Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

imi poate sp simie cnva cum imi pot schimba numele de la cont? exista cumva vreo sectiune??? ajutor plx:)

da exista, da sigur nu o sa te descurci, mai bine trimite-i lui Alexander un PM cu numele nou, cu numele vechi, si te va rezolva el, dar te costa 3 euro ! :)

aha... atunci mai am o intrebare:)... exista cumva vreun fel in care pot sa imi recapat o parola de la un cont? ca am contul vechi pe care vreau sa ma apuc iar sa joc da nu pot ca nu am parola:(( si nu o mai stiu:((

Pai ai pe www.b-zone.ro/rpg o sectiune de recuperare parola ( asta daca ti'ai scris e-mail'ul corect ) sau daca ai apucat sa iti scrii e-mail'ul.

Iti pui acolo E-mail'ul si Numele tau ( de la cont ) si o sa primesti pe e-mail.

Daca nu ai pus e-mail'ul corect sau nu ai apucat sa pui e-mailul , ii trimiti PM lui alexander, cu cat mai multe date despre cont ( foste parole, skills'uri, factiuni, diverse particularitati de la stats, ss'uri din trecut cu stats s.a.m.d )

DEeci eu HABAR nam cum sa faca s amearga SAMPU

Deci cine ma poate indruma

Ma rog daca puteti pas cu pas pana la cel mai mic detaliu..

Adica as vrea sa joc... si nu stiu cum... ca mi-am downloadat si instalat San andreas single player... si am download samp.. am baga SRV si imi da eroare...ca please insert CS/DvD.... :((

Imi puteti explica de la 0? ca am sters TOT

Adica as vrea sa joc... si nu stiu cum... ca mi-am downloadat si instalat San andreas single player... si am download samp.. am baga SRV si imi da eroare...ca please insert CS/DvD.... :((

Instalezi San Andreas,dowloandezi San Andreas multi player sa fie cel bun, 0.3c pui serverul la favorite, si imposibil sa nu mearga !

Probabil n-ai bagat crack-u' ,incearca sa-l bagi si dupa revii cu un post aici..si imi zici daca ti-a mers..

Guest MaxPayne

deci downloadeaza san andreas single player si crackul, intri in joc sa vezi dak iti merge dak merge intri Aici si downloadezi SA-MP 0.3c Client Mirror by SA-MP Team si il instalezi peste san andreas :D Sigur o sa-ti merga :D

Va ajunge sa toti ziceti cracku cracku.

E o intrebare postata cu 1k de ani in urma si cred ca cel ce a pus aceasta intrebare si-a dat seama ce trebuie sa faca ori a parasit SAMP.

intrebare:

daca detin o masina personala , o pot vinde cu /vbuy ex: /vbuy 90000000 (( adica o suma foarte mare ))

si masinile le pot lua in rate:D?

/vbuy, insemand ce ?

Daca detii o masina personala si doresti sa o vinzi(in cazul in care ai gasit si cumparator) va intalniti la banca, ii spui respectivului sa scoata suma dorita de tine din banca si dupa ii vinzi masina prin comanda /sellcarto [id/nume] [suma dorita de tine].

Cu ajutorul comenzilor, nu poti lua masini in rate.

Daca te intelegi cu vreun jucator care vrea sa'ti vanda masina in rate, o poti face.Insa nimeni nu face asta datorita fricii ca se vor da tepe.

Succes.

Salut!

Am incercat si eu de curand sa imi instalez modul: "B-Zone Blue Mod" de pe google, dar nu am reusit. Cum spune si Weeld in topicul sau despre acest mod, am copiat fisierul fonts.txd in models si i-am dat replace, iar la celelalte fisiere am dat cut si paste in folderul in care am instalat San Andreas-ul. Toate bune si frumoase pana aici, dar cand incerc sa intru in SA:MP imi da o eroare din care inteleg ca mod-ul nu este compatibil cu versiunea mea de San Andreas, sau ceva in genul.

Mi-ar placea sa-mi puteti da mod-ul si sa imi ziceti exact cum sa il instalez. In caz ca va pricepeti si ma puteti ajuta, dati-mi prin PM id-ul vostru si sa speram ca vom rezolva.

Astept parerile voastre.

Multumesc!

Cum pot sa pun moduri cu masini dar care sa se potriveasca bine si nu iau crash?Adica am pus masini si luam crash de la samp.Dati-mi moduir bune va rog.Si spuneti-mi si cum sa le instalez.

Salut, azi am observat incercad sa editez un post mai vechi ca nu mai am butonul "edit", pe forum evident.

Stie cineva vreo rezolvare sau macar dc se intampla?

Ori este interzis sa editezi posturile vechi? postul are o luna si cv...

Salut, azi am observat incercad sa editez un post ca nu mai am butonul "edit" pe forum evident.

Dupa un timp numai poti da edit la post ; nu ai moderator in acea sectiune .

Salut, azi am observat incercad sa editez un post mai vechi ca nu mai am butonul "edit", pe forum evident.

Ori este interzis sa editezi posturile vechi? postul are o luna si cv...

In completare la postul lu' oTo, daca acel topic e closed, nu mai poti da edit.

S-au schimbat permisiunile utilizatorilor de pe forum. Astfel că poți edita un post timp de 60 de minute din momentul în care l-ai făcut. După ce a trecut acea oră nu mai poți edita post-ul respectiv.

Acest lucru a fost schimbat, bineînțeles, de către administratori. Eu zic că în mare parte modificarea a fost bună.

N`am vrut sa fac un topic pentru asta.

Am si eu o problema.

Cand ma conectez pe server imi ramane blocat cu primele 3 randuri.

0.3c RPG-Bzone

Connecting to...

Connected. Joining the game...... si apoi ramane asa si nu se mai intampla nimic.

Edit: Mi`am rezolvat problema. Multumesc.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.