Jump to content

B-zone TV - Yeti parody

Manuel
 Share

Recommended Posts

Tot timpul cand am eu rolul principal... mor. Si aici, si in parodia aia a lu Dani de eram eu porc si ei ma taiau :(

Desigur ca asta e cel mai tare film, deoarece sunt eu actor in el. Insa mai ai de lucrat la replici ( șet ! ) si la editul ala facut in Paint. In rest e tare, ca joc eu in el ( cred ca am mai spus asta undeva, lol ).

Edited by Haose

Vaaaaaaaaaaaaaaaai mama, e criminal ba =))))))))))) Mor de ras, nu mai pot, cu lacrimi frate rad =)))))))). Penala tare faza cu Antena 1 =))) si cu Yeti, ce mers are potaia =)))))))))))))))) +3, azi maine si poimaine, felicitari =)))

Imi place că l-ai pus pe TraTecYY câine, pe bune :)).Filmul este destul de drăguţ dar totuşi la început ne plimb cu camera 30 min să ne arăţi ceva la TV...editul este destul de bun dar modul in care ai filmat nu prea....imi place modul acela cu "câinele", crezi că mi l-ai putea trimite printr-un PM ?

Yusuf si Tractor caini, asa va vreau. :-bd

Imi place că l-ai pus pe TraTecYY câine, pe bune :))

Hai, hai.

Se vede că eu am fugit acolo sus şi îl băteam pe Yeti cu puterea minţii :))

#E bun , eu am fost sufletul filmărilor.

Ma, filmul in sine este bun :), nu am nimic rau de spus, insa... serios? poza XXX la inceput? :)), s-ar putea sa fie dat topic closed pt. asta, dar in fine. De la mine ai un "+", mi-a placut foarte mult :). Felicitari, keep going!

Super ideea , super moduri si super umor.Cel mai tare clip vazut pana acum pe B-Zone.Merita "+"

PS: Ne poti da modul de la 0:05? Cred ca toti il vrem :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.