Jump to content

[B-Zone TV] The Red Elegy

Gang Mihai
 Share

Recommended Posts

Kolo, faci tu mai frumos ? Asteptam si un video facut de tine, dupa mai vorbim. Bravo Mihai... regret ca nu am vrut sa accept.. GG, mai ales faza cu PROtv-u =))

Acum imi pare rau ca nu m-am baga si eu cand ai cautat oameni...Felicitari pentru filmulet,sunt un mic fan.

La mai multeee ^:)^^'>

Foarte frumos filmul ! Sper ca data viitoare să joc şi eu într-un film de-al tău :).

hmmm , mai am in plan ceva pentru viitorul apropiat , dar mai am nevoie de ceva efecte sonore , cand fac rost o sa apelez cu placere la voi

Frumos S k y l y Y , ai ceva talent in tine , e destul de reusit filmul , Meriti un + si un 10 si bafta in continuare

Foarte frumos. Astept urmatoarele productii.

P.S: Uitate putin acolo unde ai scris "The End", se vede si un text pe nume "TEXT" sub. la minutul 5:26

felicitari , ti-a iesit foarte bine , in special cu stirile PRO Tv. iti dau un +. bafta.

prima data am vrut sa pun stirile alea doar pe ecranul televizorului , am incercat si a mers

dar ii strica semnificativ calitatea , asa este mai slab , dar frumos

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.