Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut taxi,acum m-am intors de la scoala.Astazi am dat teza la matematica :) .dar sapt viitoare va fi si mai grea,in fiecare zi voi tine cate o lucrare scrisa :( ,marti chiar 2 :|

Noroc baieti. Am ajuns si eu acasa. Si la teza asta m-am descurcat, am scapat de ce era mai greu, mate si romana.

Ce ati mai facut?

Waaai ce imi place GIF'u asta :)) Daniel o freaca pe "Daniela".... interesant :))

Super faine pozele :**** Nota 10 Imi faci si mie pls la poza aia cu taximetristu si sulatnu in spate sa fie numele meu te rog?

image.jpg

Edited by BTD Weez

In sfarsit gata scoala...

Vinerea e cea mai plictisitoare zi din saptamana...

Vorbim in game.

Multumesc mult Weez pentru poza :X.

Edited by rTs Catalin1994

Salut fetele, ce faceti?

Eu ma duc sa fac un dus ca am venit de la fotbal si vorbim dupa.

Cine vreti sa castige Romanii au talent?

AAAAA era sa uit, Dinamo 0-1 Steaua momentan, Daniele eu vreau sa bata steoaia cu 2-1 ca sa ajute Petrolul :P vreau sa vad cum imi dai [/uninvite] :))

Stai ca am uitat ca nabul e la meci =))

Edited by Iulian1996

Hai noroc trec si eu p'aici, vinerea s-a terminat cu multa munca...teza la geogra si un test la bio( acolo copiatu' m-a salvat)..plictisitor, dar macar a iesit bine.

Trecem la marele derby Dinamp-Steaua, supranumita "piesa de teatru" cu final fericit pt campioni desigur doar nu pt niste caini turbati care faulteaza sa nu vindem jucatorii :))

Fara doar si poate Steaua a avut o prestatie superioara, cainii abia daca i-am vazut la 2-3 faze, slabi rau..."Foarte clara diferenta de valoare", "ei piticic noi elefanti". Hai cius, FORRRRRRZA STEaua, ne pregatim:

http://www.youtube.com/watch?v=BCI0UwQEImc

Edited by Kassadin

Ce mai curse in seara asta pe auto :)). Masini una si una =)), saracii pd..

Ma duc la TV, ne auzim maine, noapte buna.

Da, i-am rupt in seara asta, au fost 2, 3 curse care nici daca le aranjam nu ne ieseau asa bine, pacat ca nu le-am filmat erau de pus pe youtube :D

Hai noapte buna, ma duc si eu la somnic :*

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic