Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Salut baietii, vechi si noi membrii School Instructor. Postez din nou aici pentru a va instiinta ca va voi fi iar coleg , cat de curand posibil . Bafta la toti si abia astept sa va revad in joc !

Te astept :*.

Vlad,cer scuze pentru inactivitatea de saptamana asta,am olimipada judeteana la chimie si trebuie sa invat si sa tot invat...

Cativa prietenii m-au ajutat sa ii organizam lui [GF]Lauraa o mica parada de ziua Iei nu prea reusita dar simboloca zic eu

Organizator: Elix

Colaboratorii: TheTsarBratva si PoliceDepartament

parada1 , parada2 , parada3 , parada4

La multi ani ! [GF]Lauraa sa ai sanatate ca ii mai buna de cat toate :*

Multumirii: Tuning. , [rTn]BMWpower , GooDevil , PIN92 , Marya , Fritz , kiko , Nikola_Jokic

La multi ani Laura,sa fi sanatoasa,fericita si sa ai mult noroc in viata !

@ ,am faza judeteana pe 15 martie si sunt si semi-boland deci iti dai seama ce chef am de invatat si ce timp am...

Bună seara!

Aici se înceie cariera mea în această facţiune, acest server, acest joc. Mi-am dat seama că am o viaţa şi ca trebuie să o trăiesc, am ajuns să stau aprox. 6-7 ore/zi în faţa PC-ului, ceea ce nu este foarte bine.

Îţi mulţumesc Vladyyyyy pentru că mi-ai dat şansa de a face parte din această facţiune minunată, m-am simţit excelent aici, membrii sunt foarte de treabă.

Alături de Tepan13 faci o treabă minunată.

#Succes! Vă urez spor la licenţe.

Rămâneţi alături de Tepan şi Vladyyyyy, nu îi supăraţi. Această facţiune e una dintre cele mai speciale de pe server, în plus faceţi mulţi bani :))

Baftă în continuare tuturor!

Liq, esti cel mai tare si vei ramane asa! Imi pare sincer rau ca pleci, dar banuiesc cauza si este una buna! Sper sa ti legatura cu noi si poate mai facem cateva dracovenii amandoi :(