Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am deschis aplicaţiile, vă rog când puteţi să mai daţi şi voi ad-uri ca să afle lumea.

Am deschis şi topic-urile cu rapoartele, vă puteţi posta raportul de activitate şi cel de mecanic până duminică la ora 12:00, aveţi mare grijă şi verificaţi de câte ori este nevoie înainte să postaţi raportul, o singură poză vă poate strica toată munca pe săptămâna respectivă.

M-am cam grabit cu demisia si imi pare rau pentru asta...Puteti fi siguri ca nu voi mai posta pe acolo prea curand. :))

Noapte buna si ne auzim prin Septembrie prin joc. ;)

Edited by Cudi

Am închis aplicaţiile, vă rog rank 4+ să vă ocupaţi de teste. Peste o oră voi face şi evidenţa de la târg.

Mai postaţi-vă rapoartele, aveţi timp până mâine la 12:00, o să mai intru în joc mai târziu, spor la tractat pentru cine nu a terminat raportul.

Noapte bună, mâine ne vedem la şedinţă la ora 14:00. Vă readuc aminte că aveţi timp să vă postaţi rapoartele până mâine la ora 12:00.

Welcome celor noi, vă puteţi începe raportul de activitate de duminică la ora 12:00, nu mai devreme. Vă sfătuiesc să aveţi mare grijă de unde şi cum tractaţi. La fel, mare grijă şi cu postarea raportului, verificaţi-vă pozele de 2-3 ori înainte să le postaţi, că pentru o singură poză puteţi pierde tot ce aţi muncit o săptămână întreagă.

Iar restul, reveniţi-vă cu activitatea, am ajuns să dau 3-4 FW-uri pe activitate că nu puteţi să faceţi o simplă învoire. Spor la tractat, sper măcar la şedinţă să vă prezentaţi în număr mare.

imi pare rau ca am iesit din factiune dar asta e, s-a intamplat, am facut o greseala si platesc pentru ea. Sper sa ramaneti la fel de activi ca pana acum si cine stie.. poate o mai am o sansa sa intru in factiune. Blue.. esti o persoana de treaba si te descurci bine ca lider, mult noroc in continuare, tine-o tot asa !!!

Aveţi grijă că mai ştiu multe persoane care voiau să aibă cele mai multe tractări şi cădeau în ispita tractărilor ilegale, de pe trotuar sau din parcări. Mie îmi place că sunteţi în competiţie, cum am mai spus şi în trecut, unde este competiţie există şi progres, dar doar să aveţi grijă să nu vă pară rău mai târziu pentru deciziile pe care le faceţi.

Mâine o să începem programul cu activităţile spontane, astăzi vreau să mă bucur de restul zilei relaxându-mă, ne mai auzim prin joc mai târziu, spor la tractat celor care s-au apucat de raport.

@, Uită-te la sugestii.

#Mai mult noi doi postăm aici :))

Pentru că ceilalţi au înţeles importanţa topic-ului. Aici se postează doar chestii importante sau mai puţin importante, dar în niciun caz ce postezi tu, e ultimul avertisment, lasă spam-ul în cadrul acestui topic, postezi aici când ai ceva mai important de spus.

Am terminat cu statisticile şi evidenţele de săptămâna aceasta, felicitări celor promovaţi şi succes în continuare celor demişi, data viitoare să vă daţi mai mult interesul şi să aveţi mai multă grijă. Se pare că am rămas 26 în facţiune, pe la mijlocul săptămânii următoare voi deschide şi aplicaţiile.

Pentru cei ce nu au fost astăzi la şedinţă am stabilit ca târgul să îl facem joi la ora 21:00, în caz că vă prezentaţi în număr mic, îl mutăm înapoi sâmbătă şi vedem ce schimbări o să facem la începutul şcolii.

În seara aceasta voi realiza şi campionatele de 8ball şi FIFA08, o să aveţi mai multe informaţii în topic-ul Competiţii, când voi pune la punct toate detaliile.

Noapte bună şi succes în noua săptămână!

Bună dimineaţa.

Ascultaţi-l pe Blue, că nu spune prostii, el are nişte reguli de respectat ca oricare dintre noi şi îl puneţi în situaţia de a face ce nu doreşte, şi anume de a vă sancţiona. Credeţi că lui îi place să arunce cu sancţiuni în stânga şi-n dreapta? Suntem un grup, trebuie să ne protejăm reciproc, altfel nu vom fi acea facţiune frumoasă pe care ne-o dorim cu toţii. Be smart. :)

Succes la tractări în noua săptămână şi fie ca cel mai bun să câştige întrecerea. :)

A cazut serverul ?

Sau mi-a cazut decat mie?

A căzut, acum am revenit şi eu şi voiam să intru.

Vă aştept în HQ la ora 20:00 pe toţi cei care doresc să participe la această activitate, în cazul în care se va deschide serverul.

Activitate de tip: Rifle - mini-war.

Data: 26.08.2013

Ora: 20:00

Locaţie: Surpriză.

Desfăşurare: Veţi face un LMS cu rifle într-o locaţie surpriză.

Alte precizări: Activitatea NU ESTE OBLIGATORIE. Premiul este de 25.000$ dacă sunteţi minim 10, dacă sunteţi mai puţin de 10, premiul va fi de 15.000$, iar dacă sunteţi sub 5, activitatea nu se va mai ţine.

De asemenea, cine doreşte să participe la competiţia de 8ball cu premiu 30.000$ trebuie să se înscrie prin PM mie, astfel:

Titlul PM-ului: 8ball - numele din joc ( ex: 8ball - Blue_BlooD)

Conţinutul PM-ului: Nume pe 8ball:

Cum am mai spus, campionatul de FIFA 08 o să îl fac în seara aceasta sau mâine dimineaţă cel tâziu pentru că vă pregătesc unele surprize şi-mi trebuie puţin timp. :))

Bună dimineaţa, după cum ştiţi serverul nu a funcţionat aseară, aşadar activitatea de ieri seară se va face astăzi seară, la ora 21:00, sper să vă prezentaţi în număr mare să facem ceva frumos.

Activitate de tip: Rifle - mini-war.

Data: 27.08.2013

Ora: 21:00

Locaţie: Surpriză.

Desfăşurare: Veţi face un LMS cu rifle într-o locaţie surpriză.

Alte precizări: Activitatea NU ESTE OBLIGATORIE. Premiul este de 25.000$ dacă sunteţi minim 10, dacă sunteţi mai puţin de 10, premiul va fi de 15.000$, iar dacă sunteţi sub 5, activitatea nu se va mai ţine.

O să fac competiţia de FIFA 08 şi după voi pleca afară, ne vedem diseară, spor la tractat!