Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

ce se intampla iar cu serverul? am avut lag de 500 si acum nici nu ma pot conecta... nici forumul nu e in cea mai buna dispozitie

Vad ca rpg1 este momentan oprit, iar forumul, cel putin mie, imi merge foarte bine :D

Forumul merge bine, in SA-MP ai dreptate este putin lag, probabil ca ai pc slab sau sunt prea multi playeri pe server.

Serverul e off flacau!

Forumul merge bine, in SA-MP ai dreptate este putin lag, probabil ca ai pc slab sau sunt prea multi playeri pe server.

Putin lag? M-a dat afara din samp si cand ma conectez nu poate. SA-MP 0.3 ( programel ) sunt 543 jucatori chiar daca dau refresh. Nici ping nu mai apare -> Problema.

Salutare!

Cine stie site-ul ala unde sunt toate modurile originale ale masinilor din gta ? Thx

Salut.

Sunt mai multe site-uri, poţi încerca următoarele:

http://www.gtainside.com/en/news.php

http://www.gtagarage.com/mods/index.php

http://www.thegtaplace.com/downloads/c19-gta-san-andreas

Mai caută şi tu pe google site-uri.

Salut.

Sunt mai multe site-uri, poţi încerca următoarele:

http://www.gtainside.com/en/news.php

http://www.gtagarage.../mods/index.php

http://www.thegtapla...gta-san-andreas

Mai caută şi tu pe google site-uri.

Scuze dar nu e niciunu.

Si nu sunt moduri ,sunt cele originale.Adica daca am un mod pentru o masina era acel site si luam masina originale fara niciun mod.

Dar nu mai stiu exact site-ul:((

Era un site care aparea in partea de sus al paginii toatele literele si iti alegeai dupa litere.Cine stie sa am ajute pls.

Salut care poate sa puna o imagini cu harta si locatia unui vehicle dealership ca nu stiu unde e..

Dute la fishing place.Uitate pe harta si iti apre un camion pe harta acolo.Sper ca te-am ajutat.

Salut baieti !! Am si eu o mica , mare problema.... Vreau sa imi schimb skin-ul la caracter , dau F4 , mor , imi apare meniul unde imi aleg skin-ul , dau spawn si nu imi apare skin-ul , tot ala original imi apare si nu stiu de ce... Ma poate ajuta cineva ??

Salut baieti !! Am si eu o mica , mare problema.... Vreau sa imi schimb skin-ul la caracter , dau F4 , mor , imi apare meniul unde imi aleg skin-ul , dau spawn si nu imi apare skin-ul , tot ala original imi apare si nu stiu de ce... Ma poate ajuta cineva ??

Ai încercat să dai relog? E posibil să ai desync sau lag, ceea ce poate cauza păstrarea skinului original.

Mda acolo stiu sa ma duc dar dupaia cum fac sa cumpar masina ca scrius /buyvehicle si imi zice ca trebuie sa fiu in dealership...

Uite o hartă: http://i.imgur.com/svz4MZu.png

Ca să îţi meargă comanda trebuie să fii pe acel "i" galben, încearcă să te plimbi 1-2 metri mai la stânga/dreapta.

Ai încercat să dai relog? E posibil să ai desync sau lag, ceea ce poate cauza păstrarea skinului original.

Crede-ma nu am lag , am un pc foarte bun si o viteza la net peste medie si da am dat si relog am apasat si pe taste gen "enter" , "space" si nimic . Nu vrea sa se schimbe...

Scuze dar nu e niciunu.

Si nu sunt moduri ,sunt cele originale.Adica daca am un mod pentru o masina era acel site si luam masina originale fara niciun mod.

Dar nu mai stiu exact site-ul:((

Era un site care aparea in partea de sus al paginii toatele literele si iti alegeai dupa litere.Cine stie sa am ajute pls.

Descarci un gta3.img curat faci back-up la el si gata.

Mulţi zic că dacă dai eject la rob iei banii căruia i-ai dat , e adevărat? Joc de 2 ani sa:mp dar credeti-mă că nu m-a interesat foarte mult robul, având skill 2 la el. Raspundeţi vă rog.

Mulţi zic că dacă dai eject la rob iei banii căruia i-ai dat , e adevărat? Joc de 2 ani sa:mp dar credeti-mă că nu m-a interesat foarte mult robul, având skill 2 la el. Raspundeţi vă rog.

Adica daca ii dai eject unuia din masina ta, respectivul primeste banii cand tu te duci la checkpoint?

Daca asta era intrebarea, atunci nu e adevarat. Trebuie sa fii in masina atunci cand te duci la drop.

Adica daca ii dai eject unuia din masina ta, respectivul primeste banii cand tu te duci la checkpoint?

Daca asta era intrebarea, atunci nu e adevarat. Trebuie sa fii in masina atunci cand te duci la drop.

A spus că dacă dai în timpul /rob-ului /eject unui pasager iei banii lui atunci când ajungi la checkpoint. Nu, nu este adevărat.

Nu primesti banii celui care i-ai dat eject, i-am dat odata /eject cuiva pentru ca m-a jignit, eu fiind sofer la rob si am primit suma pe care au primit-o si restul pasagerilor.

Daca sunt dealer de droguri si merg ca un om normal pe strada , pot lua wanted 3 de la un cop si /confiscate drugs ? avand in vedere ca nu vindeam de fata cu el.

Dacă polițistul te percheziționează și găsește droguri asupra ta, acesta are dreptul de a îți da wanted 3 și de a îți confisca marfa.

Daca sunt dealer de droguri si merg ca un om normal pe strada , pot lua wanted 3 de la un cop si /confiscate drugs ? avand in vedere ca nu vindeam de fata cu el.

Poti primii wanted pentru drugs chiar daca nu vinzi de fata cu un poltai, daca doresti sa vezi dovezile pentru care ai primit wanted, ar trebuii sa contactezi respectivul 'cop' prin Personal Message pe forum.

Si daca esti nemultumit ii poti face plangere la factiunea lui.

Poti primii wanted pentru drugs chiar daca nu vinzi de fata cu un poltai, daca doresti sa vezi dovezile pentru care ai primit wanted, ar trebuii sa contactezi respectivul 'cop' prin Personal Message pe forum.

Si daca esti nemultumit ii poti face plangere la factiunea lui.

Ideea e ca ma faceam stunt cu nrg-ul si imi zice sa ma opresc. Apoi imi da wanted 3 +confiscare , fara niciun motiv..nici nu am adus vorba de droguri sau altceva. Pur si simplu ma plimbam cu NRG-ul. Are voie sa faca asta? este f.b.i.

Ideea e ca ma faceam stunt cu nrg-ul si imi zice sa ma opresc. Apoi imi da wanted 3 +confiscare , fara niciun motiv..nici nu am adus vorba de droguri sau altceva. Pur si simplu ma plimbam cu NRG-ul. Are voie sa faca asta? este f.b.i.

Detinerea drogurilor este ilegala (din punctul de vedere al politistilor) si se sanctioneaza cu wanted 3 (cu drept de predare) .

Sigur ca are voie sa iti ceara sa te dai jos din vehicul ca sa te perchezitioneze daca te suspecteaza ca ai detine droguri.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.