Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bună seara, diseară la ora 21:30 va fi o activitate spontană, mai multe detalii veţi avea atunci. Cei ce nu şi-au luat salariul, vă rog la ora 21:00 să fie ON în joc.

Joi va fi târgul săptămânal, de data asta se va ţine, săptămâna trecută aţi cam petrecut, nicio activitate obligatorie. :))

Cine mai are să-şi joace meciurile la haxball să se grăbească, mai aveţi timp până la târg să vă jucaţi cele 2 meciuri fiecare.

Seara', deocamdata nu mai pot sta prin game, ma duc sa vad undeva meciul, ultima sansa :).

Pana atunci las asta Dinamovistilor :

https://www.youtube.com/watch?v=2mSmED0ARl8

Dacă aşa aţi făcut cu Chelsea de faţă: http://www.youtube.com/watch?v=lO0Uc4-5VxU. Vă daţi seama că după măcelul de la Basel deja nici ooo nu o să mai puteţi să ziceţi.

Mâine la ora 20:00 va fi târgul săptămânal, să fiţi la HQ la 19:50, atunci fac prima poză de prezenţă, cine nu poate veni să facă cerere de învoire sau va fi sancţionat cu FW.

Ne vedem mâine seară, noapte bună şi spor la tractat!

Bună seara, acum am venit şi eu de afară, mă duc să mănânc ceva şi ne auzim în joc.

Nu uitaţi de târgul de la ora 20:00, sper să fiţi în număr cât mai mare.Până atunci spor la tractat, încă odată vă spun să aveţi grijă de unde tractaţi!

Edited by LauR25

Bună seara, acum am venit şi eu de afară, mă duc să mănânc ceva şi ne auzim în joc.

Nu uitaţi de târgul de la ora 21:00, sper să fiţi în număr cât mai mare.Până atunci spor la tractat, încă odată vă spun să aveţi grijă de unde tractaţi!

Nu uitaţi de târgul de la ora 21:00, sper să fiţi în număr cât mai mare.Până atunci spor la tractat, încă odată vă spun să aveţi grijă de unde tractaţi!

Hai ca nu ai postat de 3 ori [-X .

Cred ca ajungea si o singura data :)).

Bună seara, am un anunţ de făcut.

Săptămâna aceasta şedinţa va fi duminică la ora 14:00. Aşadar, aveţi timp să vă postaţi rapoartele până duminică la ora 12:00, am deschis de acum topic-urile ca să aveţi timp. Noul raport îl puteţi începe de duminică la 12:00.

Dacă aveţi întrebări, îmi daţi PM sau îmi spuneţi în joc, o să închid topicul să vadă toată lumea.

Bună seara, am răspuns la aplicaţii, dar au fost doar 4 jucători acceptaţi, aşadar o să las aplicaţiile deschise până mâine dimineaţă. Vă rog să daţi ad-uri în joc că recrutăm.

Cine nu şi-a postat raportul să o facă, mai aveţi timp până mâine la ora 12:00, iar la ora 14:00 va fi şedinţa săptămânală, vă rog să vă prezentaţi în număr cât mai mare.

Salutare dragi colegi !

Azi am terminat si eu cu problemele pe care le-am avut. In sfarsit am aflat ceea ce trebuia sa aflu, si intr-un fel m-am linistit foarte mult, unii stiti ca am avut probleme de sanatate si din fericire nu au fost atat de grave pe cat mi s-a spus la spital. Noroc cu cei de la Clinica la care am facut un set de analize, si au aflat ca nu am nimic grav, si ca se trateaza foarte usor .

Ii multumesc lui Blue ca m-a inteles si ca mi-a acceptat cererea de inactivitate, de maine o sa revin si eu cu raportul in forta, si o sa recuperez aceasta saptamana pierduta.

Ne auzim imediat in game .

@

Postez aici pentru ca topicul cu cadoriu este inchis.

Am facut un mic suvenir pentru aceasta factiune care sper sa fie apreciat si folosit.

U5a24MY.png

Mulţumim pentru suvenir, dar ai putea să faci câteva modificări la text? Să scoţi "h" de la Mechanicul şi să pui diacritice pe "săptămânii", doar dacă vrei.

Bună dimineaţa, mai aveţi o oră şi jumătate timp să vă postaţi rapoartele, aşadar grăbiţi-vă.

La ora 14:00 cum am mai spus de 100 de ori va fi şedinţa săptămânală, ne vedem în HQ atunci.