Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bună seara, la ora 20:30 voi face un event surpriză, cu premii în total de 30k, cine doreşte să vină să fie în HQ la ora 20:25.

Mâine vă reamintesc că avem târgul la ora 20:00, activitatea este obligatorie, să vă faceţi învoire dacă nu puteţi venii.

Mai aştept înscrieri la haxball, deocamdată suntem 5, măcar încă 2-3 să se mai înscrie. Aveţi mai multe detalii aici.

Noapte bună, se pare că aţi scăpat şi săptămâna aceasta de târg, bucuraţi-vă de Halloween. :))

Mâine nu o să fiu foarte mult timp on, dar o să am timp să vă deschid topicurile pentru rapoarte.

Competiţia de haxball o voi face în acest weekend, mai aştept înscrieri dacă mai doriţi până sâmbătă seară.

Baii tacutilor, voi chiar nu scrieti nimic, nu aveti idei noi? Sunteti seci? :(.

@ Targul de saptamana asta s-a amanat pe saptamana viitoare, nu ?

Da.

Cei ce nu şi-au postat raportul, să o facă, mai aveţi timp până mâine la ora 18:00 să-l postaţi. Şedinţa va fi mâine la ora 20:00, cine nu vine să facă învoire.

Cine nu are toate craniile, la ora 20:00 să fie la HQ, o să mergem în căutarea lor.

Edited by Blue96

Blue vreau sa vorbim ceva in privat( in joc ) este putin mai complicat.

Ok, îmi dai PM dacă nu mă găseşti.

Îmi cer scuze pentru ieri că nu am fost on la 20. Şedinţa se amână săptămâna asta, dacă e ceva important de zis o să facem luni şedinţa. Ne vedem în joc mai târziu.

Şi-am luat şi permisuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :X

Bravo, acum te las să fii şoferul meu personal neplătit.

Bună seara, la ora 21:00 să fiţi vă rog ON ca să vă dau salariile şi rank-up / FW / demiteri / demiteri cu FP / 2 FW / 3 FW / rank-up + FW / rank-up + demitere / rank-up + demitere cu FP, etc.

La ora 22:00 o să fac competiţia de haxball la Competiţii, noapte bună de acum. :))

Bravo, acum te las să fii şoferul meu personal neplătit.

Bună seara, la ora 21:00 să fiţi vă rog ON ca să vă dau salariile şi rank-up / FW / demiteri / demiteri cu FP / 2 FW / 3 FW / rank-up + FW / rank-up + demitere / rank-up + demitere cu FP, etc.

La ora 22:00 o să fac competiţia de haxball la Competiţii, noapte bună de acum. :))

Eu nu pot sta, trebuie sa ies, mi-l poti da maine?

Ba ce m-am enervat azi. Sa-mi bag.... 3 tigari am fumat una dupa alta numai ca sa ma calmez. Mi-a trecut si asta e bine, sper ca nu se va mai repeta ca eu sunt mai "trilulilu" si daca am un fix pe cineva, cam nasol :)))

Felicitari cei care au luat rank up si sper ca viata o sa fie mai buna :)

Ombladon, te astept maine in fata spitalului cu "masina speciala" :))

Ombladon, te astept maine in fata spitalului cu "masina speciala"
vezi ca la 07:00 plec de acasa :)) .

Felicitari celor care au luat rank-up !

Eu maine o sa fiu cam toata ziua pe la Spital, sper sa nu fiu internat :( . Ne auzim imediat, in game!