Jump to content

Antivirusi

Share

Recommended Posts

Am avut ESET NOD32 versiunea din 2008 - un antivirus excelent care isi face treaba - , acum am Kaspersky original licenta 2 ani versiunea din 2008 - Este dupa parerea mea cel mai eficient antivirus care exista , ff bun antivirusul de cand il am ( o luna ) nu mai am nici o infiltratie sau virus , troian , trojan etc. - - - Cu NOD32 am avut la inceput ceva probleme pt ca aveam ;;) peste 800 000 infiltratii cu virusi ;;) dar dupa scan si clean nici o problema ! ESET NOD32 si Kaspersky cele mai bune pt. Win XP SP2/SP3 , Vista si Seven (7). BFT !!! :D

Dupa ce mi-a expirat licenta la NOD 32 , mi-am dat seama ca cel mai bun Antivirus GRATIS , este AVIRA , detecteaza mai toti virusii , pentru mine Avira ( FREE ) = Nod 32 ( ESET , cu licenta )

Cel mai bun antivirus este Calculatorul tau.Daca stii ce sa ai in el,nu ai cum sa ai virusi.

Fara antivirus + internet? Nu prea cred, oricum intra virusi fara sa stii, pe videoclipurile care le vizualizezi, ele se descarca prima data in pc-ul tau si apoi te lasa sa il vezi si pe el pot sa fie virusi ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.