Jump to content

Despre factiuni

p4ul is back

Recommended Posts

Tin minte c-am mai citit o sumedenie de astfel de topicuri si nu numai, au fost si diferite posturi in topicul "Intrebari si nelamuriri" ce adresau aceeasi intrebare. Si-am sa raspund si de aceasta data: parerea mea este ca fiecare factiune iti poate aduce bani, atata timp cat depui un minim de efort. In cele pasnice, majoritatea, ai de indeplinit un raport de activitate saptamanal prin intermediul caruia liderul te verifica (daca meriti rank-up si salariu) si in urma caruia te sanctioneaza daca nu l-ai indeplinit, sau iti ofera salariul daca l-ai indeplinit.

Salariul in factiunile pasnice difera de la un lider la altul. In Taxi Cab Company si Fire & Medic Department, pe langa banii facuti din transportarea persoanelor la destinatia dorita / respectiv heal, poti primi si un bacsis in functie de clientul peste care dai, si mai poti primi si un salariu din partea liderului, la sedinta (+ prime saptamanale pt cei mai activi). In School Instructor si News Reporter poti castiga destul de bine de pe urma vanzarii de licente si a anunturilor / live-urilor pe care le ofera fiecare factiune in parte. Dar parerea mea este ca - cel putin - News Reporter inca nu este de tine, iar asta nu ti-o spun din rautate, prefer sa fiu doar realist. Mai este Tow Truck Company, care iti poate aduce salariu saptamanal si prime saptamanale, la fel ca Taxi C. Co. si F & M Dept.; dar, si aici, ca si in cele doua, ai de intemeiat un raport, deci trebuie sa muncesti.

Mafiile: as zice ca in mafii nu prea scoti bani la fel de multi ca in factiunile pasnice.. pentru ca ma gandesc ca exista o multime de activitati acolo care necesita implicare financiara si din partea membrilor mafiei respective, insa e discutabila chestia.. depinde, de altfel, si de liderul mafiei respective.

Au mai ramas cele 3 departamente si Hitman Agency.. as taia din start H.A. (insa se castiga bani acolo, incontestabil), cat despre departamente.. acolo e locul oamenilor seriosi, care doresc sa mentina serverul curat de infractori. Poate fi foarte frumos acolo, multa activitate, niciodata nu te prea plictisesti, insa nu stiu cati bani se castiga intrucat n-am facut parte inca din niciun departament. Stiu ca de la rank 4 (parca) mai vinzi cate-un [/accept lawyer] care costa vreo $700.000 daca nu ma insel, si scoti ceva bani, dar, din nou.. ai de muncit ca sa ajungi rank 4, adica membru de incredere al departamentului.

Ca raspuns final la intrebarea ta (si mai scurt): Hitman Agency, School Instructor, News Reporter si restul.. parerea mea.

din arrest iei toti bani ??

Nu prea se intelege intrebarea, insa banuiesc ce vrei sa spui. Din arrest da, iei bani, la fel si la ticket. Daca vrei o factiune in care sa faci bani, poti alege una enumerata de everzor mai sus.

Daca omori un robber iei 1k ... nu 10k

E mult mai convenabil sa arestezi decat sa omori..

Nu te gandi ca in departamente ies bani usor , greu prinzi un arrest deoarece sunt mai multi DM-eri care prefera sa fie omorati decat arestati

Ca departament iti recomand PD-ul , ies mai usor bani , parerea mea decat in NG / FBI deoarece poti folosi comanda /ticket care iti aduce si ea o suma de bani + arrest la greu..

Ca factiune pasnica iti recomand News Reporter ( daca te intelegi cu limba romana ) sau Taxi Cab Co.

Si ca mafie , iti recomand toate mafiile dar ai grija ca deobicei , pierzi mai mult decat castigi in mafie deoarece te costa armele pe care le iei de la hq ( intre 2k si 5k ) si deobicei iti trebuie arma mai toata ziua , mai ales cand e war

Văd că tot te baţi cu "comanda /ticket " . Din aceasta [ când eram eu P.D ] luai doar 10% , nu ştiu sigur dacă şi acu' mai este.

Pentru bani încearca : Taxi Cab Co. , Hitman Agency , School Instructor , Tow Truck Company.

Te bagi si tu cu un +1, pai nu ? Asa-i tot romanu'.

Tu esti cam nesimtit,nu ti se pare? Ai vazut si tu mari oameni cu pffff,500 posturi :O care spun: faci posturi pt. +1 si zici: vreau si eu sa fiu jmekeeeer. Dupa ce ca Allx,prin postul lui l'a ajutat pe om,spunand care sunt cele mai banoase factiuni,vi tu si te bagi sa zici ca a facut +1. Tu esti cel care a postat aiurea baietel. ,,asa'i tot romanu'',tu ce esti? african? :-J.

On Topic: Din taxi nu prea sa castiga bani. Depinde si de ruta,dar in general nu pre depasesti 600$/tura. In school instructor curg banii gramada,

Eu iti recomand :

Taxi Cab Comany - Level 5. Pentru ca primesti bani cnad transporti pe cineva si poate un bacsis. Trebuie sa intcmezi un raport de activitate si primesti la fiecare comanda - 1000 $ (asa era inainte, cred ca e si acuma).

Mafie - Level 10. Nu o prea recomand doar daca esti Arms Dealer si faci multe materiale asa poti sa castigi si ceva bani din acest job si salariul saptamanal.

Hitman Agency - Level 15. Este o factiune foarte bine, poti sa inveti multe in aceasta factiune dar trebuie sa sti sa tragi bine cu armele si sa intocmezi un contract. Un contract poate sa fie foarte foarte scump. Am vazut ca =SOLIDER= a rezolvat un contract de 60,000,000 $ (60m).

Joburi Recomandat :

Fermier - Daca vrei sa castigi cat de cat dar te plictisesti.

Arms Dealer - Multi oameni cumpara arme dar iti trebuie foarte multe materiale daca vrei sa faci multi bani.

Trcucker - Este cat de cat dar e bataie pe camioane.

Eu, iti recomand.. sa te sinucizi, dar.. in viata reala. Esti atat de i****, incat nu poti sa intelegi nimic, trebuie sa-ti explice jumatate din comunitatea asta ? Si in plus, esti un copil fara materie cenusie in cap, ce-si traieste viata ONLINE, nu banii sunt frumusetea acestui joc, aici nu trebuie sa joci doar pentru BANI BANI BANI si iar BANI, joaca din placere, pentru a lega prietenii cu alti jucatori, distreaza-te.

Eu, iti recomand.. sa te sinucizi, dar.. in viata reala. Esti atat de i****, incat nu poti sa intelegi nimic, trebuie sa-ti explice jumatate din comunitatea asta ? Si in plus, esti un copil fara materie cenusie in cap, ce-si traieste viata ONLINE, nu banii sunt frumusetea acestui joc, aici nu trebuie sa joci doar pentru BANI BANI BANI si iar BANI, joaca din placere, pentru a lega prietenii cu alti jucatori, distreaza-te.

x-act.eu am lvl 26...si am 21 M (fara casa / masina / bizz) pentru ca nu mi`a placut sa ma ocup de "combinatii" , sau sa ma imprumut de la un bogatan de 100 M , sa fac dobanda , sau sa dau tzepe sa`mi scot profit personal.

banii n`aduc fericirea , si crede`ma , nici n`o intretin :)) mai caterinca e sa joci pt prieteni,faze comice,si etc...nu pt bani :) nu are farmec...

adik e plictisitor .. cand ii vezi toata ziua : "vand / skimb casa / masina" .. aceleasi lucruri zi de zi .. unde`i esenta jocului ? in bani ?

Cei mai multi bani scoti daca esti civil pentru ca nu trebuie sa dai bani pe order si daca ai cont premiu iei dublu la payday..

In nici o mafie nu scoti mai mult..De ex:

Eu sunt in cuneo..am antrenamente de lun pana noi..eu la fiecare antrenament pe dau la order 50k poate si mai mult.

Am avut un alt cont si cand eram in Tattaglia pe vremea lui Snizel. dadeam 100k ca sa i-au salariu si luam salariu 100k :|

Deci cei mai multi bani faci cand esti civil.MAI ales daca stai Afk in timpul nopoti..faci o gramada de bani.

Pentru inceput poti alege o factiune pasnica , cum ar fi : F/M Departament , News Reporter , Tow Car Company , School Instructor , pentru a te face cunoscut si sincer si aici se fac cat de cat bani.

Dupa level 10 , poti incerca niste factiuni mai "ilegale" sau mai "periculoase" , cum ar fi : Corleone , Stracci , etc..

Dupa ce o sa te plictisesti de ilegalitate , sigur o sa vrei o factiune in care tu sa arestezi oamenii rai , cum ar fi : PD , FBI , NG .

SI crede'ma ca din toate se fac bani , doar daca ai experienta si esti cunoscut.

Bafta.

Deci:Cand dai o amenda primesti doar 10% din ea,restul merg la Bobo(ca e primar),adica dintr-o amenda de 25.000$ tu vei primi doar 2.500$.Banii de pe arest,da,ii primesti toti!

Si cel mai mult se castiga in factiunile pasnice,daca vrei sa iti zic si de ce,contacteaza-ma pe pm

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.