Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ai doua posibilitati: 1. Il lasi in taxi dupa ce a urcat primul client (Aici tu vezi care a urcat primu), numai dupa ce l-ai intrebat daca sunt impreuna. 2. Ii spui sa coboare ca ai un client deja (Cu tarif special) si ii recomanzi sa utilizeze comanda /service taxi.

Pai da, dar acum smecheria e ca daca de ex. se suie civilul cu fare 20, si taximetristul ( coleg din LS/LV ) tot cu fare 20, taximetristul NU v-a mai plati, de la noul update, ca nu mai poti face doua puncte odata, efectiv taximetristului nu-i va aparea ca am fare. Nu? :)))

Sau invers, urca taximetristul ( coleg din LV/LS ) cu fare 1, iar dupa el civilul, degeaba il schimb, ca el oricum nu va plati acel 'fare 1'

Pai da, dar acum smecheria e ca daca de ex. se suie civilul cu fare 20, si taximetristul ( coleg din LS/LV ) tot cu fare 20, taximetristul NU v-a mai plati, de la noul update, ca nu mai poti face doua puncte odata, efectiv taximetristului nu-i va aparea ca am fare. Nu? :)))

Sau invers, urca taximetristul ( coleg din LV/LS ) cu fare 1, iar dupa el civilul, degeaba il schimb, ca el oricum nu va plati acel 'fare 1'

Da, exact.

Aveti grija ca acum sunt unii care cauta sa va faca reclamatii, invatati-va locatiile foarte bine daca inca nu le stiti pe toate.

Cine se inscrie in concursul acela, tine pana sambata asta care urmeaza.

Aveti grija cei noi :))

Un tip aflat intr-un taxi il bate pe umar pe sofer, ca sa-l intrebe ceva.
Soferul striga ca din gura de sarpe, pierde controlul masinii, de-abia
reuseste sa evite un autobuz care vine din directia opusa, intra pe trotuar
si in sfarsit opreste cu cativa centrimetri inaintea unei vitrine.
Pentru cateva secunde e liniste totala, apoi soferul urla:
- Sa nu mai faceti asta niciodata! M-ati speriat de moarte!
Pasagerul ramane masca si se scuza cum poate:
- Nu puteam stii ca va speriati asa tare datorita unei atingeri pe umar!
- E si greseala mea, spuse soferul ceva mai linistit. Azi a fost prima mea
zi ca sofer de taxi. Ultimii 25 de ani am fost soferul unei masini de pompe
funebre...

Edited by HG Z a R o X

Salut baieti, destindem si noi un pic atmosfera !

Cand am gasit clipul asta pe facebook mi-am adus aminte de colegul nostru Kasko care a zis ca are M6 si 21 de ani dar defapt are vreo 18 si nu stiu nici macar daca are bicicleta DA FIRMA.

Luati de aici caterincosilor si radeti ca pe mine deja ma doare burta :)) .

https://www.facebook.com/hashtag/bucharestbiketraffc?source=feed_text&story_id=554949378001571

Edited by AraGAZ FCP

Salutare băieți! Mie nu-mi merge niciun RPG, merge doar Movie... Așa și la voi sau doar la mine?
Nu vreau să-mi umblu prin Sa-Mp și să-l stric degeaba și după tot să nu meargă serverele.
Ne auzim in-game dacă e la toți, dacă nu, ne auzim cand îl rezolv.

Ba.. Pe mine ma tot bate gandul sa bag demisia... Eu sunt un copil cu note bune la scoala si imi place, dar parintii mei VOR MAI MULT! Asa ca eu nu am voie la laptop in timpul saptamanii, doar intru sa-mi fac logul.... Si sambata si duminica si vineri seara stau ocupat cu raportul si nu prea mai am timp de altceva.. Nu zic ca e raport prea mare sau ca e prea grea viata de taximetrist, atat ca, nu prea imi mai permite timpul.. Momentan o sa ma stau aici.. dar cine stie, cred ca diseara as baga demisia..As vrea sa intru sa ma relaxez, pur si simplu, sa ma plimb cu masina, sa fac un job, si asta doar in week-end-uri.. Aceste lucruri le scriu de pe laptop-ul surorii mele, ca pe al meu l-a luat la scoala sa faca ceva.. ( asa ca va rog sa-,I scuzati eventualele greseli gramaticale, e cam nasoala tastatura.. )

Nu stiu.. un lider foarte fain, cu care te poti intelge, un sub-lider foarte strict, in sensul bun, nici nu am tupeu sa ma fac fermier la 21:59 :)) Pe cuvant..

Si Roberte e baiat de treaba, cred ca o sa iei sub-lider bai nab.. Essex, grabeste-te ca te prinde Roberte de la urma baaaa :)) Madutzu99 cel mai tare helper si tester, stie ca doar bea enrgizant la litru :))

Deci chiar nu sunt decis.. Astept sa vad ce ziceti si voi :D

Ba.. Pe mine ma tot bate gandul sa bag demisia... Eu sunt un copil cu note bune la scoala si imi place, dar parintii mei VOR MAI MULT! Asa ca eu nu am voie la laptop in timpul saptamanii, doar intru sa-mi fac logul.... Si sambata si duminica si vineri seara stau ocupat cu raportul si nu prea mai am timp de altceva.. Nu zic ca e raport prea mare sau ca e prea grea viata de taximetrist, atat ca, nu prea imi mai permite timpul.. Momentan o sa ma stau aici.. dar cine stie, cred ca diseara as baga demisia..As vrea sa intru sa ma relaxez, pur si simplu, sa ma plimb cu masina, sa fac un job, si asta doar in week-end-uri.. Aceste lucruri le scriu de pe laptop-ul surorii mele, ca pe al meu l-a luat la scoala sa faca ceva.. ( asa ca va rog sa-,I scuzati eventualele greseli gramaticale, e cam nasoala tastatura.. )

Nu stiu.. un lider foarte fain, cu care te poti intelge, un sub-lider foarte strict, in sensul bun, nici nu am tupeu sa ma fac fermier la 21:59 :)) Pe cuvant..

Si Roberte e baiat de treaba, cred ca o sa iei sub-lider bai nab.. Essex, grabeste-te ca te prinde Roberte de la urma baaaa :)) Madutzu99 cel mai tare helper si tester, stie ca doar bea enrgizant la litru :))

Deci chiar nu sunt decis.. Astept sa vad ce ziceti si voi :D

Chiar imi pare rau ca pleci. Si eu sunt in situatia ta, dar eram in aceiasi situatie cand am decis sa intru in factiune. Lucrez de luni - vineri pana seara la 7, 8 + o ora care o fac pe drum (Bucuresti - Ploiesti). Mai fac si comenzi in timpul saptamanii dar mai putin. In week-end marea majoritatea a timpului petrecut pe SA:MP e raportul.

Bine, este o diferenta foarte mare intre servici si scoala (acolo unde depui mult efor psihic) Si scoala este foarte importanta, dar daca iti organizezi bine timpul, le poti combina pe toate.

Eu te sfatuiesc sa te mai gandesti. :D

Chiar imi pare rau ca pleci. Si eu sunt in situatia ta, dar eram in aceiasi situatie cand am decis sa intru in factiune. Lucrez de luni - vineri pana seara la 7, 8 + o ora care o fac pe drum (Bucuresti - Ploiesti). Mai fac si comenzi in timpul saptamanii dar mai putin. In week-end marea majoritatea a timpului petrecut pe SA:MP e raportul.

Bine, este o diferenta foarte mare intre servici si scoala (acolo unde depui mult efor psihic) Si scoala este foarte importanta, dar daca iti organizezi bine timpul, le poti combina pe toate.

Eu te sfatuiesc sa te mai gandesti. :D

Da, intr-adevar, una e scoala, alta e serviciul.. Asa as dori sa intru doar in week-end-uri sa fac si eu si ALTCEVA decat samp :| Am o viata frate ce trebuie traita la maxim, si o copilarie. Asa daca si eu eram la service mai ziceam, daca eram in locul lui tati, care are un program foarte bun stateam la farmer/truck/etc noaptea :))

Si de-asta vreau sa fiu bun la scoala, sa ajung ceva in viata, sa fiu mandru de mine.. Tu ca ce lucrezi?

@, scrie deasupra pozei de profil :D (Scuze pentru intarzierea raspunsului).

In primul rand welcome celor noi, aveti grija ce faceti si sper sa aveti un comportament "frumos", in al doilea rand de ce naiba iesiti toti tipii de treaba din factiune, si cu rank-uri mari... Ma rog, fiecare aveti motivele voastre si problemele voastre, poate a intervenit monotonia :D . Sper sa nu iesiti toti acum.

@@Taxi Driver Essex, cand mai dau rob cu tine adu-mi aminte sa nu te las sa mai conduci :)) . Daca esti bun in pat nu inseamna ca esti si bun la rob. ( :)) glumesc, nu te supi )

@@Madutzu99 ADM, cine-i mic si bea laptic? =)):P

Edited by AraGAZ FCP

@, scrie deasupra pozei de profil :D (Scuze pentru intarzierea raspunsului).

In primul rand welcome celor noi, aveti grija ce faceti si sper sa aveti un comportament "frumos", in al doilea rand de ce naiba iesiti toti tipii de treaba din factiune, si cu rank-uri mari... Ma rog, fiecare aveti motivele voastre si problemele voastre, poate a intervenit monotonia :D . Sper sa nu iesiti toti acum.

@@Taxi Driver Essex, cand mai dau rob cu tine adu-mi aminte sa nu te las sa mai conduci :)) . Daca esti bun in pat nu inseamna ca esti si bun la rob. ( :)) glumesc, nu te supi )

@@Madutzu99 ADM, cine-i mic si bea laptic? =)):P

O sa iti aduc aminte, stai linistit ca nu ma supar eu asa de usor.Atunci cand am dat rob am omis sa va spun ca avem un lag :))) din aceasta cauza am dat fail, eu nu prea dau fail, dar si cand dau :))

Wrong post.

Edited by w a L d e N

Seara buna baieti !

Pot sa zic ca sunt socat si inca nu realizez ce am putut sa vad in seara asta. Poate nu e mare lucru, dar posibil unic in viata. Majoritatea stiti ca stau la Ploiesti, nu e oras de munte, e situat la vreo 50 km de zonele montane.

Prima data am auzit sirena aceea a politie de "somare" (gen ragaitu la porc). Apoi m-am dus la fereastra sa vad ce se intampla (etaj 2, zona de blocuri cu alei inguste). Am vazut o silueta alergand. Le-am spus prietenilor: "Ba e unu care fuge de politie". Apoi vad ca era o silueta cu 4 picioare avand un alergat topait. Cand imi dau seama strig: "Baaaa e un URS ! " =)) Prietenii mei au zis ca sunt nebun si ca fac misto pana s-au repezit si ei la geam. Dupa masina de politie care urmarea ursul a aparut si o duba de jandarmi care ne indemnau sa ramanem in apartamente =))))) .

Acum am aflat ca ursul a fost tranchilizat la 3 strazi distanta din locul in care l-am vazut (a traversat aproape jumatate din oras pana in locul unde l-am vazut eu) Si cu 5 minute inainte chiar trecusem pe aleea pe unde a venit ursul, daca-l vedeam in spatele meu eram pe bloc cred, nu in el.

http://www.ziarulincomod.ro/ursul-din-ploiesti-a-fost-capturat-si-tranchilizat-foto/

Stiu ca sunt off topic si imi cer scuze pentru asta, dar acesta intamplare poate este unica in viata.

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic