Jump to content

B-Zone TV - The Stracci Family Presentation

Mihai19
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: The Stracci Family Presenation

Gen: Actiune

Durata: 2:37

Data lansarii: 10.01.2013

Scurta prezentare: Familia Stracci de pe RPG2, aşa cum este ea.

Link catre clip:

În următoarele zile va fi şi o variantă în limba română, mulţumesc.

A fost foarte frumos la filmari:X

"2. Clipul trebuie sa foloseasca un limbaj decent, cu un mesaj pasnic, lipsit de rasism, ura, continut vulgar si orice urma de caracter defaimator."

Just sayin' , sa va fie rusine :)

Si vezi ca "Headquarters" se scrie legat

Edited by DoTT

"2. Clipul trebuie sa foloseasca un limbaj decent, cu un mesaj pasnic, lipsit de rasism, ura, continut vulgar si orice urma de caracter defaimator."

Da nu poţi să-ţi vezi de treaba ta ? E doar un video.

Dacă făcea video-ul pentru tine şi omora un Stracci în el erai cel mai fericit.

Câtă falsitate.

Felicitări Mihai, devii din ce în ce mai bun, atenţie totuşi nu mai scrie subtitrările în grabă să nu faci greşeli.

Încearcă să schimbi mai mult cadrele altfel devine plictisitor.

Încearcă să nu te mai mişti cu camera.

Edited by S p e e d y

Nu Speedy, nu vorbi in plus.. Eu nu ma cobor la asemenea minciuni ca sa demonstrez ceva, spuneam doar sa-i fie rusine celui care a planuit toata treaba (indiferent ca e sau nu Mihai). Nu am nevoie sa-mi cresc e-peen-ul la fel de mult precum altii.

Sincer ? Nu-mi place deloc, melodia e una de iti vine sa adormi, si e scris totul incorect, mai treci pe la scoala inainte sa faci un astfel de video sa mai inveti engleza.

Ma rog succes!

Nu am folosit jigniri, nu am fost rasist şi niciodata nu am vrut să defăimez Tattaglia. Este doar un film, dacă voi îl luaţi cu totul în serios este problema voastră. Cum spune şi Speedy, dacă rolurile mafiilor au fi fost inversate aţi fost cei mai fericiţi.

Sincer ? Nu-mi place deloc, melodia e una de iti vine sa adormi, si e scris totul incorect, mai treci pe la scoala inainte sa faci un astfel de video sa mai inveti engleza.

Ma rog succes!

Tu eşti doar un invidios pentru că în film Tattaglia pierde un război între mafii. Eu să trec pe la şcoală? Singura mea greşeală a fost că am scris „Headquarters” dezlegat. Când vei avea tu mediile mele, atunci să îmi spui asta!

Să vă arăt şi părerea altuia. Nu este român, dar i-a plăcut filmele, în special acesta.

Click aici.

Dacă tot vreţi să mă criticaţi vă provoc să faceţi voi un clip şi să-mi daţi lecţie, însă să fie făcut de voi. :)

Nu am folosit jigniri, nu am fost rasist şi niciodata nu am vrut să defăimez Tattaglia. Este doar un film, dacă voi îl luaţi cu totul în serios este problema voastră. Cum spune şi Speedy, dacă rolurile mafiilor au fi fost inversate aţi fost cei mai fericiţi.

Tu eşti doar un invidios pentru că în film Tattaglia pierde un război între mafii. Eu să trec pe la şcoală? Singura mea greşeală a fost că am scris „Headquarters” dezlegat. Când vei avea tu mediile mele, atunci să îmi spui asta!

Să vă arăt şi părerea altuia. Nu este român, dar i-a plăcut filmele, în special acesta.

Click aici.

Dacă tot vreţi să mă criticaţi vă provoc să faceţi voi un clip şi să-mi daţi lecţie, însă să fie făcut de voi. :)

Curand voi face unul la care voi lucra mult in Sony Vegas :) si atunci iti voi da clasa.

Pana atunci bafta ! :*

Click aici.

Ala e un spam-bot.

Si daca mai vrei greseli gramaticale, trebuia "You're coming with us" in loc de "You'll come with us". Trebuia folosit prezentul continuu pentru ca este o actiune ce se intampla in prezent si se continua in viitor, pe cand viitorul simplu se refera la o actiune ce va avea loc in viitor, fara a fi contiunata.

Edited by DoTT

Ala e un spam-bot.

Si daca mai vrei greseli gramaticale, trebuia "You're coming with us" in loc de "You'll come with us". Trebuia folosit prezentul continuu pentru ca este o actiune ce se intampla in prezent si se continua in viitor, pe cand viitorul simplu se refera la o actiune ce va avea loc in viitor, fara a fi contiunata.

Chiar asa s-a ajuns ? In loc sa veniti aici sa spuneti si voi un : Felicitari pentru efortul depus , sau : Foarte frumos, bine lucrat, ceva in gen , veniti sa criticati . Invatati sa pierdeti oameni

buni .

P.S. : Cred ca ai stat vreo ceva timp sa gandesti ce ai scris mai sus :))

A ieşit frumos. Ai folosit animurile potrivite, cadrele şi ele sunt frumoase. Mie îmi place, voi ăştia de comentaţi aiurea, zât bă.

Chiar asa s-a ajuns ? In loc sa veniti aici sa spuneti si voi un : Felicitari pentru efortul depus , sau : Foarte frumos, bine lucrat, ceva in gen , veniti sa criticati . Invatati sa pierdeti oameni

buni .

P.S. : Cred ca ai stat vreo ceva timp sa gandesti ce ai scris mai sus :))

Nu am spus eu ca e prost filmat. Doar ca scenariul incalca regulamentul. Sa invat sa pierd? Nu-ti face probleme cu asta, am pierdut foarte multe si inca ma tin pe picioare, spre deosebire de un fost lider stracci care cand a vazut ca pierde a "renuntat" la lider. Si ii corectez gramatica pentru ca se da mare englezoi fara rost. Si nu, nu am stat deloc sa ma gandesc.. asa ceva e natural pentru mine.

Edited by DoTT

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.