Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Ce mandru esti tu de asta =))))

Neata TTC/ In perioada asata voi fi mai inactiv...stiti cum e ...vine scoala..bla bla, aveti grija ce faceti, ca Ion e cu ochii pe voi :))

Că tot ai menționat de școală, o să îți corectez niște greșeli că să îți aduci aminte unde vei merge.

Că tot ai menționat de școală, o să îți corectez niște greșeli că să îți aduci aminte unde vei merge.

Am vazut-o pe aia cu "fii" Si "cum e" Dar mi-a fost sila sa editez.

P.S : Tu nu aveai VIP Pe forum ? :-?

Închid topic-ul pe ziua de astăzi pentru a vă reaminti ceva:

- Este responsabilitatea voastră să citiți toate topic-urile până când sunteți siguri că ați învățat tot și nu mai aveți nelămuriri. Anumite acțiuni ale voastre denotă faptul că nici lucrurile elementare nu le-ați citit. Dacă voi credeți că nu pot să vă evaluez în joc, pentru a vedea dacă ați învățat ce trebuia, vă înșelați.

- Unul dintre aceste topic-uri este și cel de "Discuții", unde nu vă este permis să faceți postări fără rost, pentru +1. Știți că eu sunt obligat să vă sancționez și pentru aceste postări? Dacă nu știți, aflați acum.

ATENȚIE! - Pozele cu repair și refill trebuie să conțină atât momentul în care dați repair și refill, cât și momentul în care un jucător a dat (/service mechanic) sau v-a cerut aceste servicii pe chat. Nu aveți voie să acoperiți chat-ul cu comenzi de genul (/admins), (/stats) sau prin alte metode care vor acoperi un eventual aranjament între voi și un prieten care vă poate ajuta să vă efectuați fraudulos raportul.

Asta scrie la raport...poate imi aratati voi unde am gresit si unde scrie ca ss meu trebuie sa cuprinda momentul in care el a aceptat refilul si repairul meu, in toate pozele mele apar momente cand playeri cer repair respectiv refill si cand am avut o comanda exact ceea ce trebuia sa fac...

Seara buna tuturor, se pare ca s-a dus vacanta iar maine incepe scoala pentru unii. Va doresc mult succes in noul an scolar si sper sa aveti parte doar de reusite!

Felicitari celor care au primit rank-up, aveti grija ce faceti.

@, Astea da schimbari, felicitari! Se vad diferentele dintre TTC-ul de acum 2 luni si cel din prezent.

Edited by South zeEk

Frumoase modificarile noi, cred ca vor aduce un plus mare factiunii. De cand a fost preluata factiunea de noul lider este intr-o urcare continua, haideti sa nu ne oprim si sa ajutam cu totii la dezvoltarea ei. Am recitit toate topicurile pentru ca Devil le-a editat si nu doresc sa am neplaceri, sa nu cunosc regulamentul intrutotul sau alte topicuri. Incercati sa cititi si voi primele posturi ale topicurilor, maxim 5 minute va ia, regulament si tot pentru ca au aparut si disparut paragrafe si cred ca e mai bine sa pierdeti acum 5 minute cat va ia sa le cititi decat sa asteptati 3 saptamani(perioada de sterge a unui FW). NU incercati sa tractati ilegal, sunt multi membrii ai factiunii care filmeaza tractarile voastre, nici nu stiti cand e camera pe voi si nu mai spun de post-hunteri, deci grija mare! Avem membrii de elita, de la rank 1 pana la 6, sper sa folosim scheletul asta mult timp de acum in colo! Ca mai schimbam o "piulita" uzata, dar folosim alta care ne poate ajuta mai mult! Felicitari tuturor pentru rank up, meritatit toti, poate mai sunt playeri care nu au primit, nu fiti suparati ci ambitionati-va si mai tare si cu siguranta veti fi promovati!

Se pare că în sfârșit am făcut rost de nițel net, de la un amărât de Wi-Fi. :)) Voiam să anunț azi un eveniment important ce va avea loc duminică, dar nu am avut net deloc... Sper ca mâine să revină, să pot intra și eu ca lumea. Până atunci, aveți grijă ce faceți, rank 4+ vor avea grijă de voi. Noapte bună.

Se pare că în sfârșit am făcut rost de nițel net, de la un amărât de Wi-Fi. :)) Voiam să anunț azi un eveniment important ce va avea loc duminică, dar nu am avut net deloc... Sper ca mâine să revină, să pot intra și eu ca lumea. Până atunci, aveți grijă ce faceți, rank 4+ vor avea grijă de voi. Noapte bună.

Keep calm! Cat timp e Antycus Valoare on e armonie totale si totul e bine:))

Welcome celor noi sper sa va simtiti bine alaturi de noi si sa ramaneti cat mai mult timp in factiune.

Bafta celor care au plecat...

Am terminat si eu cu raportul, saptamana asta am fost mai inactiv deoarece sunt inscris si pentru licenta auto si aproape in fiecare zi ajungeam seara acasa...ne auzim in game. :)

Buna seara si welcome celor noi.

Nu am mai postat de ceva vreme aici dar am urmarit topicul zilnic.

Se pare ca suntem putin cam inactivi pe forum sper sa ne revenim.

Am observat ca 2 membri care au fost promovati la rank 4 si-au dat demisiile deci rezulta ca de acum o sa alegem cu grija cei care vor fi promovati pentru a intra in staff. Se pare ca ei asteptau momentul sa primeasca functia si apoi se iasa. Nu cred ca motivul a fost "raportul de activitate", ca rank 4 la fel aveai obligatiile sa dai teste cu membri recrutati sa sa urmareste rank 1 - 3 cum tracteaza numai ca nu trebuiau postate, chiar prin introducerea noul sistem de raport le-a usurat munca nu mai trebuia sa faca si cele 20-30 tractari doar obligatiile care le revin facand parte din staff.

Multumesc si sper ca ati inteles ce am vrut sa zic. Imi asum ce am zis mai sus si daca am jignit pe cineva sau considera ca am facut misto etc astept pm o sa raspund cu drag.

P.S Nu uitati daca aveti nevoie de ajutor PM si va raspund in cel mai scurt timp.

O seara frumoasa in continuare.