Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Și eu sunt, tura trecută a fost race cu sanchez, a fost tare dar am pierdut :))

De cand sunt in Tow Truck Company, am castigat si eu cateva eventuri organizate de factiune dar imi e din ce in ce mai greu, fiindca batranul meu pc incepe sa scartie din ce in ce mai tare....

@ZeW Antycus, iti mai aduci aminte de asta? :-q

Ce-am mai ras la videoclipul asta pe vremea aceea, acum mi se pare ca este cam depasit, dar haiosel :D

Seara buna, astazi am avut treaba toata ziua...la fel si in cursul saptamani trecute la fel si maine cand o sa plec la 7:00 de acasa si ma intorc la 22:30...chiar nu stiu cat o sa mai rezist in felul asta.

Macar sunt multumit ca am ales Tow Truck si am destul timp pentru toate....dupa ce o sa termin cu licenta auto o sa revin in forta, pana atunci incerc sa nu lipsesc de la nici-o activitate si sa imi fac rapoarte cat sa promovez la timp. Merg sa fac un dus dupa care ma bag la tractat pana la sedinta. Spor la munca in noua saptamana.

P.S:Nu ca ar fi treaba mea insa prevad ca o sa se inchida topicul.

Momentan sunt in oras sin cred ca am sa reusesc sa ajung pentru sedinta. Am fost iesit sa cumpar cadou mamei mele si a durat mai mult decat asteptam. Precizez ca postez de pe telefon.

Succes în noua săptămână !

Succes. Topic-ul va fi închis o zi, poate vă potoliți cu astfel de postări inutile.

Că tot am închis topic-ul, vă mai și anunț ceva. De mâine voi începe să fac niște schimbări majore, pentru că am rămas dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat în această seară.

Edited by South DeviL

@, Nu trebuie sa suferim toti pentru ca au fost si scapari, pentru ca nu toti am fost de vina. O zi buna TTC, plec si eu la scoala.

@, Nu trebuie sa suferim toti pentru ca au fost si scapari, pentru ca nu toti am fost de vina. O zi buna TTC, plec si eu la scoala.

Am redeschis topic-ul, însă o să vă citez și puțin din ce spune Regulamentul, ca să nu mă obligați să vă și sancționez pe viitor.

-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.
-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.
- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.

Va rog fara posturi inutile ca iar inchide Devil topicul si eu morrr! Pac cu Verdant, sa vedem cum va decurge. La urmatoarea sedinta am putea sa facem o activitate cu ei:D!

Va rog fara posturi inutile ca iar inchide Devil topicul si eu morrr! Pac cu Verdant, sa vedem cum va decurge. La urmatoarea sedinta am putea sa facem o activitate cu ei:D!