Jump to content

TLG CristyanN

Member
  • Posts

    370
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by TLG CristyanN

  1. Salut.

     

    După părerea mea nu trebuie nici o fuziune. Poate altora nu le convine, încercați să vă gândiți și la alții, nu doar la voi, dacă știi la ce mă refer.

    De doi ani de zile serverul RPG3 a mers foarte bine in 350-400 playeri, nu cred că acum este necesară o fuziune. Gândiți-vă și la liderii vechi care au 500+ days cu funcția. 

    1. Show previous comments  29 more
    2. Madalin

      Madalin

      @Pesuu eu zic să încetezi cu comentariile, suferi prea mult pentru ceva virtual. 

    3. Zeldris

      Zeldris

      @TLG Matrix Daca nu observi el a inceput cu aberatii si injuraturi. Pe tine daca te-ar injura cineva, ai sta si ai inghite in sec? Si nu ma certam depsre fuziune, ci ii atrageam atentia in legatura cu limbajul folosit. Si nu, nici nu aveam in gand ca Bobo va citii chestiile astea. El tinde sa ia in considerare parerea membrilor staff-ului, mai ales cand e vorba de ceva mai important. Si de cand sunt prostii? Sunt multi playeri de pe comunitate care doresc sa-si expuna parerea. Daca o facem inseamna ca e o prostie?

    4. XES

      XES

      Vad ca va certati aiurea pe aici. Am inchis statusul, o sa va lamureasca Bobo pe toti.

  2. buna dimineata soare

    1. Show previous comments  2 more
    2. PUR SI SIMPLU DussT

      PUR SI SIMPLU DussT

      Contemplez asupra nemuririi sufletului, tu? =)))))

    3. TLG CristyanN

      TLG CristyanN

      ieu stau sa fak posturi pe forummm off si greu iesti =[[[

    4. KristyanN
  3. Salut, cum dovezi insuficiente ca nu inteleg, se vede foarte clar cum face fast c-bug, sunt 3 faze - https://www.rpg3.b-zone.ro/players/report/35247

    La asta de ce sunt doar 2 faze, nu facea fast c-bug dar facea c-bug, si tot Domnul Jack a raspuns si i-a dat warn - https://www.rpg3.b-zone.ro/players/report/35215

  4. Draga domnule Stefan Nechifor, va rog sa va faceti chelie ca deja nu aveti minte si sa dati vina pe ea, sanatate.

    1. Show previous comments  3 more
    2. Alexandru M. Nicolae

      Alexandru M. Nicolae

      Baietii, sunteti constienti ca poate bobo are minim 200 de pmuri pe zi + tikete de support + tikete pe shop. La urma urmei are si el sotie, viata sociala, nu poate sta tot timpul pe forum / game sa raspunda la pm-uri. Poate omul vrea si el sa se distreze ca absolut orice om. Puneti-va voi in locul lui. Sa stii ca ai de raspuns minim 2-3 ore continu la PM-uri , mai ai si o sotie, mai ai si probleme in viata reala ca nu poti vedea doar timecycul de pe samp, etc. Ganditi inainte sa comentati. Nu este vina LUI ca un admin nu stie sa dea un TW. Si daca va luati de admini, luati voi pe cineva la tw si verificat-l ca sigur gasesc o greseala. Suntem oameni si putem gresi. Oricine greseste. 

      Nu inteleg ce il judecati pe el pentru greselile adminilor. Nu el se ocupa de admini, exista server supervisor. Nu degeaba sunt pusi in aceasta funtie.

    3. Lordd

      Lordd

      @Sniperinho e prietena nu sotie ba. Nu e casatorit. 

      Nu trebuie sa vezi chestia asta ca o munca benevola. Cum el primeste bani pe ce face, e ca si un servici. In realitatea daca esti politist nu poti sa nu mergi la slujba pe motivul ca "ai sotie, ai mult de munca".

    4. Alexandru M. Nicolae

      Alexandru M. Nicolae

      Din care știu el e căsătorit deja.

  5. De ce nu functioneaza serverele, a/

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.