Vinnie Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 Aplicatiile pentru functia de Primar pentru luna August sunt acum deschise. Va uram succes! The aplications for Mayor for August are now open. We wish you good luck! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruno Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 (edited) Nick: PewDiePie[] Level: 30+ Age (real): 17 Years Old. Gender(real): Male. How old are you on the server?: I Play Here Since 19.10.2014 till now so it's about 10 months. Screenshot with /stats: http://imgur.com/z3qpPjP The reason you want to become a Mayor: I will try to keep the server at 1000/1000 Players all the time and make daily events with the players. I will also include many un-noticed Foreigners into the community and help them make new friends. I will make the following events at least every day, For 20,000$ + -Deagle -Par/Impar -LMS -LCS -And More Of events What I intend to do for other players: Keeping the tax low at working hours to avoid hidden costs and make sure all players have a great time. Edited July 30, 2015 by PooDs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lance Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 (edited) Nick: J[O]ke[R] Level: 38 Age (real): 15 Gender(real): Male. How old are you on the server?: i Just started playing at b-zone almost 1year. Screenshot with /stats: The reason you want to become a Mayor: i want be Mayor becaus i love the Governement's Job also i want help players between level 2 to 7 with Money And all things that they are in needed to . Also i wanna Keep Server Full (1000/1000players) And keep the smile on the face of our players, and i want To bring excitement and Fun , At the end of the day its a Game. What I intend to do for other players.: keeping a low tax 1$-5$ . doing Many Events With deferent Types : a) LMS B) LCS C) Impar-Par D) Deagle E) Other Kind of Events -And Makeing sure that all players have a great time with us Edited July 30, 2015 by Joker Boss Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDSp1ke Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 (edited) Nick:Sp1Ke[xD]Level:21Vârstă (reală):Frumoasa varsta de 15 ani.Sex (real):Masculin.Vechime pe server:Aproape 3 ani, dar am avut si niste pauze, si acum sunt gata de joc.Poză cu /stats:http://imgur.com/pRyZ7hjMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau să ajut jucătorii atât financiar, cât şi cu sfaturi (inclusiv afaceri, job-uri folositoare, ce skill-uri trebuie făcute, facţiuni şi altele) şi să fac eventuri ca lumea (cu prize mare şi cu o complexitate iarăşi mai mare, ca să distrez playerii, nu ca M4Ms. să fac eventuri de 2k o dată la 3 zile şi să mai dau pe ici colo 10k materials care fac 600$)Ce intenționez să fac pentru jucători: Cum am spus şi mai sus, vreau să îi ajut şi financiar, şi să îi îndrum, să le fac eventuri ca lumea, complexe. Totuşi, n-o să le dau teste la facţiuni (cum a făcut M4Ms. cu Lexi15) fiindcă nu mi se pare corect. . În afară de asta, şi în perioada sa de activitate (dacă o putem numi aşa) v-a făcut eventuri de 2k (sau de 2 bani cum s-ar mai spune) şi se plângea că trebuie să dea el mulţi bani pentru Mayor. Imi place sa fac eventuri chiar daca nu am facut pana acum, dar de acum voi incepe sa fac mai multe eventuri chiar daca nu voi fi ales primar.Printre acestea s-ar putea număra: Big Street Race (pe Aero SF), B-Zone are talent, Vrei să fii milionar, Fazan şi alte eventuri inedite (cu prize 50k sau mai mare, desigur). Bineînţeles că nu vor lipsi uzualele SMS-uri, Rulete, Par / Impar, LCS, LMS, Deagle, Duele Mixte, Primul cu G, Primul cu Kill, /find & bring, /find & kill şi celelalte care poate nu le-am scris. În concluzie, consider că un tânăr proaspăt cu idei bune v-ar putea face mai fericiţi dacă-l votaţi ca primar. Mulţumesc cititorule şi votează-mă, dacă vrei să-ţi fie mai bine decât ţi-a fost şi dacă te-ai săturat de miniciuni. Stiu ca nu prea sunt cunoscut de player cu level mare sau importanti pe server, dar asta e. Nu conteaza daca sunt acceptat sau nu, merg mai departe. Edited July 31, 2015 by xDSp1ke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dansator02 Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 (edited) Nick: MijlocLevel: 16Vârstă (reală): 13, probabil sunt mic, dar gandesc ca un om matur.Sex (real): MasculinVechime pe server: Aproximativ 1 an de munca.Poză cu /stats: http://imgur.com/NFgniGy, intradevar, am o suma destul de mica, pe acest cont insa mai am si alte conturi pe care am sume mult mai mari fata de ce apare in imagine+ prieteni.Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Pur si simplu cred ca le pot oferii un ajutor financiar destul de mare si sfaturi cat si bunuri.Ce intenționez să fac pentru jucători: Urmatorul program : LUNI - VINERI 15:00-17:00: Eventuri clasice19:00-21:00: Eventuri clasice20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 3-7 21:00-22:00: Fun HourSÂMBĂTĂ14:00: B-Zone are talent16:00-17:00: Târg auto 18:00: B-Zone Are Talent ( Vor fi 4 etape, Premiul va fi de 150.000$) Etapa 1, toti jucatorii se vor inscrie pe forum in sectiunea B-zone Are Talent! Etapa 2 ( Vor fii numai 5 concurenti ramasi) Etapa 3 ( 2 concurenti ramasi) Etapa 4 ( Etapa finala, castigatorul va primi cei 150.000$!). 20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 3-720:30: Eventuri specialeDUMINICĂ15:00: Eventuri clasice 17:00-18:00: Sprijin financiar pentru jucătorii de nivel 2-7 18:00-20:00: Eventuri clasice20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 3-720:30-21:30: Eventuri speciale21:30-22:00: Discuţii libere cu primarul la Primărie, jucătorii îşi vor spune nemulţumirile dar si multumirile şi vor pune întrebări primarului, vor face sugestii. Nemulţumirile vor fi analizate şi se va încerca eliminarea lor pe cât posibil. Ce inseamna un Eveniment Classic? Evenimentul clasic este unul de tip LMS, LCS, Ruleta Ruseasca, Par/Impar, Simon spune, SMS, Primul cu /w, Primul cu G, Primul cu F, PaintBall, Race Arena, Find & Bring, Duele 1vs1 deagle, Primul cu kill pe X, Primul la locatia x s.a.m.d. Ce inseamna Fun Hour? Fun Hour este o ora in care toti playerii sunt invitati sa participe la o activitate organizata de Primar, exemplu : Vom merge cu autobuzul pe muntele Chilliad, cu ATV-urile, ne vom plimba, vom vizita locatiile si hq-urile, vom da petreceri pe barca s.a.m.d Eu nu va cer, doar va dau! Am aplicat aici pentru a va scapa de monotonie, pentru a nu mai sta toata ziua la Trucker si a va plimba. VOTEAZA Mijloc! Vei avea numai de castigat! Edited July 30, 2015 by Dansator02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capitanu09 Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 Nick: ShadowfaxLevel: 40Vârstă (reală): 21. Sex (real): MasculinVechime pe server: 2010. Dar, cu pauze.Poză cu /stats: http://i.imgur.com/vw4eWea.jpgMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa ajut playerii să se distreze mai mult pe acest server. Sa aiba un viitor mai bun.Ce intenționez să fac pentru jucători: Urmatorul program : Evenimente LMS/LCS/ Eveniment cum am facut astăzi să inotați de la linia de start pana la o anumita zona Premiu va fi mereu 200 gold. Evenimente simple doar cu 50,000$. Evenimente cu premiu Hidden/ Change Nickname/ Cont Premiu. Voi sta mereu in Primarie sa ajut playeri cu sfaturi. 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South CARIE Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 (edited) Nick: CARi3Level: 119Vârstă (reală): 25Sex (real): MasculinVechime pe server: 4 ani+Poză cu /stats: CLICKMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa fiu primar deoarece mereu mi-a placut sa ajut incepatorii.Ce intenționez să fac pentru jucători: Intentionez sa tin taxa cat mai mica si sa fac cat mai multe eventuri distractive cu premii mari! Edited July 30, 2015 by CARi3 35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 Nick: DyabloxLevel: 64 Vârstă (reală): 16 ani.Sex (real): Mascul.Vechime pe server: 1 an si 10 luni.Poză cu /stats: https://imgur.com/WPFD4KQMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Sa va ajut pe toti sa scapati de monotonie.Ce intenționez să fac pentru jucători: Activitati interesante. Voteaza pe Dya primar! 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HM Laurent Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 (edited) Nick: CarterAsassin.Level: 30.Vârstă (reală): 16Sex (real): Barbat.Vechime pe server: 1 an si doua luni.Poză cu /stats: http://imgur.com/IJ4SCqiMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa devin Primar deoarece imi place sa comunic cu playerii intr-un fel si voi dona si eu iar voi face si eventuri de tip "Primul cu[/charity] si sa fac jucatorii sa se simta egali, spre exemplu daca cineva are Infernus si altcineva are Faggio si e nou, nu inseamna ca persoana care are Infernus trebuie sa rada de cel cu Faggio, imi este indiferent, sper ca, cu totii ne vom simtii egali si ne vom ajuta intre noi !Ce intenționez să fac pentru jucători: Eu pentru jucatorii voi dona bani si eu, bineinteles, voi face eventuri "Primul cu [/charity]" cum am mai spus si mai sus, iar voi face incat toti jucatorii se vor simtii comod pe acest server minunat ! Edited July 30, 2015 by Laurent 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bita93 Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 Nick:Mike.RiverraLevel:33Vârstă (reală):22 de ani implinitiSex (real):BarbatVechime pe server:Aproximativ 3 aniPoză cu /stats: http://i.imgur.com/F9yv8Vi.png-Maiam inca 3 conturi. Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Doresc sa fac parte din aceasta factiune deoarece mi se pare cea mai buna alegere unde sa ma stabilesc pentru o perioada lunga sper. Pe langa motivul principal as mai vrea sa precizez ca mi se pareo factiune foarte civilizata si respectat si iubesc asta, de aceea doresc nespus sa aplic aici.Ce intenționez să fac pentru jucători:Doresc să devin Primar este să organizez multe evenimente, activităţi, împărţirea taxelor, olimpiade între facţiuni, ganguri, departamente şi clanuri, premiile vor fii pe măsură şi nu în ultimul rând ca playerii să fie fericiţi şi a le creea un ambient cât mai plăcut, angajarea playerilor dornici la primărie în a le oferii un job şi un salariu pe măsură şi multe altele, ştiu cum este să ai level mic, să nu ai fonduri necesare, să munceşti mult pentru a câştiga o sumă de bani, de asta doresc să ajut şi să mă implic. Am mai avut un mandat, şi anume mandatul pe luna Octombrie, urmat de cel pe luna Martie, am organizat atunci B-Clan's Olympics, evenimente şi multe altele, de asemenea, acum îmi doresc să organizez B-Clan's Olympics EDITION II şi olimpiade între facţiuni şi departamente. Voi organiza plimbări cu playerii de level 2-7, le voi arăta toate locaţiile importante de pe acest server, de la hq-urile facţiunilor până la unele business-uri renumite şi multe altele. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ColorsV3SeTTINGS Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 (edited) Nick: XcolorsLevel: 33Vârstă (reală):16 ani.Sex (real): MasculinVechime pe server: 3 Ani.Poză cu /stats: http://imgur.com/aTYir0WMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Candidez pentru postul de primar pentru ca vreau sa ajut playerii de level 2-7.De multe ori cand mergeam la payn'spray ajutam playeri cu bani, ei veneau la mine si ma rugau sa ii ajut,le dadeam 10-30k sa se descurce cu level buy si alte costuri necesare jocului.Ce intenționez să fac pentru jucători: Urmatorul program : LUNI - VINERI 15:00-17:00: Eventuri clasice 19:00-21:00: Eventuri clasice20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 3-7 21:00-22:00: Event Special.SÂMBĂTĂ14:00: Evente Clasice.16:00-17:00: Târg auto 18:00: B-Zone Are Talent ( Vor fi 4 etape, Premiul va fi de 150.000$) Etapa 1, toti jucatorii se vor inscrie pe forum in sectiunea B-zone Are Talent! Etapa 2 ( Vor fii numai 5 concurenti ramasi) Etapa 3 ( 2 concurenti ramasi) Etapa 4 ( Etapa finala, castigatorul va primi cei 150.000$!). 20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 3-720:30: Ajutor finaciar playerilor de level 2-7.DUMINICĂ15:00: Eventuri clasice 17:00-18:00: Sprijin financiar pentru jucătorii de nivel 2-7 18:00-20:00: Eventuri clasice20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 3-720:30-21:30: Eventuri speciale21:30-22:00: Eventuri Speciale. Edited July 31, 2015 by Xcolors 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LF Celldweller Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 (edited) Nick: CelldwellerLevel: 37Vârstă (reală):17 an.Sex (real): MasculinVechime pe server: 1 anPoză cu /stats: http://i.imgur.com/jkE50OH.pngMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa intru in aceasta factiune deoarece este ceva nou si merita sa incerc, fiind si ingurajat am decis sa aplic aici, stiind ca nu multi primari au fost capabili sa creeze ceva frumos si sa le placa tutror playerilor. Respect OldNab.Ce intenționez să fac pentru jucători: Cate un eveniment zilnic, un targ auto si ma gandesc sa fac si un meeting cu masini. Evenimentele vor fii total diferite fata de cele vazute pe server. Pe acest server are nevoie de cineva care sa ajute playeri de level mic si sa ii ajute cu sfaturi. Edited July 31, 2015 by SD Celldweller Link to comment Share on other sites More sharing options...
mag1c Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 Nick: mag1[c]Level: 111Vârstă (reală): 21Sex (real): MasculinVechime pe server: 4 ani+Poză cu /stats: http://imgur.com/YgxfOSuMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa ajut toti incepatorii sa evolueze cat mai bine pe server.Ce intenționez să fac pentru jucători: Sa ii ajut cu tot ce pot [bani,sfaturi] 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 (edited) Candidatii pentru luna August sunt: PewDiePie[], J[O]ke[R], Sp1Ke[xD], Mijloc, CarterAsassin, Mike.Riverra, Xcolors, mag1[c], CARi3 La ora 17:25 se va vota noul primar. Succes tuturor candidatilor! Edited August 1, 2015 by Vinnie 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Aplicatiile pentru functia de Primar pentru luna Septembrie sunt acum deschise. Va uram succes! The aplications for Mayor for September are now open. We wish you good luck! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uV Emilya Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 (edited) Retrag Edited August 28, 2015 by Emilya 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrNooB Legend Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Nick: GrNooBLevel: 19Vârstă (reală): 17Sex (real): MasculinVechime pe server: Sunt aici din 19.04.2014 10:23. Poză cu /stats: http://imgur.com/JROi8UjMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Deoarece dintotdeauna m-am intitulat lideru noobi-lor Deoarece pot ajuta/organiza diferite evenimente/ajuta jucatori incepatori Deoarece rolul mi se potriveste si mereu am dorit sa vad cum e sa fii primarCe intenționez să fac pentru jucători: Evenimente caritabile Cel putin de 2 ori pe zi, sa impart banii din taxe Evenimente de tip TRIVIA Sesiuni de intrebari si raspunsuri si multe altele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosminz0r Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 (edited) Nick: CosminLevel: 48Vârstă (reală): Fac 17 ani pe 2 septembrie.Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Contul meu a fost creat pe 9.01.2014. Poză cu /stats: http://i.imgur.com/2QGD6ig.pngMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Pai, dupa parerea mea, principalul rol al primarului este de a ajuta playerii, in special nou-venitii pe server si de a crea un mediu placut jucatorilor pe server. Deci, asta imi doresc sa fac si eu, sa organizez tot felul de evenimente si actiuni pentru a indeplini aceste lucruri. Ce intenționez să fac pentru jucători: Nu cred ca voi avea un program strict, dar doresc sa fac evenimente pentru jucatori cat mai diversificate, o parte semnificativa dintre aceste evenimente va fi alocata playerilor de level 2-7. Nu voi neglija nici taxele, nici ajutorul financiar care trebuie oferit de catre primar. Avand si destul timp liber, voi sesiuni de intrebari si pareri adresate primarului, pentru ca eu cred ca sunt multi care au nevoie de indrumare, mai mare sau mai mica. In concluzie, imi voi face datoria de primar. Edited August 28, 2015 by Cosminz0r 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Deuce Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Nick: Deuce. Level: 66Vârstă (reală): 20 de ani şi 4 luni.Sex (real): Masculin.Vechime pe server: 3 ani şi 6 luni, Data: 19.02.2012.Poză cu /stats: http://imgur.com/CRRTmK3Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Îmi doresc această funcţie pentru a ajuta jucătorii cu tot ce îmi stă în putinţă, fie cu o sumă de bani, fie cu informaţii pe care le-am dobândit pe parcursul timpului meu pe server. Intenţionez să ajut jucătorii care întâmpină diferite probleme cât şi să îi ascult dacă au anumite propuneri atât pentru primărie cât şi pentru evenimentele zilnice pe care le voi organiza.Ce intenționez să fac pentru jucători: Am să organizez zilnic diferite evenimente cu premii în bani pentru a se distra, am să fiu atent cu nevoile si problemele pe care le are fiecare jucător. Am să organizez un eveniment TRIVIA după fiecare taxă împărţită. Multe alte evenimente mici care nu sunt în program vor avea loc zilnic, fie rapid pe [/gov] fie cu [/requestevent]. Programul stă cam aşa: LUNI - VINERI 12:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii de level 2-7. 15:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii de level 2-7. 20:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii de level 2-7. 21:00 - Eveniment clasic. SÂMBĂTĂ 12:00 - Eveniment clasic.15:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii de level 2-7. 20:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii de level 2-7. 20:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucătorii de nivel 2-7. 21:00 - Eveniment clasic.DUMINICĂ 12:00 - Eveniment clasic. 15:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii de level 2-7. 18:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucatorii de level 2-7. 20:00 - Impartirea taxei si evenimentul TRIVIA pentru jucătorii de nivel 2-7.21:00 - Eveniment clasic. 21:30-22:00: Discuţii libere cu primarul la Primărie, jucătorii îşi vor spune nemulţumirile şi vor pune întrebări primarului, vor face propuneri. Nemulţumirile vor fi analizate şi se va încerca eliminarea lor cat mai rapid! Ce înseamnă eveniment clasic? - Eventimentull clasic este unul cu prize 50.000$, dintre cele comune: LMS, LCS, Ruleta Rusească, Par / Impar, Simon Spune, SMS, Primul cu /w, Protect the V.I.P, Primul cu kill, Primul cu G, Primul cu F, Paintball, Find & Bring, Race Arena etc. Observatie: Impartirea taxei poate fi si de mai multe ori pe zi in functie de cati bani se strang in seif. 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal Gamers Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 (edited) Nick: Sibghat_AliLevel: 21Age (real): 15Gender(real): maleHow old are you on the server?: 3 monthScreenshot with /stats:http://imgur.com/z9oUUXbThe reason you want to become a Mayor: I want to serve other players,support them and help themWhat I intend to do for other players.:I will help players , I will give taxes to other players and live a friendly life with them Edited August 28, 2015 by sibghat king 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaRtOR Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Nick: SaRtORLevel: 40Vârstă (reală): 18 ani.Sex (real): MasculinVechime pe server: Aproximativ 1 an pe RPG pe comunitate din data de 18 noiembrie 2011.Poză cu /stats: aiciMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Sa ajut persoanele ce se afla la inceput de drum cu evenimente ce contin premii mari de pana la 50.000$, sa ofer sprijin financiar si sa ajut persoanele cu sfaturi.Ce intenționez să fac pentru jucători:: Doresc sa tin taxa cat mai mica si sa fac cat mai multe evenimente interactive si distractive cu premii mari! 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawnROYAL Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Nick: Spawn.Level: 49Vârstă (reală): 15 ani.Sex (real): Masculin.Vechime pe server: Un an şi aproximativ o lună.Poză cu /stats: http://imgur.com/a/VT5cqMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc să ajut toţi jucătorii, mai ales pe cei de level mic, cu bani, informaţii şi sfaturi + evenimente de sume măricele, am 3 vehicule şi dacă voi fi ales, o să le vând pentru a le mulţumi jucătorilor prin evenimente.Ce intenționez să fac pentru jucători: 1. O să le ofer informaţii despre joc. 2. Începătorilor o să le ofer bani pentru licenţe şi maşini. 3. O să le ofer informaţii. 4. O să fac evenimente pentru ei. Doresc să fac o precizare: *Ştiu că am puţini bani la momentul actual, dar pot vinde din maşini şi sunt sigur că o să-mi ajungă pentru o lună de evenimente. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HG Strandy Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 (edited) Level:41Vârstă (reală):23Sex (real):Masculin.Vechime pe server:Din 2010 pe contul asta dar, pe alte conturi joc din 2009.Poză cu /stats: http://i.imgur.com/J3IIfVQ.pngMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Consider ca pot oferii sfaturi si ajutor financiar începatorilor Ce intentionez sa fac pentru jucatori: Începând cu evenimentele cu gold, iar voi face evenimente distractive și ușoare cu prize foarte mari. Voi da taxa minim de 10 ori pe zi cum am facut si data trecută. Și să vă lămuriți da, am luat ban am facut afaceri ilegale dar, nu am luat de la primarie bani aceia. Edited August 28, 2015 by oT Strandy 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post South keNNeDy Posted August 28, 2015 Popular Post Share Posted August 28, 2015 (edited) Nick: [uS]KeNNeDyLevel: 49Vârstă (reală): 16Sex (real): MasculinVechime pe server: Aproximativ 1 an si 8 luni.Poză cu /stats: ClickMotivul pentru care doresc să fiu Primar: De ce vreau sa devin Primarul serverul RPG1? In prima faza, pentru ca m-am saturat sa aud jucatorii noi pe serveri ca se plang ca nu au bani si ca nu stiu cum sa faca rost de ei. Cum pot sa fac acest lucru? Prin organizarea a multor evenimente regulate cu premii pornind de la o suma de bani si ajungand la premii speciale. ( Vehicle Slot, Hidden, Gold etc. ) In curand, stim cu toti, ca urmeaza zilele acestei Comunitati si consider ca aceasta este o cale foarte buna pentru a organiza ce imi propun. Aceste evenimente vor fi diferite, variaza de la simple intrebari, LMS-uri, pana la evenimente speciale organizate cu ajutorul unui membru din staff. ( Admin ) Mai multe detalii despre evenimente gasiti la paragraful de mai jos. Un alt lucru pentru care imi doresc aceasta functie, deoarece trebuie sa fim realisti, este o functie, este faptul de a ajut incepatorii ( si nu numai ) prin a le oferi capitalul necesar pentru asi indeplinii eventualele dorinte sau utilitati. ( Licente, Level-up etc ) Cu ce sunt diferit fata de alti participanti? Eu nu va voi oferii doar sprijin financiar sau distractiv. Eu, ca si Primar, va voi acorda sfaturi celor care aveti nevoie, va voi intelege supararile si cu siguranta vom gasii impreuna o cale de a rezolva eventualele probleme.Ce intenționez să fac pentru jucători: Evenimente multe cu premii mari promit toti. Eu, insa, nu. Vreau sa va anunt de acum, ca odata cu castigarea votului, voi devenii partener cu evenimentele speciale ale jucatorului cowS. Pentru cei care nu stiu, detalii aici: Click Eu il voi ajuta cu organizarea mai buna si in liniste a evenimentelor sale si cu marirea premiilor. Asadar, zilnic veti avea parte de evenimente marca Mayor and cowS. Multi ii cunoasteti event-urile acestui jucator si sigur si premiile sale generoase. Pe langa aceste evenimente, zilnic eu voi oferii ajutor financiar fiecarui jucator care ajunge la Primarie in timpul acordat. Tinand cont ca fac parte din clanul Ultras South, prin aceasta functie voi sustine si proiectele noastre mai bine, este vorba despre atat despre Ajutorul financiar cat si despre proiectul Evenimentul zilei. Am ales sa nu fac un program, fiindca pot intervenii diferite situatii, dar o schema cred ca pot arata. IDEI: -Ajutor financiar ( Fiecare player care ajunge la Primarie si se incadreaza intr-un anumit timp va primii o suma de bani ) -cowS Event's -Ultas South #Evenimentul zilei -Evenimente obisnuite ( LMS, Deagle, Find etc ) -Evenimente speciale ( cu ajutorul Staff-ului ) -Targ Auto marca South Wizzle ( Detalii veti gasii intr-un topic viitor ) -Olimpiada Clanurilor ( Olimpiada de toamna ) -Premii acordare random jucatorilor -Evenimentul Where I am -Surpriza ( Voi organiza un Interviu cu fiecare lider de factiune cu scopul de a-i cunoaste mai bine ) Nu este nimic batut in cuie, lista poate continua. Vrei sa aflii ce se vor mai organiza? Voteaza-ma! #Pentru mai multe detalii folositi PM Edited August 28, 2015 by South KeNN 53 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG HeroinA Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 (edited) Nick: [TL][DeeA]BrunetALevel: 49Vârstă (reală): 23Sex (real): FemininVechime pe server: 3.03.2014 Poză cu /stats: http://postimg.org/gallery/1vg2zxuok/Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa fiu primar pentru ca de mult nu a mai fost o primarita.Doresc sa ii ajut pe cei cu lvl 2-7 cu bani si multe eventuri de asemenea.Sa fie scazuta taxa.O sa fac multe eventuri cu multe premii in bani sau masini,case.Veau ca toti bani mei sa fac in asa fel in cat sa ii ajut pe cei ce sunt la inceput ca si eu am fost deasemenea la randul lor si cand ceream un 1k nimeni nu ma ajuta dar am reusit intr-un an de zile sa muncesc enorm si sa strang o avere de aproape 10kk dintre care cu o parte din bani am bunuri iar restu vreau sa fac multe eventuri .Eventurile vor fi in fiecare zi. LUNI: O sa fac un event deagle si premiul o sa fie de 50.000$ MARTI:Un event Primul la mine premiul 50.000$ MIERCURI: Event Paintball premiul 100.000$ JOI: Event Primul care da G la una din masinile mele 25.000$ VINERI: Gasirea masinilor mele personale in toate cele trei orase 50.000$ SAMBATA: Un event surpriza ce consta intr-o masina EUROS DUMINICA:Un event surpriza by THE LEGENDS premiul tot surpriza. Hai sa dam o sansa si la femei si femeile sunt la putere nu numai barbatii. Edited August 29, 2015 by DeeABrunetA Legend 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts