Vendrik Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Imi place foarte mult logo-ul. Ai potrivit culorile si fontul perfect. Felicitari, imi place stilul tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted November 3, 2012 Author Share Posted November 3, 2012 NEW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N u D X Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Imi plac in special logourile, dar si avatarele sunt relativ bune. Iti urez mult succes in continuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted November 3, 2012 Author Share Posted November 3, 2012 Imi plac in special logourile, dar si avatarele sunt relativ bune. Iti urez mult succes in continuare Iti multumesc ! NEWEST LOGO. Nu e cine stie ce, stiu asta.. # Am incercat sa reproduc fontul de la GREENPEACE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Robot Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Imi plac foarte mult lucrarile tale, iar mai ales font-urile pe care le folosesti. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozay Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 1.Felicitari! imi place logo-ul cu Media Pro Academy,in special acel simbol este superb,dupa parerea mea puteai sal folosesti fara sa-l incadrezi in acel dreptunghi si acel MPA de jos strica ,in logo-uri fie alegi numele complet,fie prescurtarea nu ambele. 2.Am vazut mai sus la anumite logo-uri ca ai folosit shape-uri.Aceasta este cea mai mare greseala pe care o poti face in design-ul de logo-uri,daca le faci pentru forum/cereri pentru mai merg deoarece aici nu cred ca sta nimeni sa faca un logo unic pentru fiecare player,dar daca lucrezi profesional si ai un client este bine ca logo-ul(simbolul) sa fie original.Shape-urile nu ajuta,incearca sa lucrezi in pathtool,iar eu personal iti recomand pentru logo-uri sa folosest Illustrator. 3.Asta a fost parerea mea sper ca te-am ajutat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted November 4, 2012 Author Share Posted November 4, 2012 WALLPAPER: Un mic "battle" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Textu' la wallpaper nu prea e integrat... Adica, trebuia sa mai stergi din el prin unele locuri, sa mai pui niste crapaturi pe langa el. Downloadeaza niste burshuri speciale pentru asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENNEY WAS HERE Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Frumoase avatarele. Wallpaper-ul nu mi se pare stralucit dar bravo pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 (edited) Avatarele sunt mai reusite.. wallpaper-ul e cam ciudat, nu prea am inteles mare lucru din el.. in primul avatar nu imi dau seama daca e jared leto sau ala din high school musical Edited November 5, 2012 by Paulsk Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted November 8, 2012 Author Share Posted November 8, 2012 New: Am fost determinat sa folosesc text, pentru a evita neplacerile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted November 10, 2012 Author Share Posted November 10, 2012 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wedetyke Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Frumos , bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Lucrezi bine la avatare, imi place contrastu, lumina, ultimele 2 sunt foartebune...la wallu' cu (nB BruCcE) nu prea se potriveste fontu'..puteai pune unu mai simplu si sa-l prelcurezi putin... Keep it up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Only4U Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Foarte frumos , se vede ca te pricepi . Multumesc pentru ca mi-ai facut si mie avatar. Sper sa o ti tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted November 16, 2012 Author Share Posted November 16, 2012 Foarte frumos , se vede ca te pricepi . Multumesc pentru ca mi-ai facut si mie avatar. Sper sa o ti tot asa. Nu ai pentru ce. NEW: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobberT aka RobbDen Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Super faine,cel mai mult imi place ultimul avatar .GG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
faL ow Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Foarte fain.. Bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mily Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Nu s-au mai postat creatii de 2 saptamani. Daca doresti sa continui vei trimite PM unui Designer sa iti deschida topicul. Topic Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted December 11, 2012 Author Share Posted December 11, 2012 Frumos. Foarte fain.. Bravo. Fara astfel de posturi. Topic redeschis. Imi reiau activitatea. Unele din cele mai noi creatii. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLouD Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 La prima ai stricat toata lucrarea cu textul mic. La a 2-a, ai pixelat-o intr-un hal, incat ai distrus imaginea. Si din nou, textul mic de dedesupt iti strica lucrarea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted December 11, 2012 Author Share Posted December 11, 2012 La prima ai stricat toata lucrarea cu textul mic. La a 2-a, ai pixelat-o intr-un hal, incat ai distrus imaginea. Si din nou, textul mic de dedesupt iti strica lucrarea. La prima, a fost optinuea membrului. La a doua a fost stockul mult prea low quality, si nu aveai mari posibilitati sa o faci atat de "profi". Totusi, iti multumesc pentru pareri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLouD Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 (edited) La prima, a fost optinuea membrului. La a doua a fost stockul mult prea low quality, si nu aveai mari posibilitati sa o faci atat de "profi". Totusi, iti multumesc pentru pareri. Daca vrei sa pui sub-text la un text, nu mai pune acelasi text. Schimba textul, eventual poti sa-l intorci. Daca pui acelasi lucru arata cam monoton. Edited December 11, 2012 by CLouD X Link to comment Share on other sites More sharing options...
geculetz Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Foarte slabe, avand in vedere ca esti si Designer.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts