Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Am o intrebare la care as vrea un raspuns cinstit.Un admin cand scoate mai multe case la liber[Ex: 3 case],le scoate pe toate odata sau pe rand?Multumesc.

Buna Seara si bine v-am gasit :D Am o intrebare . Am level 10 , l-am facut aseara inainte sa primesc ban , vreau sa stiu o chestie . Am un Landstalker si un Premier ( Landstalker-ul fiind masina de tutorial cu 3000 si ceva de km ) , am inteles ca de la acest level ( 10 ) masinile de tutorial dispar . Este adevarat ? Va multumesc . O seara buna :-H !

Buna Seara si bine v-am gasit :D Am o intrebare . Am level 10 , l-am facut aseara inainte sa primesc ban , vreau sa stiu o chestie . Am un Landstalker si un Premier ( Landstalker-ul fiind masina de tutorial cu 3000 si ceva de km ) , am inteles ca de la acest level ( 10 ) masinile de tutorial dispar . Este adevarat ? Va multumesc . O seara buna :-H !

De la level 10 daca doresti poti da /sellcar la Dealer Ship dar iti da 0$.

Salut, masina nu dispare, doar nu o poti vinde cuiva, doar la Dealer-Ship si nu primesti nimic pe ea. Cya.

@@xVRT,

De fapt nu dispar, trebuie sa vinzi mașina, te duci aici și tastezi /sellvehicle, îți apare următorul chenar și dai Yes.

De știut: Mașina de la tutorial se vinde doar de la level 10, în schimbul ei nu primești nici o suma atunci când o vinzi.

@@xVRT,

De fapt nu dispar, trebuie sa vinzi mașina, te duci aici și tastezi /sellvehicle, îți apare următorul chenar și dai Yes.

De știut: Mașina de la tutorial se vinde doar de la level 10, în schimbul ei nu primești nici o suma atunci când o vinzi.

De ce cand dau quote apare asa ? (ca mai sus)

@@xVRT,

Deoarece esti prea recent inregistrat.

Salut , scuzatima daca nu am postat unde trebuie dar am o nelamurire nu gasesc unde sunt factiunile pe site pentru ca vreau sa fac o cerere de a intra in una din ele ,daca stie cineva va rog ajutatima .

Salut , scuzatima daca nu am postat unde trebuie dar am o nelamurire nu gasesc unde sunt factiunile pe site pentru ca vreau sa fac o cerere de a intra in una din ele ,daca stie cineva va rog ajutatima .

Factiunile servarului se gasesc in topicul urmator: http://forum.b-zone....o7777-roleplay/.Ca sa poti aplica trebuie sa ai minim level 5 pentru peaceful factions,level 10 pentru Gangs si level 15 pentru Departaments and Hitman Agency.Ca sa poti aplica la o factiune topicul cu aplicatii trebuie sa nu aiba acest semn t_locked.png langa PINNED

Daca detin o masina personala si nu mai intru in joc timp de o luna sau doua, masina va fi scoasa la licitatie sau cand ma voi intoarce o voi gasi pe cont?

@, Masinile nu se scot la licitati deoarece nu este pe server, cand dai /q dispare, doar casele si bizurile.

Casele si bizurile se scot la , licitatie cat despre vehicule nu se scot la licitatie nu neaparat ca dispare masina la /q nu are nici o treaba masina oricum apare in userpanel nu ar fi o problema sa nu se poata scoate o masina la, licitatie dar cum scrie si pe forum vehiculele achizitionate din shop/game sunt permanente nu le pierzi dupa o anumita perioada.

Buna seara B-zone, ma puteti ajuta si pe mine cu cun [mod-efecte] daca se poate.

Astept PM.

Va multumesc!

Salut cerere pentru moduri poti face aici : http://forum.b-zone.ro/topic/93721-b-movie-cerere-mods-packs/

Pentru alte moduri sau effecte aici : http://forum.b-zone.ro/forum/1020-mods-packs/

Sper ca am fost de ajutor

ce masina primesc de la sv la lvl 5 ??

Level 1=> Faggio

Level 2=> Perrenial

Level 3=> Bobcat

Level 5=> Bravura

Level 7=> Landstalker

Ti le-am enumerat pe toate.

Am nevoie de un raspuns de la un "afacerist".

PaintnSpray-ul din fostul JailSat ( 1.100.000$ suma de vanzare nenegociata )

vs.

Benzinaria din fostul JailSat ( 1.000.000$ suma de vanzare nenegociata )

Care este business-ul care "castiga" aceasta batalie in productie / sapt.?

Care este business-ul care merita sa fie achizitionat cat mai repede?

Eu unul nu am pus niciodata benzina acolo, este mai usor sa pui benzina de pe Vinewood / CNN LS.

Am nevoie de un raspuns de la un "afacerist".

vs.

Benzinaria din fostul JailSat ( 1.000.000$ suma de vanzare nenegociata )

Care este business-ul care "castiga" aceasta batalie in productie / sapt.?

Care este business-ul care merita sa fie achizitionat cat mai repede?

Te asigur ca benzinaria produce mai mult deca pay'n'spray-ul.

Gandeste-te logic. Ca sa castigi 500$ trebuie sa repari 100 de masini.

Ca sa castigi 500$ la benzinarie, cu fee 50$(50$ plinul) e nevoie ca doar 10 masini sa faca plinul.

Cu cat pui /fee mai mic, cu atat vei avea mai multi clienti. Astfel nu vei castiga prin pret, ci prin cantitate.

Am nevoie de putin ajutor..sunt din generatia mai veche si am auzit ca s-au schimbat $$ ..deci daca 1mil inseamna 100k acuma ..cam ce preturi ar fi la masini/bizz-uri.. cat iei la rob cu skill 3 /5

si 10-100$ cam cat inseamna in banii vechi ? doar ca idee..o zi buna !

Am nevoie de putin ajutor..sunt din generatia mai veche si am auzit ca s-au schimbat $$ ..deci daca 1mil inseamna 100k acuma ..cam ce preturi ar fi la masini/bizz-uri.. cat iei la rob cu skill 3 /5

si 10-100$ cam cat inseamna in banii vechi ? doar ca idee..o zi buna !

1.Pai, preturile au scazut drastic ca fiecare jucator de level mic, mare sa-si poata achizitiona cate o masina,barca,motor, personal. Lista noua cu preturile de la DealerShip o gasesti aici: http://forum.b-zone....alership-price/

2.Intre skill 3-5 la rob iei in jur de 3.5k+ pana in 5k ( toti 4 cu skill 5).

3.Iar 10$ inseamna 1000$ in bani vechi, daca ai de exemplu 100.000 toti bani, in bani vechi ar insemna 1 milion.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.