Jump to content

Cea mai mare teapa luata ?

RubbY

Recommended Posts

Hai noroc. Am vazut multe topicuri de genu: Cea mai mare afacere... in cine ai incredere totala.. si multe altele.. si m-am gandit sa fac si eu..

Ca sa postati, trebuie sa completati urmatoru' model:

Nick:

Level:

Cea mai mare teapa luata:

Alte precizări:

------------------------------------------------------

Nick: Rubby

Level: 48

Cea mai mare teapa luata: Cumparesem un Intruder cu 59 si dupa 3 zile, l-am dat cu 55, preturile tot scazand.

Alte precizări: Sanatate sa fie.

Nick:MrYonutz

Level:33

Cea mai mare teapa luata:Nu o pot numi teapa, se numeste "nepricepere la afaceri". Am avut casa level 6 VW, Club si vreo 60m, adica in total vreo 120-30m, si in vreo saptamana, am ajuns la casa level 5 Jefferson si Stallion. \m/ Adica, nici macar 30m in total.

Alte precizări: -

Nick:Claudyu_tom

Level:19

Cea mai mare teapa luata:am dat casa level 5 Jefferson=5 M +2.5 M diferenta pe un sunrise 10 TD cu hidden dar defapt nu avea hidden,nu stiam ce e ala hidden autnci :))

Alte precizări:tepari

Nick: syl01

Level: 30

Cea mai mare teapa luata: Aveam un Esperanto, pe atunci 75-80M, si l-am dat la schimb pe o casa in LV de 50M (graba in afaceri strica)

Alte precizări: -

Nick: EuGen90

Level: 25.

Cea mai mare teapa luata: Am luat un Club cu 45 si dupa o saptamana de dat /ad-uri continuu.. l-am dat cu 40.

Alte precizări: Preturile incepusera sa se puna in functie de acel 60 % .

Nick: vo0d0ox

Level: 33+

Cea mai mare teapa luata: Am dat un LandStalker catre "imprumut" iar peste 2 zile a fost vandut iar eu n-am primit nici un banut.(In jur de 11m)

Alte precizări: Numai tarani, nu poti avea incredere in nimeni.

Nick: qazdawn

Level: 26

Cea mai mare teapa luata: Am cumparat un Esperanto cu 65 inainte cu 3 zile de adaugarea dealershipului si dupa adaugarea acestuia, l-am vandut cu nici 30 de milioane.

Alte precizări: :))

Cea mai mare teapa luata: Am dat banshee cu 1$ pe incredere lui SICKK

Alte precizări: Mare foame !

[...] sau mare prostia ? Nu vă mai victimizați atât.

ON :

Nick: =DeReK=

Level: 28

Cea mai mare teapa luata: Am luat Club de la dealer nou, atunci când s-a băgat în februarie, cu 65 de milioane, și după l-am dat mult mai slab .. cu vreo 40-45 cred.

Alte precizări: _|_

Nick: SeaL

Level: 30 [507/124]

Cea mai mare teapa luata: Cand m-am reapucat de sa:mp aveam 5 mils in cont si mi-am cumparat o casa lvl 3 cu toti banii, nestiind ca preturile au scazut asa de tare. Iar dupa 3 zile am vandut casa cu 3 mils. :

Alte precizări: Ce sa mai zic? Nik [ asta e ]

Nick: AUDI_RS8

Level: 38

Cea mai mare teapa luata: Am luat Infernus cu 930m si l-am dat intr-o combinatie. La aceasta afacere am pierdut 250m.

Alte precizări: Check la signature. Mare atentie.

Nick: Magnum

Level: 26

Cea mai mare teapa luata: Cand aveam level 12 am cumparat un apartament burger in spate cu 7.2M (valoarea normala pe atunci era vreo 5.5 mil) si l-am dat la schimb pe Sunrise cu hidden + diferenta. Numai stiu cat am dat, dar cand am stat sa calculez am pierdut aproape 2 mil. Nu e asa mult, dar la level mic sunt si aia bani.

Alte precizări: Nu va grabiti in afaceri daca vreti sa faceti profit. Inainte sa cumparati ceva ganditi-va de 2 ori si intrebati parerea prietenilor / colegilor.

Nick: endur0_03

Level: 43

Cea mai mare teapa luata: Am avut un nrg-500 ( 415kk pe atunci ) si l-am dat pe o casa vw ( prima ) si 50kk . Prostia mea a fost ca a facut afacerea chiar dupa update cand toti credeau ca preturile la case o sa explodeze fiind mult mai putine decat masinile insa m-am inselat , casa a ajuns la 200kk dupa al 2-lea update ( cel cu casele noi ) astfel am luat o teapa de aproximativ 200kk.

Alte precizări: Stiti cum se spune, graba strica treaba.

Nick: Al3xutZzZzZu

Level: 29

Cea mai mare teapa luata: Un bizz Pay N Spray care facea cam 26.000.000 $ si asa mai departe iar dupa 2-3 zile BAN

Alte precizări: SA NU FACETI AFACERI CU KnR

Nick: SeNz0r

Level: 74

Cea mai mare teapa luata: Abia se bagasera masinile personale iar eu imi cumparasem un sabre cu 60m din cate tin minte si dupa o saptamana sa-l vand cu 40m, ca apoi sa vad cum sar preturile la masini.

Alte precizări: Nepricepere in afaceri + nerabdare = pierzi bani.

Nick: Tomyy

Level: 40

Cea mai mare țeapă luată: I-am împrumutat lui [F4L]Blade suma de $20,000,000 pentru a-și achiziționa o casă nou-adăugată pe server și nu mi i-a mai înapoiat nici până în prezent.

Alte precizări: Nu împrumutați la nimeni bani sau bunuri personale!

Nick: Damian07

Level: 27

Cea mai mare teapa luata: Am achizitionat un Stallion la level 11 eram foarte fericit ca imi permiteam si am dat cred ca prea mult pe el ( nu mai stiu cu ce bani exact ) ,cand l-am vandut am iesit in minus cu 2 milioane.

Alte precizări: Din greseli invatam !

Nick:YOP

Level:20

Cea mai mare teapa luata:Brotok21, phoenix cu "2td" defapt "123"td-uri, nu am fst atent si nu m-am uitat pe user. Oricum este de mult timp.

Alte precizări::))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.