Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare SF Taxi acum am ajuns de la scoala si intru imediat in game. Felicitari celor care au luat rank, succes in cariera :D

@, Nu iei nimic ma stai linistit , is post hunteri, da cand fac aplicatie intr-o factiune nu isi dau seama ca nu ii accepta nimeni?

@, Vlad cum iti schimbi titlul deasupra imaginii de la avatar? Pe forum? App: Am ajuns la episodul 29 la Naruto, cel in care au testul pentru Chunin , e din ce in ce mai interesant.

@, Ca sa schimbi member title, trebuie sa ai 1000 de posturi sau sa donezi

Oo, bv bv :))

Cine are un program de filmat bun? Inafara de bandicam.

La bandicam am o problema, cand filmez ceva, video-ul se vede tot negru, doar suntetul se aude, nu stiti ce sa fac?

Salutare SF Taxi acum am ajuns de la scoala si intru imediat in game. Felicitari celor care au luat rank, succes in cariera :D

@, Nu iei nimic ma stai linistit , is post hunteri, da cand fac aplicatie intr-o factiune nu isi dau seama ca nu ii accepta nimeni?

@, Vlad cum iti schimbi titlul deasupra imaginii de la avatar? Pe forum? App: Am ajuns la episodul 29 la Naruto, cel in care au testul pentru Chunin , e din ce in ce mai interesant.

Wtffff?

Pai mai ai frate :)) pana ne prinzi sa ajungi la zi

@, Huaaaa nu trebuia sa-i arati, e fake vlade nu-l crede , am dat divorce la 2 minute dupa :)) nici nu l-am lasat sa ma atinga. Lasa ca ti-o platesc eu Tomy :))

@, Dar tu pe unde ai ajuns? Eu in prezent sult la episodul 32 , cum prind putin timp liber cum ma uit, incepe sa imi placa din ce in ce mai mult.

Baietii eu va salut, astazi nu cred ca mai postez aici, pe la 18 plec in oras si ajung la noapte, ma duc prin oras. Multa bafta!

@, Huaaaa nu trebuia sa-i arati, e fake vlade nu-l crede , am dat divorce la 2 minute dupa :)) nici nu l-am lasat sa ma atinga. Lasa ca ti-o platesc eu Tomy :))

@, Dar tu pe unde ai ajuns? Eu in prezent sult la episodul 32 , cum prind putin timp liber cum ma uit, incepe sa imi placa din ce in ce mai mult.

Baietii eu va salut, astazi nu cred ca mai postez aici, pe la 18 plec in oras si ajung la noapte, ma duc prin oras. Multa bafta!

Sunt la zi cu episoadele boss :)

@, LOL BA, de cand cautam fist-uri cu Naruto, MS MS MS, apropo, vezi ca nu dai mention cum trebuie

Cum se da, ca nu m-am prins nici in ziua de azi si joc de 2 ani pe acest server =]]]]

Baaa ! Care are Windows XP si-i merge Skype-ul, sa-mi zica in Game sau pe Forum, fast !

Edited by Andy aka Timotey

@, @ [ member='nume de pe forum' ]

Ba, mai vreau fisturi, mai ai? Tot cu Naruto :)

PS: Fara spatiu intre @, member si [

Edited by South Vlad

@, sau o alta metoda in care sa mentionezi pe cineva: Ii selectezi din citatul lui un cuvant sau tot textul si iti va aparea un meniu micut cu doua obtiuni, tu dai pe @mention si gata. Metoda lui Vlad merge si fara acel "@" adica poti pune [ member='nume de pe forum' ], ex: am scris asa, dar fara pauze [ member = ' South Vlad ' ]

@, mai lasa ba naruto...

Edited by florynn fly

Buna dimineata SF Taxi! Azi e i zi super ok , nu m-am dus dimineata la primele 3 ore ca am note destule sa-mi incheie mediile. Ma duc acusica la o mica plimbare in oras.

@@florynn fly, Da ce are Naruto? Si eu m-am apucat de el recent :))) e chiar interesant :))

@, A deci Naruto iti da aer nu? Atunci sa te duci la Naruto sa iti dea si cuc.

Voi ceilalti, ce faceti? :)

@

Eu gata scoala :**

Acum ma pregatesc de Examen si dupa de Liceu :>

Si ce fac ? Astept Unban dupa niste conturi mai vechi sa-mi iau $$ dupa ele, pe unu am 90k :X

Si invat cum da dau Mentionare.

Restu ce faceti ?

@@florynn fly, Invata-i floryne, e musai !

@, Vlade, nu te lasa de Naruto, n-ai mai fi la fel de nebun atunci... tine-o tot asa!

Voi, restu`? Ce mai ziceti, cum sunteti, ce va doare? Sanatosi voinici toti? Mai postez si eu pe aici din cand in cand, doar ca sunt cam ocupat, doar ce m-am angajat de 1 saptamana si cu scoala... din care mai e putin <3 ... Va pwp.

@, Se termina Naruto in decembrie? :((( eu deabia m-am apucat, pana va ajung mai am de tocit ochii la pc :))

@, Sanatosi, cu chef de viata, voinici. Tu? Cumde te-ai gandit sa mai postezi pe aici? :)))))

@@florynn fly

Fii fericit, vei avea un membru in " Cartea Recordurilor Ciudate ", acela fiind eu :]]].

Cea mai mare viteza atinsa cu un Taxi, o vezi si la semnatura la mine. :)

Restu ce faceti ?

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic