Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Bun venit celor noi!Dacă aveţi întrebări/nelămuriri întrebaţi un rank mai mare.

Activitatea în joc contează mai mult decât activitatea de la discuţii.

Dacă aveţi clienţi străini care nu se descurcă la teste, puteţi să îi îndrumaţi aici.
Dacă aveţi clienţi care nu se descurcă la teste, puteţi să îi îndrumaţi aici.

Am vazut că mulţi nu ştiu armele din GTA San Andreas şi Safe Zone-urile.

Aici aveţi toate armele din GTA San Andreas:

Brass Knuckles, Knife, Shovel, Nightstick, Baseball Bat, Golf Club, Cane, Pool Cue, Katana, Chainsaw, 9mm(pistol), Silenced 9mm(SdPistol), Desert Eagle(Deagle), Tec-9, Micro Uzi, MP5, Shotgun, Sawn-off shotgun, Combat Shotgun, AK-47, M4, Rifle, Sniper Rifle, Flamethrower, Heat Seeking RPG, Minigun, Rocket Launcher, Molotov Cocktails, Grenades, Satchels, Flowers, Dildo, Vibrator, Camera, Spray Can, Fire Extuingisher.

Aici aveţi toate Safe Zone-urile:

Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS/LV/SF , Bank LS/LV/SF, Rent Car LS/LV/SF, Rent Bike LS/LV/SF, Farmer, Trucker, Benzinarii, Gunshop LS/LV/SF, Garbage Man, LSPD, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Fishing Place, Jail-ul, Materials get/deliver, DMV, Patintball Arena

Vă recomand să le învaţaţi sau să le notaţi pe o foaie care să o aveţi la îndemână.
Şi nu uitaţi, aveţi grijă la aceste geseli deoarece le observăm aproape în fiecare zi.

Spor la vândut licenţe!

Aici postaţi dacă aveţi probleme/nelămuriri legate de joc, nu alte prostii.

Vlad sper ca nu te superi ca am postat mesajul tau.

Salutări!

Am ocazia de a vă anunța că au început înscrierile pentru olimpiada de vară, B-Olympics Summer 2014. Înainte de înscriere vă rog să citiți și să acceptați regulamentul general.

Probele vor fi anunțate în decursul lunii iunie, urmând ca la începutul lunii iulie să înceapă olimpiada propriu-zisă. Momentan nu există o dată anume, dar aceasta va fi anunțată în topicul acesta. Dacă aveți propuneri pentru probe vă puteți exprima aici; cele mai interesante au posibilitatea de a fi introduse. Întrebările și nelămuririle îți au topicul lor aici. Altele vor fi discutate în topicul de discuții unde puteți vorbi pe tema B-Olympics.

Mulțumesc pentru atenție!

O vară plăcută vă urez!

Ce face baietili?
Acest topic este destinat numai intrebarilor/nelamuririlor legate de joc, nu mai postati chestii de genul " Salut, ce faceti ", adica chestii fara rost.

Ma uit dezgustat la ultimele 3-4 pagini de sanctiuni din topicul aferent, si vad foarte multe sanctiuni pentru teste incorecte care hai sa nu ne ascundem pe dupa deget, nu sunt greseli din nestiinta. Nu sunt eu in masura sa trag acest semnal de alarma, insa va rog eu spre binele tuturor, bagati de seama si dati testele corect. Nu va mai lasati influentati de clienti. Voi conduceti testul de licenta. Eu acum 2 saptamani cred in 2 zile, vineri si sambata dimineata, am picat 12 clienti. Si da, mai aveam nevoie de 6 licenta ca sa indeplinesc minimul pentru raport. Dar nu m-am gandit la asta, m-am gandit ca am venit in School Instructor, intr-un moment in care toti liderii ma refuzau pe motive diverse, si vreau sa ii arat lui Vlad ca intradevar imi merit locul aici, si sincer ma simt execent aici. Vreau sa vad ca sunteti mandrii ca sunteti instructori, ca va faceti treaba serios si ca reprezentati factiunea corect.

Fiti cu bagare de seama ca cineva acolo sus va supravegheaza tot timpul, si nu e neaprat Instructor.

Va multumesc pentru timpul acordat, acest mesaj reprezinta un indemn personal in care mi-am varsat toate sentimentele acumulate in ultima perioada.

Chiar are dreptate , de ce sa va chinuiti sa dati licentele aiurea ? In loc sa iei un Fw mai muncesti putin .. nu va lasati influentati de 2-3k in timp o sa faceti daca va ganititi la bani, va sugerez sa mai cititi odata topicul cu preturile licentelor si cu ptreturile acestora , nu e nici o rusine. !

Pentru necunoscatori si pentru cei nou intrati in School Instructors,tin sa precizez ca Safe-zoneurile CNN LS/LV/SF, Bank LS/LV/SF, Gun Shop LS/LV/SF si Materials Get/Deliver se puncteaza ca 1 singur safe-zone ,chiar daca se afla in 3 orase diferite.

Lafel si cu PNS-urile. Unii clienti or sa zica PNS LS/LV/SF. Punctati ca 1 singur safe-zone.

Cititi topicul "Greselile frecvente ale instructorilor". Si in timpul testelor incercati sa nu mai gresiti.

Rank 1 in general ,aveti obligatia de a face dovezi (Screen Shot-uri) din timpul testelor, deoarece niciodata nu veti sti daca este sau nu rank 2+ online. Iar voi trebuie sa postati in topicul "Licente care trebuiesc atribuite" in cazul in care nu intra rank 2+ in maxim 10 minute sau daca clientu vostru dupa ce termina testele de dat nu mai poate sta . Cititi prima pagina a acestui topic pentru a va informa .

Spor la licente instructori !

Salut baieti, imi cer scuze ca am postat aici.

Tin cu acest post sa imi iau la revedere de la toti prieteni mei din School Instructors, imi pare bine ca v-am cunoscut si imi cer scuze ca nu am apucat sa imi iau la revedere de la toti.

Toti m-au intrebat de ce m-am retaras, raspunsul este simplu : m-am retras deoarece muncesc am si facultate in aceelasi timp si o viata tot odata ... am considerat ca Sa:Mp-ul imi ocupa prea mult timp.

Inca odata la revedere, va multumesc pentru tot

Multumesc Vladyyyyy pentru ca mai primit in School Instructors

O sa va las si o adresa de contact:

Toate cele bune !

Ady007 - Admin 5

Imi cer mii de scuze ca postez in acest topic si sper sa nu va supar, dar vreau sa va informez cu privire la:

APLCIATII HELPER ON - MOVIE SERVER!:
http://forum.b-zone....-5#entry3222699

Daca considerati ca v-am deranjat, folositi butonul report. Nu am avut intentia de a va incurca.

Urez multa bafta pentru raport, factiunilor pasnice!