Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Va rog adaugatima pe skype si datimi gta san andreas versiunea 1.0 pe skype va rog ma cheama serbancosmin12d am o poza cu 1 soarece negru si alb cu un cutit negru si alb in gura va rog ajutatima imi doresc sa am SAMP azi am stat toata ziua incercand sa gasesc pe cineva care sa ma ajute va implor AJUTATIMA

http://www.wikihow.com/Download-Torrents

nu mai fa +1 ca o sa iei suspend

Te rog dami gta-ul pe skype ca nu inteleg unde trebuie sa dau acolo pe site-ul acela

ti-am dat add doar nu vrei sa te caut tot eu ?

Ce limba este asta?

L-am preluat eu.... ii explic eu pe skype tot ce are nevoie

@, ala nu e program de filmat. Alea sunt detaliile adminilor/helperilor (cate /report-uri active sunt si cate /report-uri preluate).

@,@, numerele scrise cu galben reprezintă numărul de helpme-uri active (jucători ce trimit /helpme către Helperi), iar numerele scrise cu roşu reprezită numărul reporturilor active (jucători ce trimit /report către admini).

Salut!

Mi-am luat multiprocces, majoritatea il stiti, cu el poti intra pe mai mult de 2 conturi deodata, bineinteles daca ai cont premium pe unul din el etc.etc.

Cand bag fixes.asi si fixes in folderul cu GTA, dau connect si pac, CRASH.. Daca le sterg merge.. Le bag, iar crash. :|

Am si asi loader, tot ce este nevoie.

De ce nu merge frate, am incercat tot....

Stie cineva de la ce poate fi?

Salut, imi puteti spune ce pot face pentru a putea vedea skinurile normal?

Pe al meu il vad cu gauri in el, la unii deloc si la altii fara pribleme :(

Dau +3!!

Incearca un reinstal la samp.Probabil placa ta video nu face fata acestui joc.

@@Sebi VALOAR3, Salut.

Este greu de spus ce skinuri vezi bine si ce skinuri nu.

In cazul in care skinul respectiv (cel cu problema) este complet alb atunci motivul este instalarea incorecta a anumitor moduri.

Iti recomand sa cauti pe internet "GTA3.img default" sau "gta3.img original". Dupa ce ai gasit, descarci fisierul respectiv si il inlocuiesti cu fisierul tau actual din locatia GTA (acolo unde ai GTAul respectiv SAMPul instalat) / models. Adica in folderul "models".

Sper sa rezolvi problema. In cazul in care nu ai rezolvat imi poti lasa un Reply sau un PM pe forum.

•Salut, ma poate ajuta cineva?

•Mi-am luat multiprocces, majoritatea il stiti, cu el poti intra pe mai mult de 2 conturi deodata, bineinteles daca ai cont premium pe unul din el etc.etc.

•Cand bag fixes.asi si fixes in folderul cu GTA, dau connect si pac, CRASH.. Daca le sterg merge.. Le bag, iar crash. :|

•Am si asi loader, tot ce este nevoie.

•De ce nu merge frate, am incercat tot....

Stie cineva de la ce poate fi?

Ce windows ia mai putine resurse dintre Windows 7 si Windows 8.1 ?

Windows 7

windows 8

insa windows 8 are mai putin compatibilitati fata de 7

Cum sa zici asa ceva ma? Windows 8 consuma mult mai multe resurse fata de 7, e mai superior, design mai mare, aplicatii mai multe = resurse mai multe. Meniul de start+bara din dreapta+bara din stanga (care apar doar cand pui mouse) + Store-ul + Music store (sau cum e numit) + Gallery + multe altele. Windows 8 consuma mult mai multe resurse fata de windows 7

Ce windows ia mai putine resurse dintre Windows 7 si Windows 8.1 ?

Windows 7

windows 8

insa windows 8 are mai putin compatibilitati fata de 7

Cum sa zici asa ceva ma? Windows 8 consuma mult mai multe resurse fata de 7, e mai superior, design mai mare, aplicatii mai multe = resurse mai multe. Meniul de start+bara din dreapta+bara din stanga (care apar doar cand pui mouse) + Store-ul + Music store (sau cum e numit) + Gallery + multe altele. Windows 8 consuma mult mai multe resurse fata de windows 7

iar te dai inteligent? consuma mai mult insa are un management de resurse mult superior. iar efectul vizual e ca consuma mai putin. Ai incercat cu un windows 8 cu update-uri la zi si toate facilitatile active si nu ai fost multumit. La 8.1 meniul il pot face exact ca la 7 iar restul care ai zis tu consuma daca le deschizi.

@,@@AshimaPetrisor2014, O sa il pun si o sa vad cum o sa imi mearga..

Nu garantez pentru versiuni piratate. Eu am windows original

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.