Jump to content

De prin San Andreas: Reportaje B-Zone

Seathon

Recommended Posts

În primul rând vreau să vă mulțumesc că v-ați deranjat să vizitați acest subiect, iar în al doilea rând vreau să vă spun câteceva despre

ce vreau să fac în acest subiect.

Mereu, mie mi-a plăcut să mă implic cu lucruri pe care le-am făcut de la 0 și îmi place să le fac. Așa că m-am gândit să fac asta și pe B-Zone.

Este vorba de niște reportaje făcute de mine în San Andreas, pe serverul nostru cu fotografii, etc prin care să se ilustreze o „poveste”.

Voi posta odată la trei zile câte un reportaj.

4e4debb685.png

Foarte frumos, imi place ideea, insa lipseste actiunea si sentimentul acela natural. Parca este o poveste estetica sau buletinul meteo de la ora 7, oricum sper sa te tii de asta :)

În alte reportaje, o să fie și acțiunea de care îmi spui, dar mai întâi trebuie să „mă mut în Los Santos, apoi să îmi fac prieteni, anturaje, etc”.

• Felicitari este foarte frumos imi place ideea astept sa vad ce o sa mai faci dar totusi era bun si un model de respectat

Super tare ideea frate, imi place enorm ce fel ai realizat-o... dar, acu te duci in LS, dupa SF, si dupa ? :))

Îmi place ideea, foarte interesant.

Încearcă-ţi norocul în News Reporters, ai fi un reporter bun, dacă nu ai făcut-o deja.

Felicitări.

Imi place ideea, ar fi fost mai frumos sa se ocupe de asta membrii news reporter, sa aibe un topic special in care sa posteze astfel de lucruri.

Succes.

Si noua ce ne-ar iesi la treaba asta?

Super tare ideea frate, imi place enorm ce fel ai realizat-o... dar, acu te duci in LS, dupa SF, si dupa ? :))

„Povestea” o să se facă doar în LS, o să intru în anturaje, etc. o să vedeți.

Mulțumesc pentru aprecieri.

„Povestea” o să se facă doar în LS, o să intru în anturaje, etc. o să vedeți.

Mulțumesc pentru aprecieri.

Ti-a iesit bine, dar am doua lucruri de reprosat:

1) Daca vrei sa fie ca o poveste scrie cu un rand mai mult la fiecare poza.

2) ,,De asemenea" se scrie in doua cuvinte.

Pur si simplu, ideea ta este geniala, imi place foarte mult.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.