Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Da nu stiu ) ce gen e? ) Nu imi place. manele ascult cand sunt nervos

http://www.youtube.com/watch?v=Hfs_A3HzJEw

Skrillex e genul de muzica numit Dubstep.

Ti-am zis, nu îmi apărea linkul pe telefon. Normal ca am auzit de Skrilex, melodia mea preferata e Make it Bun dem eu sunt cu rockul dar ascult și dubstep

L-ai auzit pe Tudor Turcu cum canta? [daca tot spui ca esti cu rock-ul..]

Welcome celor noi (daca exista asa ceva).

Apropo, ce-a vrut sa fie faza aia Andrei cu NRG-urile? S-a speriat si Cari3, zicea pe freq, ,,Aleksa' cu masina cu inca 3 si dupa ea niste motociclisti. " :)) . A fost tare faza, dar, nu i-am prins ideea.. oricum, ce urat rob fail.. :)))

Apropo, e SkriLLex , nu SkriLex :)) [cu 2 de ,,L"].

Apropo, ce-a vrut sa fie faza aia Andrei cu NRG-urile? S-a speriat si Cari3, zicea pe freq, ,,Aleksa' cu masina cu inca 3 si dupa ea niste motociclisti. " :)) . A fost tare faza, dar, nu i-am prins ideea.. oricum, ce urat rob fail.. :)))

acHGHmw.png

Apropo Shobo , cand incepe campionatul de Pool ? :X

Edited by RoBBBy

Skrillex e genul de muzica numit Dubstep.

L-ai auzit pe Tudor Turcu cum canta? [daca tot spui ca esti cu rock-ul..]

Faza cu skrillex era din cauza tastaturii de la tableta, aparent cuvantul Skrillex nu este in dictionar :)) L-am auzit pe Tudor Turcu, de dragobete ma duc la concertul lui. Totusi daca tot vorbim de X-Factor il prefer pe Dragos Udila.

acHGHmw.png

Aha, interesant .. :D

Faza cu skrillex era din cauza tastaturii de la tableta, aparent cuvantul Skrillex nu este in dictionar L-am auzit pe Tudor Turcu, de dragobete ma duc la concertul lui. Totusi daca tot vorbim de X-Factor il prefer pe Dragos Udila.

Apropo de faza cu Skrillex.. mi se pare ciudat ca doar un ,,L" ai uitat sa pui, in fine, frumos te-ai scos (hai ca am glumit :D).

Deci sa inteleg ca si tie-ti place Tudor Turcu? Eu l-am votat sa castige, pe la final, m-am hotarat sa-l sustin, ca nu stiam.. sa dau sms? Sa nu dau? M-am hotarat sa dau, doar nu costa o avere.

Dragos Udila? :-?? , n-am auzit de el.. cel putin, nu-mi mai amintesc. Mie de Nadir Tamiz mi-a placut :D , nu prea era el bun la cantat, dar, era bun bucatar :))

Aha, interesant .. :D

Apropo de faza cu Skrillex.. mi se pare ciudat ca doar un ,,L" ai uitat sa pui, in fine, frumos te-ai scos (hai ca am glumit :D).

Deci sa inteleg ca si tie-ti place Tudor Turcu? Eu l-am votat sa castige, pe la final, m-am hotarat sa-l sustin, ca nu stiam.. sa dau sms? Sa nu dau? M-am hotarat sa dau, doar nu costa o avere.

Dragos Udila? :-?? , n-am auzit de el.. cel putin, nu-mi mai amintesc. Mie de Nadir Tamiz mi-a placut :D , nu prea era el bun la cantat, dar, era bun bucatar :))

Pai și după talentul de bucătar te iei tu? :))

Încercaţi să postaţi raportul de activitate pe cele două site-uri care le precizez de fiecare dată când deschid secţiunea respectivă, nu mai postaţi pe alte site-uri.

Ok boss nab sau invers? Nab boss? :))

Cand ajung de la liceu iti dau un link cu dragos udila. canta foarte bine.

Inca astept link-ul tau..

Edited by Aleksandra