Jump to content

R.I.P Gang_Mihai

sIca

Recommended Posts

Astazi 22-12-2011 , ora 19:15 va anunt cu tristete in suflet ca un membru cunoscut de pe b-zone (Gang_Mihai) s-a stins din viata in urma cu o ora din cauza unui accident rutier. Familia lui este disperata ( ganditiva cum ar fii sa va moara singurul fiu in prag de sarbatori) acum 10 minute a aflat unde este iar eu ( vecinul lui ) am ales sa fac acest topic in memoria lui. Pe aceasta comunitate este cunoscut foarte bine si cu toate ca , cateodata era nub sau ne enerva sa nu uitam de tutorialele facute de el sau de acele momente cand ne-a ajutat. Sunteti bine primiti cu o ultima replica in memoria lui. Condoleante familiei.

Nu te vom uita niciodata Mihai!!

Ce sa zic, e foarte tragic :| . Chiar de sarbatori..Era de treaba baiatu' , tot respectu Mihai, ai fost un membru de treaba , ajutai multi playeri.. asta e , te-ai stins, toti o sa facem acest lucru o data si o data.. dar nu e normal la acesti ani :| sa mori tanar omfg..Condoleante.

Respect,Flay,Over.

Doamne.. sper ca nu e o gluma.. Cum s-a intamplat? Era un prieten bun si glumet, intodeauna m-am distrat cu el defiecare data cand il vedeam prin Sa-Mp. Stia sa glumeasca cu mine si mai vorbeam pe Skype din cand in cand. Nu pot sa cred.. deci, nu mai am cuvinte..

Condoleante

BA SICA!

Daca eu as face un topic ca te-ai dus dracu in accident de masina, cum te-ai simti?

Doamne :))))))))

Pleaca omu 2 ore de acasa si cand vine vede condoleante, ma mir cum nu au venit colegii de clasa cu lumanare la mine.

Doamne, nu sunteti sanatosi!

Sica, NU VEDETI VOI DRAC MORT

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.