Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Nick:: Serghei Buna ziua am si io o intrebate de ce nu functioneaza servarul 1. va multumesc pentru intelegere si imi cer scz daca am deranjat.

Serverul a suferit un atac cibernetic (flood) si-a fost inchis din motive de securitate.

Astazi va fi redeschis daca totul va fi in regula, nu a suferit nicio pierdere de date, toate sunt in regula.

A fost inchis pentru a evita astfel de pierderi.

Nick:: Serghei Buna ziua am si io o intrebate de ce nu functioneaza servarul 1. va multumesc pentru intelegere si imi cer scz daca am deranjat.

Pentru mai multe și mai clare informații citește în acest topic - http://forum.b-zone.ro/topic/124690-b-zone-tinta-unor-atacuri-masive/#entry1873032

Pot transfera o masina ( Un sunrise ) de pe un cont al meu pe altul tot al meu??? fara sa ma complic sa intru pe doua calculatoare si sa dau prin /sellcarto ???

Va rog sa-mi raspundeti pe privat daca doriti!! multumesc!

Pot transfera o masina ( Un sunrise ) de pe un cont al meu pe altul tot al meu??? fara sa ma complic sa intru pe doua calculatoare si sa dau prin /sellcarto ???

Acest transfer se numește transfer ilegal. Pentru aceasta poți fi sancționat cu ban 14 zile la prima abatere, la a doua abatere vei fi sancționat cu ban permanent.

Salut.

Deşi ai cerut răspunsul pe privat, eu îl voi da aici pentru că toată lumea trebuie să cunoască acest aspect. Ceea ce aduci tu în discuţie este INTERZIS şi sancţiunea aplicată este ban de la 14 zile până la permanent pe toate conturile implicate.

Regulamentul serverului interzice transferul oricărui tip de bun(fie bani, maşini, case etc) între două conturi conectate pe acelaşi IP sau care aparţin aceleiaşi persoane.

Persoanele care impart doua sau mai multe conturi cu acelasi IP le este interzis sa faca orice fel de schimb de bunuri intre aceste conturi, sanctiunea pentru aceasta regula este banarea 14 zile la prima abatere și permanent la a doua a tuturor conturilor implicate, inclusiv complicii. După ce v-a expirat banul aveți obligația să transferați înapoi bunurile primite.

Atentie: Si cei care se logheaza pe conturile prietenilor si le apare IP-ul o singura data pe contul prietenului intra tot in aceasta categorie.

Echipa B-Zone vă permite să aveți mai mult de 1 cont atâta timp cât nu există schimburi de bunuri/cash între aceste conturi. Dacă există schimburi între aceste conturi sau se folosesc bunuri/cash de pe ambele conturi pentru a cumpăra un bun comun se va sancționa la fel ca mai sus.

Cam in cat timp se da drumu la serverul de SA-MP! Aproximativ pana la ora 22:00 va fi gata?

Salut.

Nu se cunoaşte o oră exactă a deschiderii serverelor, nici măcar data nu este sigură. Conform celor spuse de aministratori serverele vor funcţiona din nou începând din această seară. Tot ce putem face este să aşteptăm.

Salut.

Nu se cunoaşte o oră exactă a deschiderii serverelor, nici măcar data nu este sigură. Conform celor spuse de aministratori serverele vor funcţiona din nou începând din această seară. Tot ce putem face este să aşteptăm.

Ok! Din cate observ este o problema foarte serioasa de am asteptat atat de mult!

Am si eu o nelamurire.Din cate stiu e majoritatea calculatoarelor au ip dinamic si cand se repune sistemul ip-ul se schimba.Si eu mi-am repus sistemul deci mi sa schimbat ip-ul inseamna caci contul meu a ramas pe ip-ul vechi si nu mai am cum sa imi dau sama care a fost nu?De ex la o cerere unban eu pun ip-ul de pe sistemul din prezent dar nu e bun caci trebuia ip-ul de pe sistemul vechi?

Am si eu o nelamurire.Din cate stiu e majoritatea calculatoarelor au ip dinamic si cand se repune sistemul ip-ul se schimba.Si eu mi-am repus sistemul deci mi sa schimbat ip-ul inseamna caci contul meu a ramas pe ip-ul vechi si nu mai am cum sa imi dau sama care a fost nu?De ex la o cerere unban eu pun ip-ul de pe sistemul din prezent dar nu e bun caci trebuia ip-ul de pe sistemul vechi?

Daca iei ban pe ip nu are nimic ip ti se schimba si te poti loga pe server dar in schimb cel mai probabil vrei lua pe nick si trebuie sa faci o cerere unban

Nu. Daca iei ban, iti trebuie IP-ul curent.

Salut cum pot renunta la un loc de munca ptr altu. Gen de la sofer de autobuz ptr taximetrist sau oricare alt job :) ?

Foloseşti comanda /quitjob . Pentru a vedea joburile disponibile tastează /jobs . Urmăreşte apoi Checkpoint-ul respectiv,când ajungi acolo fiind necesară folosirea comenzii /getjob .

Apropo,jobul de taximetrist nu este disponibil.Pentru a putea conduce taxiurile trebuie să intrii în o facţiune specifică acestui job.(Trebuie să ai minim lvl 5)

Ai de ales între : Los Santos Taxi Cab Company , Las Venturas Taxi Cab Company , San Fierro Taxi Cab Company .

De cand cand ma loghez pe cont nu imi merge parola? NUME: TechEnergy id mess; cosmin.gabriel99

Salut.

Aş putea să te ajut eu în mod direct dar prefer să te trimit către un tutorial făcut de @Kelton care vizează exact acest gen de probleme.

Click aici: http://forum.b-zone.ro/topic/119199-tutorial-recuperare-parola-password-recovery-ro-en/

Cazul tău se încadrează în capitolul I. Recuperarea parolei cunoscând adresa de mail de pe cont.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.