Jump to content

[TUTORIAL] Cum poti sta pe doua servere de SA:MP in acelasi timp?

demeZeu

Recommended Posts

O intrebare: Cu ajutorul acestui program , pot sta pe 1 server cu 2 conturi ?

Da merge . Trebuie sa ai cont premium pe unul din cele 2 conturi (daca ai pe aman2 cu atat mai bine). Intri mai intai pe cel fara cont premium si apoi cu cel cu cont premium. Daca ai pe aman2 premium nu conteaza ordinea.

ON: Frumos topic felicitari.

Da, poartă numele de 'conturi clonă', eu din câte ştiam nu este voie cu 2 conturi pe acelaş server, încearcă şi vezi, dacă te prinde este pe riscul tău !

Nu ai voie sa faci transferuri pe doua conturi care au acelas ip.

Pana la urma am reusit si eu sa ma loghez pe doua servere in acelasi timp. Problema era de la versiunea de Sandboxie. Asa ca, celor ce va intra in single player.. in loc de sa:mp, luati alta versiune de sandboxie.

salut...la mine a intervenit o problema.Deci am un sa:mp deschis fara sandboxie, iar cand deschis un al doilea cu sandboxie selectez serverul dar imi deschide gta sa(jocul)...trebuiesc ambele servere deschise cu sandboxi? oricum bravo pentru tutorial

Pentru cei care vor sa intre pe un singur server cu 2 conturi totul e sa ai pe unul dintre ele premium, in rest totul e permis inafara transferurilor.

Pentru cei carora le intra jocul in GTA San Andreas Singleplayer incercati versiunea mai veche SandBoxie 3.64.

ON: Felicitari, frumos tutorial!

Am avut mai mulţi prieteni cu această problemă (se deschide sandboxie în single player), rezolvarea e simplă, luaţi o altă versiune de sandboxie.Lor le-am dat sandboxie 3.52 multilingual, versiunea pe care-o folosesc şi eu, n-au întâmpinat nicio problemă.Puteţi deschide câte GTA vreţi pentru că e şi crăck-uit.

Pentru cei ce doresc versiunea folosită de mine, daţi un PM cu id-ul vostru de messenger / skype şi vă voi trimite torrent-ul pentru a downloada acest program.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.