Jump to content

Grand Theft Auto V - Informații și poze noi

Adrian28
 Share

Recommended Posts

Salut am si eu o problema mi-am cumparat gta v si l-am intalat m-am jucat 1 data jocul si cand vreau sa ma joc si adoua war se incarca pana acolo unde scrie Loading Story si de acolo nu se mai intampla nimic , se incarca si se tot incarca si nu trece mai departe , ce pot sa ii fac ?

GTA V confirmat pentru PlayStation 4, Xbox One și PC

grand-theft-auto-v-630x343.jpg

Andrew House a anunțat oficial, în cadrul conferinței de presă Sony de la E3 2014, Grand Theft Auto V pentru PlayStation 4.
Versiunea de PS4 va avea grafică îmbunătățită, iar deținătorii versiunii de console de generație veche a GTA Online (PS3 și Xbox 360) vor putea să-și transfere întregul progres online în versiunea next-gen.
Pe site-ul oficial Rockstar a fost anunțat și pentru PC și Xbox One, iar versiunea de PC va beneficia de un video editor capabil de crearea unor clipuri video avansate.
“Grand Theft Auto V pentru PlayStation 4, Xbox One și PC se va folosi la maxim de avantajele puterii noii generații de sisteme pentru a oferi o experiență open-world inegalabilă.”
Va sosi în această toamnă, iar pre-comenzile sunt disponibile acum!

Salut am si eu o problema mi-am cumparat gta v si l-am intalat m-am jucat 1 data jocul si cand vreau sa ma joc si adoua war se incarca pana acolo unde scrie Loading Story si de acolo nu se mai intampla nimic , se incarca si se tot incarca si nu trece mai departe , ce pot sa ii fac ?

Daca ai jucat doar o data si daca mi se intampla cum ti s-a intamplat si tie, asi sterge salvarea si asi incepe din nou. Poate ai facut tu gresit ceva, ai stins consola cand iti apareau iconitele de salvare, etc..

Nu sunt cerintele oficiale (nu sunt facute publice inca), dar la cerintele astea se asteapta lumea.

Minimum Requirements:

• Intel Core 2 Duo 2.4GHz or AMD Athlon X3 2.8GHz
  • 4GB RAM
  • Nvidia GeForce 8800GT or AMD Radeon HD 3870 with 512MB memory
  • 30GB hard drive space
  • Windows Vista SP2 32-bit

Recommended Requirements:

• Intel quad-core or AMD six-core CPU
  • 8GB RAM
  • Nvidia GeForce GTX 660 or AMD Radeon HD 7870 with 3GB memory
  • Windows 8 64-bit

E frumos jocul,dar ma intreb ce se va intampla cu samp :))

Nu e chiar cum gandesti tu, daca va aparea acest joc pe PC nu cred ca chiar toti il pot juca deoarece are niste cerinte destul de mari. Majoritatea nu prea investeste bani in console, pcuri pentru un simplu joc.

http://zonait.tv/gta-5-data-oficiala-de-lansare-pe-pc-si-vine-cum-imbunatatiri/

Pe langa ce scrie acolo au lansat si un nou trailer + 16 SS. Intrati pe site-ul Rockstar la sectiunea Rockstar Newswire sa le vedeti.

Se pare ca pe PC nu va veni in toamna... Mai trebuie sa asteptam cateva luni fata de cei care au PS4/Xbox One. Pacat...

Macar se poate da pre-order la vreo 30-40$ pe PC, mai ieftin ca si pe PS4/Xbox One.

Edited by BoomBaQ

GTA V face pasul către pespectiva first person

Deşi unele zvonuri îşi făcuseră apariţia de câteva săptămâni, iată că abia acum vine confirmarea oficială: Grand Theft Auto V pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC va permite abordarea jocului din perspectivă first person, transformând astfel creaţia celor de la Rockstar Games într-un veritabil FPS open world.

Bineînţeles, nu va fi vorba de o simplă opţiune adăugată în grabă: modul first peson din GTA V next gen va beneficia de numeroase opţiuni de personalizare: jucătorii vor putea alege între combinaţii de genul control normal în first person/cover în third person sau vice versa - control normal în third person/cover în third person.

gta-5-first-person-12.jpg

De asemenea, a fost confirmat faptul că GTA V va rula pe noile console în rezoluţia 1080p, cu 30 de cadre pe secundă, iar ediţia de PC va oferi suport pentru display-uri 4K.

gta-5-first-person-1.jpg

Grand Theft Auto V va fi lansat pe 18 noiembrie 2014 pentru PlayStation 4 şi Xbox One, versiunea pentru PC fiind programată pentru 27 ianuarie 2015.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.