Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Rog pe lider sau cine e in masura sa raspunda la cererea mea de inactivitate.Asta intr-o ordine de idei.In alta ordine de idei,sunt dezamagit de un fapt. http://forum.b-zone.ro/topic/125080-san-fierro-taxi-taximetristul-zilei-cabbie-of-the-day/?p=3605193 Asta e tot ce am avut de spus. Credeam ca se respecta anumite reguli la concursurile acestea din moment ce ele sunt organizate de factiune.

Rog pe lider sau cine e in masura sa raspunda la cererea mea de inactivitate.Asta intr-o ordine de idei.In alta ordine de idei,sunt dezamagit de un fapt. http://forum.b-zone.ro/topic/125080-san-fierro-taxi-taximetristul-zilei-cabbie-of-the-day/?p=3605193 Asta e tot ce am avut de spus. Credeam ca se respecta anumite reguli la concursurile acestea din moment ce ele sunt organizate de factiune.

Am zis in ultimul post ca a fost ultima editie, iar premiile le veti primii cand veti fi online. zi merci ca nu iei FW pentru ca aduci vorba de asta.

Felicitari! Bun venit! Ai castigat 1 luna de Topic Closed la discutii generale. Tocmai ce am zis ca sa nu mai postat chestii scurte....

Sa aud cine se gandeste la voi???? Dado, ai zis ca nu mai deschizi pana la anu.... Ce drk faci... Oricum, daca se face spam se poate inchide la loc, am vazut ca in timpul in care topicul asta a fost inchis a fost foarte mare activitatea pe server... Deci nu strica sa mai inchidem din cand in cand.

Salutare taximetristilor imi pare bine ca s-a deschis discutiile

Și vor fi reînchise la fel de repede dacă continuați cu posturile inutile.

Vă rog postați în componența mesajelor și chestii legate de facțiune.

Cati membri on la ora asta. Sunt singurul care e la PC. Pot sa injur pe /f =)

OJ0pleI.jpg

Bine ca s-a redeschis topicul. Incercati sa nu mai postati aici chiar asa aiurea..

Mai multa activitate inGame zilele astea, pana sa intram in sarbatori poate facem si noi o activitate cu prezenta decenta, ca pana acum n-am avut cu cine.

Anunt preventiv pentru cei care nu fac parte din SF Taxi si au de gand sa posteze aici urari de Craciun pentru +1: Veti primi report, deci mai bine nu riscati sa luati warn pentru un post in plus!

Edited by Fab

Salutare, o zi frumoasa, sa aveti. Va doresc un Craciun fericit, si tot ce va doriti, si doar va inchipuiti. Mancaruri rafinate, femei delicate (in cazul fetelor, acel barbat "perfect" pentru ele.), bani "fara numar" in buzunar. Si orice alte fantezi/vise aveti. Va urez din nou Craciun fericit, alaturi de cei dragi, plin de sanatare, virtute, bani, si orice altceva va trece prin cap. Cu drag un membru al Factiuni Tow Truck Company, rpg2.

Daca vreti sa numai fie inchis topicul numai vorbiti prostii , sau urari chestii de genul acesta. De asemenea aici puteti sa intrebati lucruri de care nu sunteti siguri ! Bineinteles incepatori :)printre care si Agent.007 se numara printre incepatori :*

Edited by rTn SmaraAndrey

Salutare colegi!!!

Primul meu post aici in topicul din SF taxi.

Am ajuns si eu la Bucuresti, acasa, din vacanta.

Sper sa nu mai fie inchis topicul discutii pentru posturi inutile. Aveti si voi grija ce postati pe aici:*

Va pup, ne auzim in game!!!

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic