Jump to content

Hello Hello

Il Padrino
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: BeefJerky
  • Prenume: Alexandru Vlad
  • Varsta: 23
  • Locatia: Oradea
  • Ocupatie: Studet
  • Jocul(rile) preferat(e): GTA SA, GTA IV, GTA V, TRAINZ, MSTS, Mafia, Mafia 2... or mai fi dar nu imi amintesc acum..
  • Hobby-urile tale: Imi plac trenurile, gatitul, pc-ul
  • Interese:
  • O descriere despre tine: Un tip inchis, atunci cand cunosc pe cineva, pentru 30 de minute; odata expirate aceste minute ma deschid ca si o floare @};- , imi place sa fac ceea ce spun ca voi face, urasc rasismul, vorbesc English si Italiano, imi place muzica populara si nu am preferinte foarte mari, ascult ce imi place; am studiat Comert si Servicii dar planuiesc sa studiez Video Game Programming si Business ( asa pot sa-mi deschid un restaurant, facciamo la Pizza muahh..); imi plac foarte mult comediile ( viata fara zambet pe buze este cam... :-L ) dar sunt serios atunci cand este necesar...
  • De unde ai aflat de B-Zone Community?: Web Search
  • Alte precizari?: Pai ce as putea spune sunt membru din 2009 dar nu am fost prea activ, la sf-ul lui 2010 am plecat din tara pt. 2 ani si acum am revenit... de asemenea pe b-zone B-).

Precizati pizza voastra preferata, ca poate cine stie in ceva viitor indelungat o sa vi-o fac... :-bd

Welcome

Welcome back!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.