Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, gata si cu RPG 2, o sa ma pot ocupa de RPG 1 mai mult, regret ca am petrecut peste 1 an pe acel server, n-a meritat timpul petrecut, mi-am dat seama de anumite lucruri acum ce se petrec acolo.

Oricum, tot RPG 1 ramane baza :)).

Spor la raport, trebuie sa ma reloghez in 30 de minute acum, e o problema cu clanurile.

Buna dimineata Tow Truck Company!
Dupa cum ati aflat unii dintre voi, astazi mi-am postat demisia. Deci, inainte sa imi dea Adrian uninvite veniti in fata HQ-ului sa facem o poza de grup? Vreau sa am o poza, in care sa se vada toti membrii TTC. Ok?

Buna ziua,

Am raspuns aplicatiilor, rank 4+ va rog sa va ocupati.

V-am zis sa nu mai postati aiurea, nu ati inteles. Va este atat de greu sa pricepeti un lucru atat de simplu?

Topicul va fi inchis pana dupa sedinta.

Edited by Mr Smith

Pot spune "Bună dimineaţa" deja, de acum. Vreau să vă mulţumesc pentru încrederea acordată, dându-mi astfel şansa promovării la un Rank superior. Vă promit că nu vă voi dezamăgi şi voi ajuta cu tot ce ţine de mine această facţiune pentru a-şi continua acest traseu pe o pantă ascendentă. Îi felicit şi pe ceilalţi care au fost avansaţi, dar şi pe Vampiii pentru cel mai bun raport de activitate.

Cu toate aceste lucruri frumoase, îmi pare rău de nefericitul incident în care Bojack a fost implicat şi îmi displace faptul că acum încearcă să arunce cu noroi în noi, spunând numai cuvinte neadevărate, având scopul clar de a denigra această facţiune.

Vă urez un început de săptămână cât mai plăcut. :)

Edited by Harvey Specter

Salut tuturor,

In primul rand vreau sa va urez bun venit celor noi, se pare vom mai avea noi recruti, ii asteptam cu mare drag. Aveti grija de unde tractati, asta e cel mai important.

Felicitari celor ce au primit rank-up ieri. Eu n-am reusit sa ajung la sedinta deoarece am fost plecat la onomastica unui prieten ...

Spor la raport si ne auzim in joc!

Buna ziua,doresc sa anunt ca vreau sa fac un eveniment in cadrul factiunii noastre ce consta in urmatoarele :

-Race

-Box

-Deagle

Evenimentul nu are o ora/data stabilita inca,deoarece nu stiu cand vor fi multi dintre voi online,avand in vedere ca este o saptamana libera si nu aveti scoala,cred ca saptamana aceasta.

Evenimentul va decurge astfel: Veti face o cursa pana pe muntele Chilliad,primii 8-14 (In functie de numarul participantilor) ajunsi sus vor face duel box pana raman doar 4,se vor alege 2 echipe dintre care unul va fi sofer si celalt pasager pana ajungeti la HQ,pasagerul trebuie sa ramana alaturi de dvs ca sa castigati,altfel veti fi descalificati.

Primii ce au ajuns cu sanchezul se vor duela in deagle,iar castigatorii vor fi premiati astfel:

Locul 1: 50.000$ (Cel care il invinge la deagle)

Locul 2: 30.000$ (Cel care a ajuns impreuna cu colegul sau pentru a face duelul deagle)

Locul 3: 15.000$ (Cei care au trecut de runda box dar au pierdut cursa pana la HQ)

Eu zic ca premiile sunt destul de marii,si aici se va vedea si munca in echipa,loialitatea si va veti imprieteni intre voi.

Deoarece nu sunt destule masini de Tow Truck,veti fi cate 2 in masina alesi de mine la intamplare.

sRn/Adrian daca doriti sa imi dati acordul la acest eveniment,si sa participati chiar si voi.

Edited by Charls

@@Charls, imi place initiativa ta. O sa te contactez in joc pentru mai multe detalii despre acest eveniment. Cum este o saptamana libera, putem organiza eventul dupa ora 14:00 (no school). Probabil evenimentul va fi anuntat si pe forum, dar nu cred ca va fi obligatoriu. Ne intalnim in joc (tu, eu si Adrian) si vorbim.

Buna ziua!

Bun venit celor noi, sper sa va simtiti cat mai bine in aceasta factiune. Raportul pe saptamana aceasta este obligatoriu si pentru cei noi, deoarece au intrat de la inceputul saptamanii. Succes si aveti grija de unde tractati.

Azi in timp ce mergeam sa tractez am surprins un membru ca a tractat ilegal. Nu vreau sa spun numele aici, dar cel care se simte am sa-l rog sa fie mai atent, ca decat sa faceti un punct si sa fie masina luata aiurea dupa care sa fiti demisi cu FP, mai bine pierdeti acel punct si cautati o masina sa tractati corect. Este vorba de un nou recrut care a intrat la ultima sesiune de aplicatii.

Ai grija!

Spor la treaba la restu!