Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Il iei cu 400

Este lume care sa vrea lawyer?Adica ma refer ca se merita sa dau odata 400k(nu prea am bani) ca sa iau accept?Daca iau odata scot macar un profit mic?Help va rog!

Il iei cu 400 k de la politist si il vinzi cu 500 la un jucator,deci 100 k profit,ideea este ca sunt multi avocati si nu prea faci bani,eu cand eram avocat dadeam 1 free la 2-3 zile.

Este lume care sa vrea lawyer?Adica ma refer ca se merita sa dau odata 400k(nu prea am bani) ca sa iau accept?Daca iau odata scot macar un profit mic?Help va rog!

Se gasesc dar mai rar si in general cei cu level mai mare care trebuie sa iasa pentru a da n test pentru factiune sau ceva,sfatul meu este sa nu algei acest job deoarece sunt avocati deja in mafii si nu prea are rost.

Se gasesc dar mai rar si in general cei cu level mai mare care trebuie sa iasa pentru a da n test pentru factiune sau ceva,sfatul meu este sa nu algei acest job deoarece sunt avocati deja in mafii si nu prea are rost.

Il iei cu 400 Il iei cu 400 k de la politist si il vinzi cu 500 la un jucator,deci 100 k profit,ideea este ca sunt multi avocati si nu prea faci bani,eu cand eram avocat dadeam 1 free la 2-3 zile.

Mersi de ajutor.

Da , sunt playeri care vor. Dar trebuie sa stai mult la jail.

Guest FunnyJoker

Buna, am o intrebare. Cum pot face banii rapid, ce job secundar e mai bun si cum pot face respect points pentru a putea sa cumpar level?

Buna, am o intrebare. Cum pot face banii rapid, ce job secundar e mai bun si cum pot face respect points pentru a putea sa cumpar level?

Salut.

Banii se fac cel mai usor din joburile Garbage Man, Trucker, Farmer. Iti recomand Trucker sau Garbage Man, poate chiar Bus Driver pentru a face bani la inceput. La level 5 iti recomand sa aplici intr-o factiune pasnica pentru a castiga si mai multi bani.

Factiunile pasnice sunt:

Taxi Cab Company - http://forum.b-zone....xi-cab-company/

Tow Truck Company - http://forum.b-zone....-truck-company/

School Instructors - http://forum.b-zone....ol-instructors/

News Reporter - http://forum.b-zone....-news-reporter/

Fire & Medic Department - http://forum.b-zone....dic-department/

Respect Points se fac foarte usor, tot ce trebuie sa faci e sa fii online. Primesti cate un respect point la fiecare Payday primit. Daca nu ai jucat acea ora suficient de mult incat sa primesti payday nu vei primi nici acel Respect Point.

Iti recomand Carbage man,Trucker sau Farmer,astea sunt cele mai banoase job-uri.

Primesti un respect point la fiecare ora jucata pe server,acesta se acorda prin payday la ora fixa.

Care sunt cele mai bune mafii?Dati-mi va rog niste informatii despre fiecare.

Sa raman la TTC(imi place foarte mult)/sa incer o mafie /sa intru in S.I?Cum e in S.I?

Salut.

Nu se poate face un top al mafiilor dar te poti informa despre mafii scriind in joc [/turfs] si uitandu-te pe harta globala.

Ca sa iti faci o idee, iti voi prezenta statisticile actuale:

Los Santos

1. Stracci - 9 teritorii.
  2. Tattaglia - 2 teritorii.
  3. Cuneo - 1 teritoriu.

Las Venturas

1. Paterno - 5 teritorii.
  2. Corleone - 4 teritorii.
  3. Barzini - 3 teritorii.

Informatii despre mafii gasesti in subforumul fiecareia.

Legat de cea de-a doua intrebare, in TTC si in S.I. se pot face bani buni, spre deosebire de mafii unde mai mult se pierd(daca nu iei in considerare payday). Unii spun ca S.I. castiga mai multi bani decat TTC, eu unul nu stiu ce sa zic nefiind membru S.I. sau TTC in prezent/trecut.

Salut.

Nu se poate face un top al mafiilor dar te poti informa despre mafii scriind in joc [/turfs] si uitandu-te pe harta globala.

Ca sa iti faci o idee, iti voi prezenta statisticile actuale:

Los Santos

1. Stracci - 9 teritorii.

2. Tattaglia - 2 teritorii.

3. Cuneo - 1 teritoriu.

Las Venturas

1. Paterno - 5 teritorii.

2. Corleone - 4 teritorii.

3. Barzini - 3 teritorii.

Informatii despre mafii gasesti in subforumul fiecareia.

Legat de cea de-a doua intrebare, in TTC si in S.I. se pot face bani buni, spre deosebire de mafii unde mai mult se pierd(daca nu iei in considerare payday). Unii spun ca S.I. castiga mai multi bani decat TTC, eu unul nu stiu ce sa zic nefiind membru S.I. sau TTC in prezent/trecut.

ms

Cine imi poate da un mod de iarna misto va rog ca,caut de ieri si nu gasesc.

Salut.

Ai gresit sectiunea, cererile de moduri se fac in acest topic: http://forum.b-zone.ro/topic/93721-cerere-modspack/#entry1373103

Posteaza acolo conform modelului si asteapta sa iti dea cineva un link.

Intre timp, incearca sa cauti pe google "San Andreas Snow Mod" sau texte similare.

Aveti sau stiti din intamplare o semnatura/logo cu Tattaglia Family?

Descarca PhotoShop si cauta un tutorial pe youtube cum sa iti faci o semnatura faina cu PhotoShop ... Sper ca ti-am fost de folost :)>-

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.