Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

cand miam reincarcat contu azi mia zis bobo k se lucreaza nu mia zis cv klar ......vam zis asa sa stiti....si mah fratilor voi nu aveti ce face? cititi facetiva temele invatati ,profitati de timpul liber,k nu cred k dak ar merge serverul vati okupa de ceam zis mai sus :):|:|:|:|

Ha ha ha, da' pe voi astia care tot dati reply nu va lasa afara ? Sau sunteti legati de pat si ajungeti pana la PC ?

Lex, imi place poza din semnatura. E vre-un joc interesant? sau.. ? :)

Nu ... din pacate nu.

Ai o nelamurire legata de server, SA:MP sau nu iti este un lucru clar? nu sti cum sa castigi bani rapid si eficient sau sa folosesti comanda respectiva? etc.

Posteaza aici si noi te vom lamuri/ajuta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci double post ca nu ti-a raspuns nimeni, ai si tu putina rabdare.

Sa nu pierdem ideea topicului. STOP OFFTOPIC !

Odata ce voi raspundeti la astia care intreaba de server SI VOI asteptati sa se deschida :)

am si eu niste nelamuriri:

1. Daca bag parkour mod imi iau crash nu? Exista vreun parkour mod in care sa nu stai in maini?

2.Daca ai multe skinuri cu cat cresc sansele sa iei Crash?!

Eu, de ex. ,am avut moduri pe aproape toate masinile si luam crashuri la gramada.Daca vrei moduri,bagati putine.

Nu,nu iei crash de la modul parkour.Asa e facut jocul acela,nu e nimic modificat decat cateva scheme.Il poti baga linistit.Nu este mod parkour fara sa stai in maini.

Bobo , Te Intreb Si Eu Cv Ca Stiu Ca U Trb Sa STi , Cand Se Va Face Serverul Iar sa Mearga ? ......Ca Nu'mai Am Ce FAce :( , Stiu Ca Nu e Dupa U Dar.....Trebuie Sa Sti Ca Si Data Trecuta Tot U lai Facut :D .

Deci Cand Va Merge SErverul Din'nou ?

Daca nu merge serveru asta nu inseamna ca nu ai ce face.Sunt o multime de lucruri de facut...te joci alt joc,mai citesti o carte(asta nu inseamna ca esti tocilar..sau pt ca iti spun asta sunt eu tocilar..)Eu sunt la liceu si am note destul de bune..dar multi dintre voi nu prea..cea ce reiese din anumite posturi..Pur si simplu multi dintre voi sunteti obsedati de acest joc..Mai invatati si voi ceva..mai cititi..nu stiu..sunt o multime de lucruri de facut..mai iesiti pe afara cu priteneii la o bataie cu zapada..ca tot veni zapada..tota ziua samp samp samp si iar si iar samp samp samp..forum forum forum b-zone b-zone b-zone b-zone..si mie imi place,avand in vedere ca joc de 3 luni si b-zone primul meu server..Apropo,cand se va deschide se va deschide..deocamdata stam in asteptare..

Pentru cei care se intreaba ce se intampla cu serverul: sunt probleme ba la ISP, ba la hostul nostru pe care ruleaza sa-mp-ul.

Cert este ca, in prezent se negocieaza cu un alt ISP pentru hosting. Sper ca in aceasta saptamana sa am un raspuns favorabil. Daca se ajunge la o intelegere, sper ca in urmatoarele zile sa ridica serverul (din pacate cu un alt IP).

Din pacate, nu stiu ce stabilitate ofera acest ISP, dar sper sa fie mai buna decat la vechiul ISP. Pe de alta parte, in urma unor teste efectuate, am constatat urmatoarele: conexiunea cu RDS este mult mai buna si exista o banda de upload buna.

Rezultate de pe siteul: http://www.speedtest.net/

1. Iasi - Airbites.ro

Down: 7.79 Mb

Up: 7.10 Mb

2. Bacau - Fx-Net Bacau

Down: 14.97 Mb

Up: 0.9 Mb

3. Botosani Sc Diginet Sa

Down: 72.79 Mb

Up: 29.89 Mb

4. Bucuresti - Evoda Telecom

Down: 74.50 Mb

Up: 64.79 Mb

5. Targoviste - Link2U

Down: 2.59 Mb

Up: 0.49 Mb

6. Galati - EmvaTelecom

Down: 67.00 Mb

Up: 52.60 Mb

----------------------------------------------------------------------------------------------

Tracing route to www.rdsnet.ro [81.196.12.33]

over a maximum of 30 hops:

1 2 ms 1 ms 1 ms 93.113.48.1

2 1 ms 2 ms 2 ms bbTnrt-ge505-v3505-mcm-music-giurgiului.b.ipv4il

ink.net [86.55.14.209]

3 2 ms 2 ms 2 ms bbUnr-ten63-v21-bbTnrt.b.ipv4ilink.net [193.19.1

94.137]

4 2 ms 2 ms 2 ms xr01.bucuresti.rdsnet.ro [81.196.20.45]

5 2 ms 2 ms 2 ms dr00.bucuresti.rdsnet.ro [213.154.99.10]

6 2 ms 2 ms 2 ms dr32.bucuresti.rdsnet.ro [213.154.100.205]

7 3 ms 1 ms 1 ms www.rdsnet.ro [81.196.12.33]

Trace complete.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Tracing route to ilink.ro [86.55.0.10]

over a maximum of 30 hops:

1 2 ms 1 ms 1 ms 93.113.48.1

2 1 ms 2 ms 1 ms bbTnrt-ge505-v3505-mcm-music-giurgiului.b.ipv4il

ink.net [86.55.14.209]

3 2 ms 1 ms 1 ms bbUnr-ten63-v21-bbTnrt.b.ipv4ilink.net [193.19.1

94.137]

4 1 ms 2 ms 2 ms aUnr-po12-v27-bbUnr.b.ipv4ilink.net [193.19.194.

62]

5 1 ms 2 ms 1 ms www.evolva.ro [86.55.0.10]

Trace complete.

Daca doriti sa verificati conexiunea cu acest ISP, faceti traceroute si ping catre 93.113.48.1:

tracet 93.113.48.1

Qrodwan are dreptate si intrebarea este buna o gramada spun k se va da WIPE si chiar as dori un raspuns

A zis cumva Alin sau RazR ca se de wipe?A zis ca SPERA sa nu se mai dea wipe la lvl si la bani numai in cazuri speciale, cand economia o ia razna, dar astea le-au zis inainte de Craciun asa ca nu va faceti griji cand o sa se dea wipe (daca se va da) veti fi anuntati.

Salutare am luat ban(am facut cerere pt unban si a fost respinsa) dar tot nu inteleg ban am luat pt ca am venit cu ferma in oras (am si specificat pt ce motiv am venit) si am primit ban pt Warnings 3 (eu nu am nici un warning pana atunci) deci pt ca am venit cu car-fermer in oras se dau 3 warn(ban)??

Ai primit /warn de la RazR, si Admbot-ul ti-a dat ban pentru ca ai avut 3 warn-uri 5 zile.Daca Alin.MaesT ti-a zis ca banul ramane, revii peste 5 zile cu cerere unban daca nu ti-a fost scos banul.

deci sa incep 1. poate sa imi dea cineva link de la pk mod si un tutorial?! ca nush sal instalez!

2. OMG? shurubel banned?Kaiac a plecat?ce sa intamplat? ma puteti lamuri?! ca eu nu pot sa intru in joc(pedepsit) Dc multi scriu la stats ca nu te vom uita kaiac?ce sa intamplat?

nu nu mai inteles..nu am mai luat warn pana acum...deci cum ar fi a fost primul mai am 2 pana la 3...sau mia dat 3 warnuri din prima?

/warn = 1 warn, probabil ca mai aveai warnuri acumulate pe acolo.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.