Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Imi explica cineva si mie cum gasesc ce player vreau pe forum? [gen: sa-i vad last login, etc]

Intri aici si te autentifici prin intermediul contului tau din joc. Dupa care dai la "Players - Search Player" si introduci numele respectivului in casuta de acolo. Cred ca Last Login nu poti sa-i vezi, decat titularul contului poate sa-si vada in parte logarile.

Dupa ce reinstalez pot sa bag toate mod-urile inapoi? :)

Da, sigur ca le poti instalat inapoi, dar vezi ca aceste "crash-uri", sa nu fie de la modurile pe care le pui, cauta pe net moduri care nu creeaza crash sau lag, chiar poti cauta aici pe forum.

Salut se pare ca am alta problema.

Cand vreau sa ascult muzica in casti se aude si la leptop in difuzoare.

Stie cineva cum rezolv? Nu prea imi place sa ascult si in casti si in difuzoarele leptopului.

Problema asta e de 5 min. Nuj ce are.

Selecteaza din placa de sunet unde vrei sa se auda. Nu stiu exact cum sa-ti explic, deoarece nu vad anume cum e la tine in PC.

Si unde gasesc sa intru in placa de sunet?

Vad ca sa rezolvat problema. Dar pe viitor vreau sa stiu cum se poate rezolva :D

Gasesti setarile placii de sunet in control panel la setari audio.

Salut , vreau sa fac o reclamatie si nu stiu unde adica nu stiu de ce chestie apartine ..

Ma aruncat unu aiurea din Heli si as dori sal reclam ..

Multumesc pentru intelegere :)

Salut , vreau sa fac o reclamatie si nu stiu unde adica nu stiu de ce chestie apartine ..

Ma aruncat unu aiurea din Heli si as dori sal reclam ..

Multumesc pentru intelegere :)

Acesta nu este un motiv pentru a face reclamatie, nu va primi nimic.

Pentru viitor, uite aici un link catre topicul de reclamatii: http://forum.b-zone.ro/forum/1369-complaints/

Sa respecti modelul si titlul, altfel reclamatia ta va fi respinsa.

Salut , Am o intrebare ..

Acum cate`va minute miam cumparat un Premier de pe forum cu 4 euro , unde il gasesc in Sa:Mp ? ..

Multumesc anticipat .

Trebuie sa astepti sa-ti fie preluata comanda pe clienti si sa ti se ofere masina. Poti fi online sau offline in joc in momentul in care iti pune masina pe cont, nu are importanta.

Masinile de pe clienti apar in parcarea de la Dealership. Daca nu stii unde e foloseste comanda /locatecar sa pui un checkpoint pe masina ta, si /carhelp pentru toate comenzile ce tin de masina.

@, scrie clar ca se deschide foarte rar.

Daca te-ai uita mai atent la cei cu ”banul ramane” ai sa vezi : xy - Banul ramane, nu debanam pentru reclama sau coduri.

Pana se deschide, poti cumpara unban de pe clienti. Bafta !

Buna!

Am si eu o problema , cand pun SA:MP in bara si intru pe forum sau orice cand vreau sa intru in SAMP din nou tre sa astept ceva vreme pana intra el , intra foarte greu , intr-un minut dupa ce am dat click , stie cineva de la ce poate fi?

Buna!

Am si eu o problema , cand pun SA:MP in bara si intru pe forum sau orice cand vreau sa intru in SAMP din nou tre sa astept ceva vreme pana intra el , intra foarte greu , intr-un minut dupa ce am dat click , stie cineva de la ce poate fi?

Daca ai 10000 de aplicatii si procese nefolositoare in calculator este normal asa ceva.

#Pe langa ce a zis Alex mai sus, iti propun sa joci cu draw distance minim, rezolutia 800x600 iar daca ti se va misca la fel incearca un program de curatat registrii si chestiile nefolositoare din PC, gasesti pe google. (CCleaner de preferat).

Salut,

vreau si eu sa stiu daca pe forum exista o sectiune / topic in care putem posta poze din diferite jocuri pe care le jucam noi , nu ma refer la sectiunea Jocuri video http://forum.b-zone.ro/forum/140-jocuri-video/ , tot ceva de genul , dar sa nu facem prezentari , pur si simplu sa punem poze /videoclipuri.

@@Stoikitza, Intri pe site-ul acesta http://rpg.b-zone.ro/ , te loghezi cu contul din joc, dai la ''My Account'', iar pe undeva prin stanga este o lista mai lunga, unde se afla si ''My stats'' ( Ctrl + F si scri My stats ). Intri acolo si o sa-ti apara o bara mica si una mare, daca ai nevoie de cea mica doar copiezi ''Cod forum'' si ii dai ''Paste'' unde-ti trebuie, la fel si cu cea mare. Aici ti-am pus si o poza:http://postimg.org/image/rgg39qdr9/

@@Stoikitza, Tutorial userbar RPG:

1. Se merge pe site-ul rpg.b-zone.ro, va introduceti numele si parola contului si accesati pagina "MY ACCOUNT" (poza).

2. Dupa ce s-a deschis pagina MY ACCOUNT selectati butonul "My Stats" din meniu (poza).

3. In pagina ce se va deschide aveti 4 coduri, cel de-al 3-lea cod este cel care trebuie sa-l postati pe forum pentru a va aparea userbar-ul. (poza)

Pentru copiere selectati codul, apasati CTRL+C si unde doriti sa postati userbar-ul apasati CTRL+V.

©Inferno27

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.