Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Conquiztador

rXzor
 Share

Recommended Posts

Conquiztador

Conquiztador este un joc online , unul dintre cele mai celebre la ora actuala si se bazeaza pe punerea de intrebari si timpul de reactie pentru a raspunde a celui care joaca mai exact .. a conquiztadorului .

Un joc ce testeaza cultura generala si abilitatile de strateg ocupa locul intai in Romania in clasamentul site-urilor de jocuri ce se adreseaza populatiei mature (12-65 de ani).

Este interesant jocul. Am vreo 800 de jocuri , dar m-am lasat de mult de el. Unele intrebari sunt usoare si logice, altele foarte grele si aiurea. Adica ne pune intrebari de genul inaltimea, adancimea muntelui/lacului de care nici cel care a pus intrebarea nu cred ca a auzit...A, si de ceva timp a aparut la Conquiztador optiunea JUNIOR. Mult noroc :)). Am jucat si eu una de test, intrebari banale.

L-am jucat acu' vreo 5 lunii , dar cu timpul nu am mai intrat pe el.

Frumos jocul , deoarece mai invetii ceva cultura generala din el.

E frumos dar plictisitor daca nu sti raspunsurile..

Shurub jocu asta nu e facut pentru tine :))

Prea misto jocul :X

E frumos dar plictisitor daca nu sti raspunsurile..

Shurub jocu asta nu e facut pentru tine :))

Prea misto jocul :X

l-am juact si eu,acum un an,cred ca am stat vreo 7-8 luni dupa care m-am plictistit,ptr cei care l-au jucat mai mult timp,pot observa la un moment dat exista un tipar al intrebarilor(ceea ce e logic,odata ce e un computer care alege intrebarile memorate ),am jucat mai mult blitzkrieg,invatam deja tiparele intrebarilor,deja apropae stiam ce urmeaza,m-am plictisit de el ,mai avea si alte intrebari dea dreptul ridicole,care nu aveau de a face cu cunostintele generale

recunosc totusi e un joculet bun ptr propria cunoastere

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.