Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Am si eu o nelamurire... Cand cineva da rob ,de ce toate departamentele vin cu Infernus , Banshee , Turismo etc ? Ar trebui sa se introduca o regula , sa vina doar cu masinile factiunii !! In realitate intr-o urmarire politistii nu ii cer lu' Prigoana Lamborghiniul sa mearga in urmarire

buna ziua ... am si eu o problema cu familia corleone .. cativa membrii ma ataca razvan14 sh just_think ... ei zic ca sunt pe blacklist la corleone DAR NU SUNT PUTETI VERIFICA nickul meu este BUSYAPPLE .. sh ma amenintza ca ma vor ataca in prostie zii de zii dak nu le dau 300k .. eu am intzeles ca au dreptul sa ma atace doar dak sunt pe black list de asemenea sa le dau banii doar dak sunt pe black list .. asta inseamna ca fac DM fara motiv .. desigur ca nu vreau sa le dau banii dak nu am facut nimic rau .. ce ar trebuii sa fac in situatzia asta .. nu voi scapa de ei sh sunt sigur ca nu scap de ei nici makr dak le`asi da banii .. sunt foarte parsivi .. sh cand ma gandeam ca imi doream sa devin membru corleone. .. astept raspunsuri va rog sa datzi raspunsuri ajutatoare multzumesc

http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...0&start=500

Uita-te mai atent inainte sa acuzi.

Am si eu o nelamurire... Cand cineva da rob ,de ce toate departamentele vin cu Infernus , Banshee , Turismo etc ? Ar trebui sa se introduca o regula , sa vina doar cu masinile factiunii !! In realitate intr-o urmarire politistii nu ii cer lu' Prigoana Lamborghiniul sa mearga in urmarire

in departamente sunt multi care au masini personale rapide deci de ce sa nu le foloseasca. si in realitate sunt masini de politie "sub acoperire"

in departamente sunt multi care au masini personale rapide deci de ce sa nu le foloseasca. si in realitate sunt masini de politie "sub acoperire"

Mda , ce zic eu , si ce intelegi tu ! Sub acoperire e o chestie , iar urmarirea e alta ...

Va rugam insistent sa nu mai puneti intrebari de genul asta, aveti putina rabdare. Nu sa intamplat nimic,nu a fost wipe.. doar un mic rollback pe serverul de teste ( din cate stiu ).

Asteptati pana ce se rezolva problema, topicul de " Propuneri pentru server " a fost deschis si probabil au luat cateva informatii de acolo si fac un mic upgrade la server. Nu o sa puna niciodata parola, decat atunci cand il testeaza adminii.

Salut.Ce avantaje am daca am Premium Account?

Premium account:

- /tognews

- /togphone

- /togwhisper

- /togfam

- dobanda 0.02 (0.03 daca ai casa)

- daca ai depasit limita de rp, cand dai /buylevel ti se salveaza rp-urile in plus

- nr orelor de contract la un job secundar este micsorat cu 3 ore.

- la fiecare 5 ore jucate primesti +2 rp si +1 rob point.

Premium account:

- /tognews

- /togphone

- /togwhisper

- /togfam

- dobanda 0.02 (0.03 daca ai casa)

- daca ai depasit limita de rp, cand dai /buylevel ti se salveaza rp-urile in plus

- nr orelor de contract la un job secundar este micsorat cu 3 ore.

- la fiecare 5 ore jucate primesti +2 rp si +1 rob point.

Ma scuzati ... /tognews , /turn off / on , /togfam Sunt si la Contul normal . Dobanda este 0.02 Cu fara Casa si restul sunt adevarate ! GL.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.