Jump to content

Discutii retele de telefonie mobila

Funiest
 Share

Recommended Posts

In aici topic puteti spune parerile, problemele si cum va fura Orange, Vodafone sau Cosmote, mai pe scurt -> DISCUTII.

Fara "imi place orange" "aia sunt aiurea" etc. -> + 10% warn

Mie sincer nu-mi place faza cu perioada de gratie. Adica, ai credit, dar nu-l poti folosi. Mi se pare cam absurd...

E doar la Cosmote sau la toate retelele?

E valabil la toate retelele....

Asta e, limitari cretine, specifici romaniei :|.

E valabil la toate retelele....

Asta e, limitari cretine, specifici romaniei :|.

Tocmai si mai nasol e ca, adica, sa zicem mai ai 3euro credit, si daca mai bagi 3, ai valabilitate inca vreo luna, ca sa ai si tu 5-6 luni, tre' sa bagi 6 parca. Depinde si de retrea cred.

Imi place faza cu casele astea. E mai simplu sa-ti dea un bilet, decat o cartela, mi se pare mai comod si mai sigur.

Tocmai si mai nasol e ca, adica, sa zicem mai ai 3euro credit, si daca mai bagi 3, ai valabilitate inca vreo luna, ca sa ai si tu 5-6 luni, tre' sa bagi 6 parca. Depinde si de retrea cred.

Imi place faza cu casele astea. E mai simplu sa-ti dea un bilet, decat o cartela, mi se pare mai comod si mai sigur.

Nu stiu cum e la ceilalti operatori, dar la Orange ( la prepay ) te duci si iti reincarca direct pe numar sau iti pune direct minute de aceea suma. Nu trebuie sa te mai chinui tu sa iti reincarci. Lucrul asta e valabil si din contul online de orange, la reincarcarea cu cardul. Mi se pare genial sistemul.

Nu imi place ca retelele de telefonie te fura atunci cand ramai fara net... In momentul in care ramai fara net poate sa iti trimita un mesaj sau sa iti opreasca netul.. Ei profita de neatentie.. Asa mi-a venit 25 de euro factura doar la internet

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.