Jump to content

[B-Zone Battle] Geoo vs Richter

Geoo
 Share

Recommended Posts

• Numele meu: Geoo
  • Numele celui provocat: Richter
  • Tema luptei: Logo pentru o companie de zbor.
  • Dimensiuni (maximă/minimă): Free.
  • Deadline time posting: Până mâine la 21:00.

Lucrarea 1: 21drh4l.png

Lucrarea 2: 9puc7n.png

Primul cu 10 voturi sau 5 consecutive câştigă !

Voturile trebuie argumentate, cele neargumentate vor fi anulate.

START VOT !

Votez #cenzurat#, imaginea pe care a facuto arata mult mai bine decat celalata imagine. Plus ca el "stie" sa faca o imagine bun si clasica, decat foarte "misto" si neatragatoare.

///Designer: De unde stii tu care e Geoo si care e Richter? Vot anulat.

Edited by MrYonutz
ANULAT

La prima : Fontul cu care ai scris Slogan-ul "You're safe with us" e cam urat, daca nu il puneai ieasea un logo genial ( parerea mea )

La a doua : Textul de jos strica toata lucrarea, nu era nevoie sa scrii locul , telefonul etc , da foarte urat pe lucrarile de genul, logo inseamna emblema reprezentativa pentru o companie sau pe tema aleasa ..

Hmm .... hai vot 1 , imi place mai mult cum arata, simplu si frumos.

Votez lucrarea 1 chiar daca nu e cea mai potrivita emblema pentru o companie de zbor. Eu as fi avut alte idei pentru acel glob. A doua daca ar fi fost lucrata mai bine la text, mai ales versiunea de jos cu textul in dreapta elementului grafic, ar fi fost boboc.

Doua lucrari bune, greu de ales, totusi votez lucrarea #1, imi place ideea si cum arata text-ul, dar cel cu "You are safe with us" nu prea arata bine cu font-ul ala. Felicitari amandurora.

Bine zice Ionuţ, e cam greu de votat. Totuşi, prima creaţie mi se pare ceva mai lucrată, este făcută de la 0, ceea ce îmi place destul de mult. În concluzie, votez prima lucrare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.