Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Sunt nou , daca fac skill 2 la rob , primesc mai mult ca si la skill 1 ?

Am pus aceasta intrebare din curiozitate ..

primesti ceva mai mult

dar cu skill mai mare nu trebuie sa astepti pana iti faci 20 Rob Points si ceva mai putin nsuh exact cat

Va intrebati toti de ce va apare asta ?

05925524670472257538.jpg

Treaba este simpla. S-a schimbat hostul si nu au fost luate si pozele . asa ca facetiva altele si vor fi ca noi ; )

un +1 daca a fost de folos acest post , ms

:*

Uitati-va la update la gamemode, nu primesti nimic mai mult nu prea conteaza skill-ul ca stiu pe multi de skill 2-3-4 si tot asa primesc maxim 300K minim 100K a postat razr la update uitati-va si voi.

Ca o completare la ce a fost zis mai sus, trebuie sa ai level 10+ si sa fi in Black Van pt a putea dea /rob

Ca o completare la ce ati zis voi mai sus , daca ai Premium Account la fiecare 5 ore iti da 1 rob point.

Care este cel mai popular(populat) oraş ?

In Los Santos se petrece cam totul , in Las Venturas sunt HQ-uri mai multe si banca poate fi sparta mai usor.

salut , sunt nou in sa-mp , joc de 2 zile , si am o intrebare la dvs... inafara de a muncii , a manca , si a ma plimba prin oras ce mai pot face ? ca habar n-am.. trebuie sa muncesc non-stop ?

aa , si app: de la ce level imi pot cumpara propria masina si propria casa?

pai nu chiar,in primul rand la level 5 + poti intra in factiuni cum ar fi : F/P,Taxi Cab Company,TCC etc...iar la level 8+ S.I ( School Instructor ) s.a.m.d.De la level 10 + poti intra in mafii gen : Corleone/Barzini/Stracci ...Level 15+ poti intra in departamente : P.D ,F.B.I,NG,Hitman etc... ( cand esti intro factiune vei primi salariu saptamanal + daca esti activ si faci treaba buna vei primi si prime pe langa salariu)

SAU

Poti sa iti iei un Job ilegal cum ar fi : arms dealer,drug dealer,whore si sa faci bani sau job legal cum ar fi : mechanic !!!

Poti sa iti iei job ilegal carjacker,castigi cam 1k pe masina :P.Singura problema este ca poti "trasporta" o masina in acel loc odata la 20 minute ( la skill 1 ...in timp ce inaintezi in skill si se va micsora timpul ,astfel incat la skill 5 vei putea duce masini acolo una dupa alta :D )

EDIT : Nu trebuie un level anume pentru ati cumpara o masina personala/casa ...trebuie doar foarte multi bani ( strange de pe acum daca vrei sa iti iei o masina pers/casa in cateva luni :)) )

bun...

1. ce este acel KEY .. am vrut sa cumpar de la cineva o masina si a zis ca numai KEY-ul costa 10k .

2. nu mi-ai raspuns la intrebare. La level 1 inafara de a fi fermier n-am ce sa mai fac?

bun...

1. ce este acel KEY .. am vrut sa cumpar de la cineva o masina si a zis ca numai KEY-ul costa 10k .

2. nu mi-ai raspuns la intrebare. La level 1 inafara de a fi fermier n-am ce sa mai fac?

Key pentru masina se cumpara de la magazin 24/7 , comanda cand esti in magazin e /buy 5 si costa 5k.

Key pe care ai cumparat-o este valabila pana cand dai relog. Dar daca cineva cu skill 5 la carjacker e prin aproapiere , poate sa ti-o fure .

Iar pentru a avea masina personala ai de muncit , costa minim 150 mil din pacate...

----

Poti sa te faci sofer de camion , duci o remorca prin checkpointuri si iti da bani.

Poti sa pescuiesti , iar pestii ii vinzi la magazin 24/7 prin comanda /sell fish 1 | /sell fish 2 etc pana la 5.

Poti sa fi mai multe , dar astea de sus aduc ceva bani pentru lvl tau.

pai nu chiar,in primul rand la level 5 + poti intra in factiuni cum ar fi : F/P,Taxi Cab Company,TCC etc...iar la level 8+ S.I ( School Instructor ) s.a.m.d.De la level 10 + poti intra in mafii gen : Corleone/Barzini/Stracci ...Level 15+ poti intra in departamente : P.D ,F.B.I,NG,Hitman etc... ( cand esti intro factiune vei primi salariu saptamanal + daca esti activ si faci treaba buna vei primi si prime pe langa salariu)

SAU

Poti sa iti iei un Job ilegal cum ar fi : arms dealer,drug dealer,whore si sa faci bani sau job legal cum ar fi : mechanic !!!

Poti sa iti iei job ilegal carjacker,castigi cam 1k pe masina :P.Singura problema este ca poti "trasporta" o masina in acel loc odata la 20 minute ( la skill 1 ...in timp ce inaintezi in skill si se va micsora timpul ,astfel incat la skill 5 vei putea duce masini acolo una dupa alta :D )

EDIT : Nu trebuie un level anume pentru ati cumpara o masina personala/casa ...trebuie doar foarte multi bani ( strange de pe acum daca vrei sa iti iei o masina pers/casa in cateva luni :)) )

ti-am raspuns la intrebare :) Ti-am mentionat si cateva job'uri ilegale deoarece cu ele faci bani frumosi

1.care este cel mai bun job de facut bani?

2.exista o comanda pentru a vedea liderii jocului?

3.pe serverul asta sunt inchideri (inchiderea banci sau delivarului sau GS provocate de mafii)?

3.pe serverul asta sunt inchideri (inchiderea banci sau delivarului sau GS provocate de mafii)?

1.Farmer {pana la lvl 5 apoi factiune!}

2. Nu. {daca te referi la lideri de factiuni}

2.1 Daca te referi la admini ai /admins

3. Nu sunt astfel de evenimente aici, sau cel putin nu am asistat eu la asa ceva.

1) Farmer / Trucker dar ai grija ca este mare "tambalau" ca sa zic asa , deoarece se fura Camioane / Combine , si nu prea ai ce sa faci , la inceput poti sa-ti iei Bus Driver si iei autobuzul din Gara LS acolo in spate .

2) Pentru a vedea liderii / membri factiunii etc . b-zone.ro/rpg.

3) Nu sunt asemenea evenimente . Dar la mafii sunt Waruri , etc.

Ai ceva nelamuriri in Samp , /number atyss , /call <number> .

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.