Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Am o intrebare de ce imi scade viata cand fac sex cu o whore ? :- Din cate stiam trebuia sa creasca :D

poi cand faci sex cu whore trebuie sa folosesti prezervative care se cumpara de la 24/7 (se numesc condom ). Daca le folsesti nu o sa iti mai scada viata

Voi chiar sunteti turci..Ati vrut sa va raspunda RazR(cu toate ca nu va ajuta la nimic un raspuns) cand se deschide serverul, a raspuns si inca postati. Ce mai vreti?Trebuie sa intrebati din minut in minut pe forum si din secunda in secunda pe messenger?

Plecati si voi pe afara, la un fotbal, in oras,etc.. numai sa:mp sa:mp si iar sa:mp .. 8-|

Guest SoulKeeper
Pana la skill 5 iti da STD si te duci la hospital si scrii o comanda da ma uitato.

Comanda este /healme :) Ai probleme medicale, da-mi mie MP si te ajut. :))

Voi chiar sunteti turci..Ati vrut sa va raspunda RazR(cu toate ca nu va ajuta la nimic un raspuns) cand se deschide serverul, a raspuns si inca postati. Ce mai vreti?Trebuie sa intrebati din minut in minut pe forum si din secunda in secunda pe messenger?

Plecati si voi pe afara, la un fotbal, in oras,etc.. numai sa:mp sa:mp si iar sa:mp .. 8-|

eu chiar sunt turc :) Si aici piticu are dreptate ! Ma nu mai fiti asa ma ! Mai iesiti si afara nu numai B-zone Non Stop ! Mai relaxativa si voi nu mai cicaliti atata adminii ! Voi credetic ca e usor sa fi admin?! OHohooo ce greu e dar voi nu va dati seama ! O sa vedeti voi cand o sa fie serverul on sau o sa anunte Razr ! :logo2:

Am si eu o intrebare......

Postuhunter-ii de genul lu` yO_ 3|\/|0 _ L3|\/|0|\| vor primii warn up?

Intreb pentru ca s-o ajuns la o foame de posturi de......

Propabil ca unu dintre ei se va gasii sa-mi zica ca de eu tot pentru +1 am facut(cum mi s-o intamplat cand am propus sanctionarea mai drastica a posthunter-ilor.).Daca as fi fost asa avar dupa +1 ca alte persoane, nu c-as arata cu degetu spre l3m0n si altii de teapa lui....., as fi avut peste 1000posturi....

O sa se deschida peste o saptamana, te ajuta cu ceva?

Krimes - s'a invetat butonu' EDIT .

dacy12 - sunt probleme la host , si tu vrei sa bata din palme sa se rezolve ?

Cine mai face offtopic, cine mai posteaza pe tema 'cand o sa fie on serverul' primeste warn up !

Krimes - s'a invetat butonu' EDIT .

dacy12 - sunt probleme la host , si tu vrei sa bata din palme sa se rezolve ?

Cine mai face offtopic, cine mai posteaza pe tema 'cand o sa fie on serverul' primeste warn up !

Au vorbesc foarte serisos , daca ai chef de mistouri fa-o in alta parte :|

Clau daca iti scade viata inseamna ca te-ai imbolnavit de STD si de acea iti scade viata. Daca vrei sa nu mori te duci la spital si scri /healme. Ca sa nu te imbolnavesti mergi la 24/7 si cumperi condom, costa 75$ bucata. Sper ca te-am ajutat. :)

scz dar nu gasesc rubrica Photoshop k mi sa zis sa fac akolo post dak am vreo nelamurire si nu gasesc topicul cu photoshop

[-o<scz k postez aici dar aste e nelamurirea mea sau poate nici nu exita rubrica de photoshop de aceea vreau sa stiu pls fara WARN up :((

Sunt incepator in samp si as vrea sa ma ajutati si pe mine cu ceva.

Deci mi-am cumparat Vehicle key + vehicle lock, intru intr-o masina scriu /lock si tot mi se fura. Se poate face ceva?

Daca iti apare sus pe centru Vehicle Locked o pot fura doar CarJackerii(Pot fura toata masinile, cu cheie/fara cheie).Daca iti apare Vehicle Unlocked masina e deschisa si o poate lua oricine.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.