din Romania = salarii de rahat. Mos Craciun depinde de bani. ( :O ) Cand, subit, parintii tai n-au bani, brusc nu mai vine Mosu'. Got it? Adica, nu-mi pare rau, n-am de ce. Nu imi doresc nimic, oricum. Plus ca abia am reusit sa-mi cumpar Guitar Hero, am strans bani din Ianuarie pentru el, deci chiar nu mai am ce-mi dori. Si nu te gandi ca n-am o imaginatie bogata, am, doar ca nu vad ce mi-ar trebui acum. O cafea ... wtf ba, e ceva sub brad, brb.

EDIT: Mda, fail, era un glob cazut :| .

Adică moș Crăciun nu există? :((

Exact ce a spus şi Daniel. Mama mea lucreaza în învăţământ, ştiu cum este, cel mai greu este cand eşti mic şi nu-ţi dai seama de asta. Totuşi în fiecare an parinţii se străduiesc să facă ceva pentru mine. Acum am banii mei, dar cine ştie ... în fotbal nimic nu e sigur.

Exact ce a spus şi Daniel. Mama mea lucreaza în învăţământ, ştiu cum este, cel mai greu este cand eşti mic şi nu-ţi dai seama de asta. Totuşi în fiecare an parinţii se străduiesc să facă ceva pentru mine. Acum am banii mei, dar cine ştie ... în fotbal nimic nu e sigur.

Mi-ați făcut cel mai trist Crăciun. :((

Adică moș Crăciun nu există? :((

Nu.

Stiu, asa a fost si la mine. Dar, pana la urma, cadourile de Craciun reprezinta bani aruncati aiurea. Daca nu nimeresti cadoul, evident... Stiu, si eu, cand eram mic, nu realizam, dar acum n-are rost.

* Frumoasa incheiere.

Mi-ați făcut cel mai trist Crăciun. :((

Don't give a shit. Paste fericit.

Nu.

Stiu, asa a fost si la mine. Dar, pana la urma, cadourile de Craciun reprezinta bani aruncati aiurea. Daca nu nimeresti cadoul, evident... Stiu, si eu, cand eram mic, nu realizam, dar acum n-are rost.

* Frumoasa incheiere.

Don't give a shit. Paste fericit.

Triștilor! Vă urăsc!

Să nu vă mai văd niciodată! (asta ca și cum v-aș fi văzut măcar odată cândva) :))

Triștilor! Vă urăsc!

Să nu vă mai văd niciodată! (asta ca și cum v-aș fi văzut măcar odată cândva) :))

Deidara, esti cam Non-RP. Ne-am vazut... pe SA:MP :)). Nu-i nimic, stai calm. ( Si noi te uram )

Si, din nou, stai chill, nu o se ne vezi ( mai vezi ) vreodata.... nu o sa ne vezi niciodata. See ya' in-game! :))

Craciun fericit, News Reporter!

Addicted va ureaza pace, liniste si fericire alaturi de cei dragi!

Sarbatori fericite si tie!

* De ce dracu' toti care fac urari vorbesc la persoana a 3-a despre ei? :?

Edited by BTD DanielBoyd

Deidara, esti cam Non-RP. Ne-am vazut... pe SA:MP :)). Nu-i nimic, stai calm. ( Si noi te uram )

Si, din nou, stai chill, nu o se ne vezi ( mai vezi ) vreodata.... nu o sa ne vezi niciodata. See ya' in-game! :))

Sarbatori fericite si tie!

* De ce dracu' toti care fac urari vorbesc la persoana a 3-a despre ei? :?

Sunteți foarte răi și vicleni!

Diavolilor!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic