Jump to content

[Portofoliu] Richter

richter
 Share

Recommended Posts

Imi plac in special logourile, dar si avatarele sunt relativ bune.

Iti urez mult succes in continuare

Iti multumesc !

GdB85.png

NEWEST LOGO. Nu e cine stie ce, stiu asta..

# Am incercat sa reproduc fontul de la GREENPEACE. :)

1.Felicitari! imi place logo-ul cu Media Pro Academy,in special acel simbol este superb,dupa parerea mea puteai sal folosesti fara sa-l incadrezi in acel dreptunghi si acel MPA de jos strica ,in logo-uri fie alegi numele complet,fie prescurtarea nu ambele.

2.Am vazut mai sus la anumite logo-uri ca ai folosit shape-uri.Aceasta este cea mai mare greseala pe care o poti face in design-ul de logo-uri,daca le faci pentru forum/cereri pentru mai merg deoarece aici nu cred ca sta nimeni sa faca un logo unic pentru fiecare player,dar daca lucrezi profesional si ai un client este bine ca logo-ul(simbolul) sa fie original.Shape-urile nu ajuta,incearca sa lucrezi in pathtool,iar eu personal iti recomand pentru logo-uri sa folosest Illustrator.

3.Asta a fost parerea mea sper ca te-am ajutat.

Avatarele sunt mai reusite.. wallpaper-ul e cam ciudat, nu prea am inteles mare lucru din el.. in primul avatar nu imi dau seama daca e jared leto sau ala din high school musical :-??

Edited by Paulsk

Lucrezi bine la avatare, imi place contrastu, lumina, ultimele 2 sunt foartebune...la wallu' cu (nB BruCcE) nu prea se potriveste fontu'..puteai pune unu mai simplu si sa-l prelcurezi putin...

Keep it up!

La prima ai stricat toata lucrarea cu textul mic. La a 2-a, ai pixelat-o intr-un hal, incat ai distrus imaginea. Si din nou, textul mic de dedesupt iti strica lucrarea.

La prima ai stricat toata lucrarea cu textul mic. La a 2-a, ai pixelat-o intr-un hal, incat ai distrus imaginea. Si din nou, textul mic de dedesupt iti strica lucrarea.

La prima, a fost optinuea membrului.

La a doua a fost stockul mult prea low quality, si nu aveai mari posibilitati sa o faci atat de "profi". :))

Totusi, iti multumesc pentru pareri.

La prima, a fost optinuea membrului.

La a doua a fost stockul mult prea low quality, si nu aveai mari posibilitati sa o faci atat de "profi". :))

Totusi, iti multumesc pentru pareri.

Daca vrei sa pui sub-text la un text, nu mai pune acelasi text. Schimba textul, eventual poti sa-l intorci. Daca pui acelasi lucru arata cam monoton.

Edited by CLouD X

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.