Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Ce inseamana masina cu hidden?Am vorbit cu EnZo. si mi-a pus ca a dat 1 miliard pe o tahoma cu hidden.Si mi-a spus ca hidden insemana ca straluceste culoarea mai tare.Nu prea cred nu arata diferit...

Ce inseamana masina cu hidden?Am vorbit cu EnZo. si mi-a pus ca a dat 1 miliard pe o tahoma cu hidden.Si mi-a spus ca hidden insemana ca straluceste culoarea mai tare.Nu prea cred nu arata diferit...

http://wiki.sa-mp.com/wiki/Color_ID . Din link-ul urmator culorile cu 174,149 etc(peste 126) sunt culori numite hidden colors.Ele pot fi puse numai de admini si in mod normal acest lucru costa.Ele nu stralucesc ci doar au o culoare mai frumoasa , care da mai bine la ochi.Nu te mai increde asa mult in cei care spun ca dau atatia bani pe o masina ca tahoma,fie ea si cu hidden.

http://wiki.sa-mp.com/wiki/Color_ID . Din link-ul urmator culorile cu 174,149 etc(peste 126) sunt culori numite hidden colors.Ele pot fi puse numai de admini si in mod normal acest lucru costa.Ele nu stralucesc ci doar au o culoare mai frumoasa , care da mai bine la ochi.Nu te mai increde asa mult in cei care spun ca dau atatia bani pe o masina ca tahoma,fie ea si cu hidden.

Multumesc mult pentru raspuns!Ma gandeam eu ca nu are cum sa dea 1 miliard pe o tahoma.

Am o intrebare : Ce reprezinta ''[ Kills ] : [ X ]'' de la [ /stats ] ?

kills reprezinta cate persoane ai ucis de la /stats la Kills : iti apare numarul persoanelor pe care tu leai ucis

ps:scz de off nu am vazut ca deja erau raspunsuri peace:D

am o intrebare legata de forum

cand faci un post sa zicem ca ai 100 de posturi postul 101 nu se adauga doar daca mai faci 2 posturi deabea sa adauga 101 adica ar trebui sa ai 103 dar se adaugas doar 1 adica 101 la 2 posturi + facute

si inca o intrebare legata de forum

daca faci warn 100% pentru cate zile iei ban ? permanent temporar?

La prima intrebare nu am inteles nimic.

La 100% warn iti suspenda permanent contul...

Aici se pun intrebari legate despre SA:MP nu despre forum.

Vreau sa imi iau licenta de port arma dar nu gasesc niciunde sa scrie care sunt armele legale si ilegale.Imi puteti spune care sunt?Am intrebat un politist si mia inchis telefonu dupa ce mia zis sa ma uit pe forum,iar celor din SI nu le pasa ca am vorbit cu 2 din ei si degeaba: /h .

Acum, din cate stiu, toate armele sunt legale... PAna acum erau rifle si shotgun ca arme ilegale, dar acum s.au legalizat. Faza e ca nu ai voie sa porti armele la vedere; risti ca ele sa iti fie confiscate de un cop.

La testul pentru licenta de port arma imi cere sa spun 10 arme legale si ilegale.Voi ce ati spus cand vati luat licenta,daca toate sunt legale?Ati enumerat armele care vau trecut prin cap?

La testul pentru licenta de port arma imi cere sa spun 10 arme legale si ilegale.Voi ce ati spus cand vati luat licenta,daca toate sunt legale?Ati enumerat armele care vau trecut prin cap?

Spui 10 arme din sa-mp. de ex: deagle, mp5, m4, ak47, rifle, sniper rifle, knife, sd-pistol, shotgun si spray.

Deci e simplu.

Cauti o persoana cu care sa te casatoresti ( te descurci aici ).

Dupa aceea te duci la Biserica LV ( E in drum spre GSLV ) daca nu stii unde e, /call 7989 in game si te duc.

Acolo cel care va plati si are rent la casa ( ATENTIE O CASA/ RENT LA CASA SUNT OBLIGATORII ) va da /witness la nas ( atentie si acesta este obligatoriu ) si dupa ce accepta nasul /witness'ul ( /accept witness ) pentru mireasa/mire vei scrie /propose si numele ei logic :).

Dupa ce ea scrie /accept propose , te va intreba pe tine sau ea ( nu sunt sigur cine primu ) daca doresti sa te casatoresti, spune'ti yes amandoi cand intreaba si dupa cel care a dat /witness si /propose i se ia 100k din mana :).

Spor!

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.