Jump to content

Bug /transfer nume, /number nume, /find nume, etc.

tyiby

Recommended Posts

Nick-ul tau: tyiby

Descrierea bugului: pai este pe server un StefaN si un stefanless, iar eu trebuia sa-i transfer lui stefanless 5000$, si am scris /transfer stefanless 5000$ si s-au transferat lui SefaN. apoi am scris din nou, cu gandul ca am scris gresit ceva, si tot la StefaN s-au dus. si desigur cum StefaN ca si multi altii e o hiena de om, nu mi-a inapoiat banii. in fine, nu asta e problema.

daca vrei sa afli id-ul lui stefanless, cand scri /id stefanless apare id-ul lui StefaN, la fel si la /number sau /find.

bug-ul asta nu e doar la numele asta, asta e doar un exemplu.. probabil e un bug cunoscut, dar totusi ar trebui rezolvat intr-un fel.

mai ales pentru hitmani, sau cops care trebuie sa dea find dupa un nume, trebuie sa se uite in TAB sa-i afle id-ul. foarte nasol.

Screenshot(s): http://i.imgur.com/V4uR4.png

Nu functioneaza chestia aia Paul, cum adica nu se poate face nimic ? B-zone are scripteri profesionisti.

Comanda e făcută pentru a ne fii nouă mai uşor .. scriem primele litere din nume doar..şi de aceea sunt buguri..:)

Poate ar fi utilă o comandă gen /exactid [nume] şi verifică id-ul unui player după numele exact pentru a evita confuziile..dar topicul de propuneri e inchis :(

In caz ca se intampla asa, poti adauga un caracter in plus dupa nume, cum ar fi . sau _ si ti-l va gasi pe cel corect. Am patit o data pe rpg 1 ceva asemanator, scriam "/id alexandru" si mi-l arata pe ALex mereu. Dupa ce am scris "/id alexandru." mi l-a aratat pe cel corect. Si acuma, de exemplu, este alex.bibi si alex online. Ca sa poti vedea id-ul lui alex, scrii "/id alex_". Simplu.

Am intalnit mereu bug-ul asta si faceam in felul urmator:

-il cautam pe un anume alexutzu (dau un exemplu) si mi-l dadea pe Alex

-scriptul iti da primul ID la care incep cu literele ,,Alex"

-de ex: il caut pe alexutzu si mi-l da pe Alex, el avand id 81, dau TAB si il caut ,,manual" pe alexutzu de la id 81 in sus.

-altfel nu ai cum

NU mai faceti postu airea asteptati sa raspunda un admin !

Problema nu e bug poate nu o fost online stefanless in timpul transferului si din acea cauza cand dai /id /find /transfer se dute pe id asemanator !

Daca vei scrie "/id haose." (cu punct dupa nume), ti-l va arata pe cel corect.

Julia naba.

am incercat cu punct ieri la Alex.bibii si nu a mers, aparea tot Alex..

NU mai faceti postu airea asteptati sa raspunda un admin !

Problema nu e bug poate nu o fost online stefanless in timpul transferului si din acea cauza cand dai /id /find /transfer se dute pe id asemanator !

era online, uite-te in screenshot-uri ca ii trimisesem PM.

Se intampla chestia asta des vrei sa cauti un alex nush cum scrii alex si iti da altu ... oricat de exact ai scrie ar fi o idee buna ceva de genul :

Da-i /ip [nume] si sa iti scrie ceva gen You meant : ... ....

Si sa le apara id-ul gen ...

1) /ip alex

2) You meant : alex.Bibii (3) , ALex. (72) , Alexbarosanu (93) etc ... etc...

Pai frate, acelasi bug e si pe rpg 1.

Uita-te in TAB, ca nu e greu sa cauti o peroana, unde suntem 160-170. E asa de greu?

II puteai da SMS, ba ce id ai sa-ti dau premiu?

/number alexb, normal ca ti-l da pe alex, asa e si pe rpg 1. Nu stiu daca se rezolva.

Da-i find id number id transfer id. Salut.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.