Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Buna ziua tuturor.

As avea si eu o mica intrebare : Fratele meu se tot uita la mine cum ma joc , si vrea si el sa`si faca cont.E interzis sa jucam de pe acelasi ip ? Vom avea 2 conturi , empty_mdy eu , si un nick pe care il voi pune lui.

Este interzis sau am voie ?>

Buna ziua tuturor.

As avea si eu o mica intrebare : Fratele meu se tot uita la mine cum ma joc , si vrea si el sa`si faca cont.E interzis sa jucam de pe acelasi ip ? Vom avea 2 conturi , empty_mdy eu , si un nick pe care il voi pune lui.

Este interzis sau am voie ?>

Nu e interzis dar daca va transferati bani riscati amandoi ban sau banii pe 0.

Nu am voie nici la inceput sa il ajut cat de cat cu sateca sute de k ? Daca o sa fie newbie va trebui sa il ajut intr`un fel...

Iar daca eu voi avea 2 masini personale , am voie sa tin 1 din ele pe contul lui ?

Sper ca nu va suparati de intrebari , insa nu vreau sa`mi pierd eu contul la care am muncit mult , pt ca imi e greu sa pun 2-3 intrebari..

La ce e bun Miser si Trader cand dai /upgrade ???????

Tare greu este sa cauti...

La miser scade numarul de materiale folosite pentru a crea o arma. Ca sa intelegi mai usor, un ak47 il vinzi cu 600 de materiale daca nu ai upgrade-uri la miser iar daca ai facut upgrade-uri la miser vei folosi doar 600-(600/100)*level_ miser de materiale. Ceea ce ai zis tu, ca scade pretul oricarui produs din 24/7, nu tine de miser ci de trader.

shobo ori este oprit pentru mici update-uri ori se mai intampla cateodata sa pice hostul...

Pai update-urile ar trebui sa le faca noaptea... Acum la 14 iar am pierdut payday ca a cazut serverul

Bai ce tot faceti cu serverul ca zilnic il opriti de 20 ori..?!

Ai face bine sa-ti schimbi internetul sau exagerezi prea mult.

deci problema mea e urmatoarea...nu merge sa ma inregistreaz...cand intru cu un nume..oricare ar fi im izice sus ca e inregistrat si sa pun parola...ce sa fac :-S

Inseamna ca au fost luate deja nickname-urile respective ... incearc sa iti gasesti altul.

Razr ati pus ideea mea "jucatorii care se lasa afk cand sunt in parnae sa le fie dat kick. Atata timp cat tu faci o crima si iei wanted , ai gresit si trebuie sa iti recompensezi greseala stand ON cat timp esti la parnae... cei care nu se predau si au runner , au 6000 sec la parnae.. sa stea frate la calculator ca ei si-au facuto cu mana lor.. daca tot fugi si nu te predai macar sa iti ispasesti pedeapsa.." ? ca azi , ieri , alaltaieri am fost jailed , am stat 3 minute pe forum si cand am intrat "Server closed the connection" , mi se intampla merau cand dai ESC. Sper ca ati pus un plugin despre ce am zis eu , nu sa am eu eroare.. :|

Razr ati pus ideea mea "jucatorii care se lasa afk cand sunt in parnae sa le fie dat kick. Atata timp cat tu faci o crima si iei wanted , ai gresit si trebuie sa iti recompensezi greseala stand ON cat timp esti la parnae... cei care nu se predau si au runner , au 6000 sec la parnae.. sa stea frate la calculator ca ei si-au facuto cu mana lor.. daca tot fugi si nu te predai macar sa iti ispasesti pedeapsa.." ? ca azi , ieri , alaltaieri am fost jailed , am stat 3 minute pe forum si cand am intrat "Server closed the connection" , mi se intampla merau cand dai ESC. Sper ca ati pus un plugin despre ce am zis eu , nu sa am eu eroare.. :|

mie nu mi sa intamplat , am stat azi alt tab ~ 10 min in jail , a intervenit ceva si l-am lasat asa , iar cand am venit si am intrat in joc totul a mers cum trebuie , cred ca este de la tine.

e de la netu tau

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.